Słuchaj Kanas to ładnie, że bronisz swojego chłopa, ale ja was tylko proszę nie komentujcie moich wpisów, zanim przywlekł się twój "fajny chłop" to ja przez rok w wesołej atmosferze ze Strasb, Kachitą i Parditą sobie tu wesoło dyskutowaliśmy (w samy tylko wątku Pardity popełniłem więcej wpisów niż Wolf na całym tym forum i nie było żadnych problemów). Od czasu pojawienia się twojego "chłopa" jak go nazywasz, nie mogę nic napisać aby ten bufon nie próbował mi czegoś wyjaśniać lub tłumaczyć. Rozumiem, że dla dzieci może on być autorytetem i być fajny, ale tu było nie było piszą ludzie dorośli, i zapewniam cię, że o dość wysokim poziomie intelektualnym. Większość wpisów Wofla jest zupełnie normalnych, ale część to zwykłe trolowanie. Po prostu niech koleś się ode mnie odczepi. Przykłądanie przez niego jego miary do mojej osoby wynika z jego zarozumiałości, kompletnie nie kuma, że są ludzie którzy jego poglądów na amatorski sport nie podzielają. Nie potrzebuję jego pożal się Boże rad.Kanas78 pisze:Zoltar, ja tylko informacyjnie-jeśli w dalszym ciągu będziesz przeganiał ludzi od pisania i od komentowania na forum z powodu swojego widzimisię, to zgłoszę sprawę Adminowi. Jeśli masz problem z postami Wolfa, to po prostu ich nie czytaj.
Tyle z mojej strony
A takie teksty jak "zgłoszę sprawę Adminowi" są infantylne. A włąściwie dlaczego ty masz zgłaszać, niech "tówj chłop" to zgłosi. Zresztą Wolf też dla mnie jest w swoim uporze bycia alfą i omegą na tym forum infantylny.
I koniec pieśni.
ps. gdyby na tym forum istniała opcja "ignoruj wpis" już dawno bym Wolfa zignorował i po sprawie.