KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fuerte25 pisze: Niestety w sobote mnie nie bedzie :smutek: myslalam, ze zaczynacie o 8.30 ale wasz Treneiro uswiadomil mnie, ze o 9.30 czyli o tej samej godzinie co ja zaczynam sedziowanie zawodow...Takze bieganie razem musimy odlozyc do nastepnej soboty. :bleble:

Dobra, dobra :) Wczułaś się w challenge :-) a że Mnie też teraz nie będzie to co to za Challenge byłby :-) Będą si emusieli obyć bez Nas jakoś, nie wiem jak Bziumik poradzi sobie z grupą :-)
Fuerte25 pisze: Wybiegania robie w roznych tempach...zalezy co mam na treningu dzien wczesniej i dzien po, rowniez od tego jak sie czuje i z kim ide na trening... Wybiegania 12-15km zazwyczaj robie lekko ponizej 5minut/km, gdzies 4.45, ale im krotsze wybieganie tym szybciej. Dlugie wybiegania 15-22km robie po 5minut/km, tylko czasami szybciej... Czesto jak ide z kolegami z klubu. ktorzy biegaja szybciej, tempo wchodzi po ok. 4.30 i podobnie. Oczywiscie, jak dzien wczesniej mialam ciezki trening to spokojnie powyzej 5minut biegam ;)

pozdrawiam :hej:
No właśnie :-) Jeśli Natko robisz 2000 w 4 miesiące to Ja Ci z kolei powiem że 12-15 km to jest krótki trening :) 15-22 standardowy, dłuugie wybiegania zaczynają się od 22 :-)
Ja standardowo weekendowe dłuugie robie po 4:30-4:50 no chyba że maratońskie dłuugie >30 to zchodze powyzej 5
Więc myślę że się kiedyś możemy przelecieć :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Natalio, jak trzeba będzie dokopać Xenonowi to ty go złapiesz, a ja przygniotę swoimi kilogramami i sprawa załatwiona. A biedny Marcin ze mną ma walczyć. W Bytomiu mnie wyprzedził na finiszu, ale w WPKiW nie startował, a ja poprawiłem swój czas o ponad 13 minut i stąd to wyzwanie. Ja chętnie z Tobą pobiegam sprint, na Niwce, bo mam niedaleko, al przynajmniej będę Cię widział i słyszał :-), daleko nie odbiegniesz. A 10 km może ja na rowerze. Mam jednego członka rodziny, który jest szybszy od Ciebie i nawet Bziuma. Jak chcesz to może z Toba biegać. na prawdę chętnie go umówię, ale jest młody i trzeba go trochę przypilnować. Jak coś to daj znać. Ja mogę wtedy na rowerze z Wami.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

orgiasz pisze:Czy orientuje się ktoś czy stadion AWF przy ul.Kościuszki jest dostępny dla mieszkańców a jeśli tak to w jakich godzinach?
Przeprowadziłem się do Katowic i mam dość biegania po osiedlach i między samochodami:) Co prawda z Brynowa mam 1,5 km do lasu na Muchowiec, ale po godzinie 20 raczej niezbyt rozsądnie jest się tam zapuszczać.
Na pewno można wchodzić do 21 wszyscy. O 21 zamykają bramę i potem tylko wypuszczają.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:
xenon1981 pisze: Czemu Jak Ja coś powiem to zawsze spada na Marcina ? :-) Ja czymś sprowokuje kobietki to zaraz jest na Marcina, coś sexistowskiego napisze to Marcin Obrywa ;)
Teraz nawet challenge ma do zrobienia z Natalią ;)
Marcinie :) pozwól że Cię oszczędzę, uwolnie od wyzwania. To Ja Chciałem się ścigać Xenon czyli Damian :)
No właśnie, jakoś zawsze mi się obrywa, a teraz jeszcze wyzwania. Szkoda, że to nie działa w drugą stronę bo za Twoje wyniki to jeszcze ani razu gratulacji nie zbierałem...
Chodziło o Marcina Mendla, no nie Bzium?
Obrazek
Fuerte25
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 35.40

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:
Fuerte25 pisze: Niestety w sobote mnie nie bedzie :smutek: myslalam, ze zaczynacie o 8.30 ale wasz Treneiro uswiadomil mnie, ze o 9.30 czyli o tej samej godzinie co ja zaczynam sedziowanie zawodow...Takze bieganie razem musimy odlozyc do nastepnej soboty. :bleble:

Dobra, dobra :) Wczułaś się w challenge :-) a że Mnie też teraz nie będzie to co to za Challenge byłby :-) Będą si emusieli obyć bez Nas jakoś, nie wiem jak Bziumik poradzi sobie z grupą :-)
Fuerte25 pisze: Wybiegania robie w roznych tempach...zalezy co mam na treningu dzien wczesniej i dzien po, rowniez od tego jak sie czuje i z kim ide na trening... Wybiegania 12-15km zazwyczaj robie lekko ponizej 5minut/km, gdzies 4.45, ale im krotsze wybieganie tym szybciej. Dlugie wybiegania 15-22km robie po 5minut/km, tylko czasami szybciej... Czesto jak ide z kolegami z klubu. ktorzy biegaja szybciej, tempo wchodzi po ok. 4.30 i podobnie. Oczywiscie, jak dzien wczesniej mialam ciezki trening to spokojnie powyzej 5minut biegam ;)

pozdrawiam :hej:
No właśnie :-) Jeśli Natko robisz 2000 w 4 miesiące to Ja Ci z kolei powiem że 12-15 km to jest krótki trening :) 15-22 standardowy, dłuugie wybiegania zaczynają się od 22 :-)
Ja standardowo weekendowe dłuugie robie po 4:30-4:50 no chyba że maratońskie dłuugie >30 to zchodze powyzej 5
Więc myślę że się kiedyś możemy przelecieć :)

