Że niby ile?! O fak, w co ja się ubiorę?!wolf1971 pisze:temperatura odczuwalna poniżej zera

Moderator: infernal
Że niby ile?! O fak, w co ja się ubiorę?!wolf1971 pisze:temperatura odczuwalna poniżej zera
No popatrz, a planowałam białą bluzeczkę (nawet mam jedną, z Tchibo, a jakże!zoltar7 pisze:Ja proponuję na bieg tradycyjnie w coś obcisłego i w ciemnych kolorach...
przemagnezowanie daje podobne objawy, sprawdziłam na sobie.wisnia pisze: powiem ci, że chociaż jem dużo czekolady to non-stop mi coś drga, drgało nawet kiedy nie uprawiałam regularnie sportu... chyba taka moja natura (dzięki za przypomnienie, że mam wziąć magnez)ale oczywiście jest to najprzyjemniejszy sposób uzupełniania go.
kachita pisze:No mało mam butów biegowych, zaledwie 4 pary
Zoltar a coz moze byc wazniejszego od czestowania ciasteczkami owsianymi domowej roboty zmachanych i wyglodnialych biegaczy? mam nadzieje ze masz porzadna wymowkezoltar7 pisze:ps. niestety Kachita nie będzie moi na mecie z ciasteczkami owsianymi domowej roboty, bo będę w tym czasie gdzie indziej...
LadyE ale ty jesteś znacznie lepszą biegaczką od nas... a wiesz jak to jest złej baletnicy itd. itd. to tłumaczy po co nam więcej niż jedna para butówLadyE pisze: ludzie ja mam tylko jedna pare butow![]()
Nic nie ma ważniejszego. Jednak mam zobowiązania rodzinne względem Wujka Edka. Wujek Edek z okazji 11.11.2011 r. zaprosił mnie na poszukiwania przepysznych żołędzi na warszawski Targówek, a ci co znają Wujka, to wiedzą, że Wujkowi Edkowi się nie odmawiaLadyE pisze:Zoltar a coz moze byc wazniejszego od czestowania ciasteczkami owsianymi domowej roboty zmachanych i wyglodnialych biegaczy? mam nadzieje ze masz porzadna wymowkezoltar7 pisze:ps. niestety Kachita nie będzie moi na mecie z ciasteczkami owsianymi domowej roboty, bo będę w tym czasie gdzie indziej...![]()
Kaczita przecież bieganie to najprostsza rzecz na świecie, należy tylko czerpać z dobrych wzorców: przykład TUkachita pisze:Ta, co nią tak miota? tak, to...zoltar7 pisze:ta z numerem 268...![]()
![]()
![]()
Hm, nie pamiętam dokładnie, może zoltar pamięta?robbur pisze:ps. tak w ogóle to skąd się wziął motyw dzika?