treningowo Maratonu Beskidy

Tak z ciekawości, jaki masz, o ile masz, wynik z półmaratonu na płaskim?
Moderator: infernal
treningowo Maratonu Beskidy
Bogil - raz biegłam półmaraton po asfalcie - Pm.Warszawski - jako w ogóle mój pierwszy start i chora - zajęło mi 1 godz 53 min.Ale to w ogóle nie było na ściganie. Drugi półmaraton był trailowy, wzdłuż rzeki Świder, włącznie z przeprawianiem się przez nią wpław, nieprzygotowana treningowo byłam - 2 godz 03 min. Więc nie mam porównania.Bogil pisze: Tak z ciekawości, jaki masz, o ile masz, wynik z półmaratonu na płaskim?
Aj Tam, aj Tam... 46 min. to nie jest tak źle...Tam pisze:Roztrenowanie trochę demotywacyjnie na psychikę wpłynęło, chciałam zdezerterować z Ekobiegu. Wcześniej zdarzało mi się wygrać i teraz miałam takie napięcie w głowie..że jak to, przecież nie jestem przygotowana..Nie umiem startowac treningowo chyba. Roztrenowanie tez pozytywnie na shiny wpłynęło - spokój na razie.
gratuluje wynikuzoltar7 pisze:Aj Tam, aj Tam... 46 min. to nie jest tak źle...Tam pisze:Roztrenowanie trochę demotywacyjnie na psychikę wpłynęło, chciałam zdezerterować z Ekobiegu. Wcześniej zdarzało mi się wygrać i teraz miałam takie napięcie w głowie..że jak to, przecież nie jestem przygotowana..Nie umiem startowac treningowo chyba. Roztrenowanie tez pozytywnie na shiny wpłynęło - spokój na razie.