pardita - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No to najlepszego na kolejny biegowy rok! :hej: Oby było Ci dane pomykać po wielu egzotycznych krainach :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Również wszystkiego naj biegaczko :) długich lat w zdrowiu i radości biegowej :ble:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to dalszego biegania w zdrowiu. Hi hi hi zaczęliśmy truchtać mniej więcej w tym samym czasie, Kanas też :hahaha:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wszystkiego naj pardita, szerokich ścieżek biegowych! Ja jakoś zapomniałam o mojej rocznicy początków truchtania, a ostatnio to bym mogła tylko celebrować rocznicę złamania śródstopia, a jakoś mi się nie uśmiecha. :ojnie:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:No to dalszego biegania w zdrowiu. Hi hi hi zaczęliśmy truchtać mniej więcej w tym samym czasie, Kanas też :hahaha:
Wolfik, no to mnie dobiles - zaczelismy w tym samm czasie, a Ty juz zdarzyles maraton zaliczyc! A ja.. ech :echech: jeszcze w biegowym lesie.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

parditko, nie przejmuj się, ja zaczynałam dwa lata temu i jestem w jeszcze większym lesie ;) Jeśli Cię to pociesza, oczywiście...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to zadzieraj kiecę i leć ten półmaraton w Szanghaju :hej: Ciśnij ciśnij, bo Kanas już prawie gotowa do zimowego półmaratonu :hahaha: A tak na serio to trzeba swoje przebiec, żeby wystartować i ukończyć. Nie mówię tu o wyniku, a o dobiegnięciu w zdrowiu do mety. Ot tak dla satysfakcji :taktak: Trzymamy kciuki.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:No to zadzieraj kiecę i leć ten półmaraton w Szanghaju :hej: Ciśnij ciśnij, bo Kanas już prawie gotowa do zimowego półmaratonu :hahaha: A tak na serio to trzeba swoje przebiec, żeby wystartować i ukończyć. Nie mówię tu o wyniku, a o dobiegnięciu w zdrowiu do mety. Ot tak dla satysfakcji :taktak: Trzymamy kciuki.
Wolfik, wiedz, ze bede sie bardzo starala zaliczyc ten polamaraton - tylko ogromnie mnie martwi naklad kosztow w stosunku do ryzyka kontuzji biorac pod uwage, ze musze sie zarejestrowac niemal miesiac przed startem. To nie chodzi o to, ze sie wykrecam, tylko juz raz mnie skontuzjowalo na 2 tyg. przed planowanym startem (na wiosne). Stad moje obawy..
A tak poza tym - dziekuje wszystkim za zyczenia rocznicowe :D
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No tak czasami bywa. Nie łapie kontuzji ten kto nic nie biega. Zawsze jest jakieś ryzyko. Jednak myslac w ten sposob, nie pobiegniesz w zawodach. No i nie wiem jak w ChRL, ale w PL im wczesniej sie zapisujesz tym nizsze wpisowe :hej:
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Wszystkiego najlepszego ;)
Co do zapisywania się, zauważyłem, że im wcześniej się zapisuje na jakiś bieg, tym większe prawdopodobieństwo, że go nie pobiegnę bo mnie coś zawczasu połamie.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale świetne fotki! Żołnierze wszyscy biegną "w nogę" i dziadek też się dostosował. A co do włosów, to faktycznie jeszcze "trochę" mi brakuje, ale moja ciocia ma właśnie podobną długość jak owa pani, więc uznajmy, że mam dobre obiecujące geny. :bum:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:No tak czasami bywa. Nie łapie kontuzji ten kto nic nie biega. Zawsze jest jakieś ryzyko. Jednak myslac w ten sposob, nie pobiegniesz w zawodach. No i nie wiem jak w ChRL, ale w PL im wczesniej sie zapisujesz tym nizsze wpisowe :hej:
Wolfik, ja sie nie wykrecam. Ja jestem Kobieta z (Wielkiem) Planem ;) I go sobie realizuje. Po prostu wszystkie koszta tej imprezy sa dosc wysokie jak dla mnie, dlatego usilnie szukam alternatywy gdzies blizej i taniej ;)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Ale świetne fotki! Żołnierze wszyscy biegną "w nogę" i dziadek też się dostosował. A co do włosów, to faktycznie jeszcze "trochę" mi brakuje, ale moja ciocia ma właśnie podobną długość jak owa pani, więc uznajmy, że mam dobre obiecujące geny. :bum:
Też na to zwróciłam uwagę, jak ładowałam foty :) Wszyscy równiutko. Mnie też czasem żołnierze ponoszą, od razu mi przy nich tempo skacze :D
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Ale świetne fotki! Żołnierze wszyscy biegną "w nogę" i dziadek też się dostosował.
pardita pisze:Wszyscy równiutko. Mnie też czasem żołnierze ponoszą, od razu mi przy nich tempo skacze :D
Jak taka grupa ląduje pięknie na raz, to pewnie aż się bieżnia trzęsie, więc nie sposób biegać w innym tempie :hej:

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ale tak w ogóle to ładny mają ten stadion Chińskie ludzie. :szok:
Ten ich komunizm jakiś inny... niż ten co ja pamiętam z PRL.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
ODPOWIEDZ