Zgadzam sie, ze to nie sa "dlugie" wybiegania ale ja mimo wszystko nie jestem jeszcze typowym "ulicznikiem" ;) i celem numer jeden jest dla mnie stadion, albo byl do tej pory. Teraz biegam sobie uliczne w ramach treningu bo mamy koniec sezonu na stadionie i roztrenowanie... W sezonie nie moge isc na wybieganie 24km jesli na drugi dzien mam np. 8*1km na stadionie czy 20*400m :hej: zreszta wasz najlepszy Trener na swiecie cos o tym wie :hejhej: Poza tym czesto trenuje dwa razy dziennie stad tyle kilometrow :ble:

Pozdrawiam i czekam na jakies terminy na przelecenie sie razem :hej:
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fuerte25 pisze: Zgadzam sie, ze to nie sa "dlugie" wybiegania ale ja mimo wszystko nie jestem jeszcze typowym "ulicznikiem" ;) i celem numer jeden jest dla mnie stadion, albo byl do tej pory. Teraz biegam sobie uliczne w ramach treningu bo mamy koniec sezonu na stadionie i roztrenowanie... W sezonie nie moge isc na wybieganie 24km jesli na drugi dzien mam np. 8*1km na stadionie czy 20*400m :hej: zreszta wasz najlepszy Trener na swiecie cos o tym wie :hejhej: Poza tym czesto trenuje dwa razy dziennie stad tyle kilometrow :ble:

No właśnie :-) Jeszcze nie jesteś "ulicznicą" :) bo taka będzie odpowiednia forma :)(mam nadzieje że masz bardzo duuuże poczucie humoru, Darek coś o tym wie, bo gnieciemy się na tym forum takimi tekstami cały czas , w razie przesady prosze o maila na priva to się poprawię :) )

Wczoraj też ciorałem 15x400 i dziś coś spokojnego zrobię :-)
Biegania 2x dziennie zazdroszczę :-)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kurcze dla mnie długie wybieganie to jest od 12 km. A tempa, o których piszecie są dobre nawet idealne, ale na zawody :)

Olo tu wyzwań jest więcej, one się zaczynają niepokojąco mnożyć.

I przy okazji rodzi się pytanie czy jeśli Fuerte planuje zostać "ulicznicą" to czy można powiedzieć, że do tej pory była "bieżnikiem"? :)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie :) do tej pory Była "Bieżnią" :)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

To nie brzmi za dobrze, nie powinno być "bieżniczka" :)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę Wolfi że już za daleko się posuwasz :-) Oblech z Ciebie :) lepiej idź pobiegać bo z takim lightowym podejściem To każda Ulicznica Cię przeleci :-)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ponieważ wszyscy się wyzywają od bieżników ulicznic i nie tylko, to ja chcę Was wyzwać w dwóch dyscyplinach.
Pierwsza dla przyjemności. Siłowanie na rękę, tzw. arm-restling
Druga, kto więcej zrzuci kg do wiosny.
:-)
Kto przyjmuje?
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:Ponieważ wszyscy się wyzywają od bieżników ulicznic i nie tylko, to ja chcę Was wyzwać w dwóch dyscyplinach.
Pierwsza dla przyjemności. Siłowanie na rękę, tzw. arm-restling
Druga, kto więcej zrzuci kg do wiosny.
:-)
Kto przyjmuje?
Co do tego zrzucania to mogę spróbować :-) bo chcę z 5 kilo zrzucić :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Fuerte25 pisze:
Zgadzam sie, ze to nie sa "dlugie" wybiegania ale ja mimo wszystko nie jestem jeszcze typowym "ulicznikiem" ;) i celem numer jeden jest dla mnie stadion, albo byl do tej pory. Teraz biegam sobie uliczne w ramach treningu bo mamy koniec sezonu na stadionie i roztrenowanie... W sezonie nie moge isc na wybieganie 24km jesli na drugi dzien mam np. 8*1km na stadionie czy 20*400m :hej: zreszta wasz najlepszy Trener na swiecie cos o tym wie :hejhej: Poza tym czesto trenuje dwa razy dziennie stad tyle kilometrow :ble:

jak juz to" ulicznicą"...źle odmieniła
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:
No właśnie :-) Jeszcze nie jesteś "ulicznicą" :) bo taka będzie odpowiednia forma :)(mam nadzieje że masz bardzo duuuże poczucie humoru, Darek coś o tym wie, bo gnieciemy się na tym forum takimi tekstami cały czas , w razie przesady prosze o maila na priva to się poprawię :) )

Wczoraj też ciorałem 15x400 i dziś coś spokojnego zrobię :-)
Biegania 2x dziennie zazdroszczę :-)
ale z CIebie wazelina ksenonie:P aż kipi
Bzium - Forever!!!

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

poza tym jak zacząłem czytać kilka ostatnich wpisów..to albo zabrakło wam lekarstw...albo choroba się rozwija:)
Bzium - Forever!!!

ODPOWIEDZ