OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

Michał (mój syn dla przypomnienia gdyby ktoś jeszcze nie wiedział) potrzebuje motywacji, nie wie czy na Biegu Jakubowym ma pobiec z dziećmi na dystansie 2000m czy ze wszystkimi na dystansie 3500m. Na pewno będzie miał problemy z utrzymaniem równego tempa. Może macie pomysły jak go przygotować aby całość przebiegł bez marszu?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Niech no ja dostane Michała w swoje ręce w sobotę:) wszystko mu wytłumaczę i razem zmotywujemy naszego najmłodszego zawodnika do dobrego startu:)
Tomek Domżalski
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jutro rozgrzewka i odprawa przed biegiem jakubowym, będą też goście:)
Tomek Domżalski
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

witam wszystkich, może ktoś ma ochotę podzielić się wrażeniami z dzisiejszego startu w zawodach :)
z wszelkich danych jakie uzyskałem od startujących na pewno trasa była krótsza niż 15,00km, może ktoś z Was wie jaka była rzeczywista długość trasy bo mi brakuje około 500m
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Czesc ,

ja jestem szczęśliwy , że ukończyłem bieg i w całkiem niezłym czasie :ble:
Wystartowałem bardzo wolno i chyba z ostatniej lini ale na trasie wyprzedzałem kolejnych biegaczy - co sprawiało mi megafrajde .

W kwestii organizacji to nierozumiem dlaczego karetki pogotowia nie stały na pętli lub w środku trasy - widziałem chyba 3 zawodników leżących przy drodze .
Ładny medal na pamiątke i motywacja do kolejnych startów.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"marius-p" - "widziałem chyba 3 zawodników leżących przy drodze"
dostajesz 10pkt kary za nie udzielenie pomocy :)

ja też jestem zadowolony, nowa życiówka jest, teraz trzeba postawić sobie następne cele do realizacji

organizacja biegu - było za mało osób do podawania wody, brak oznaczeń każdego kilometra na trasie, dobrze zabezpieczona trasa barierkami w miejscach gdzie byli kibice, podwójna meta tzn. zbędna dmuchana reklama na starówce (niektórzy finiszowali 2x), fajny medal (ale ci sponsorzy się wcisneli :))

prawdopodobnie będę miał miejsce w samochodzie na wyjazd na maraton poznański 16.10.2011, chętni proszeni o kontakt 501262024 lub gg1732066
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja powoli dochodzę do siebie:) bieg to raz, stres organizacyjny to dwa. szkoda,że tak póxno weszliśmy na scenę... tyle było jeszcze do powiedzenia o naszych akcjach. ale cóż.. uczymy sie na każdym kroku:)
co do trasy, to dopóki nie skończą sie przebudowy i nie powróci atest musimy się pogodzić,że jest to właśnie ten a nie inny bieg. a za rok może jakubowy będzie półmaratonem.....
bardzo się Cieszę,że wszyscy BBL biegacze dotarli w dobrej formie do mety:) teraz to dopiero zacznie się przygoda!!!!!!
Tomek Domżalski
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomku gratuluję dobrego startu, miło popatrzeć jak z przodu biega ktoś znajomy :),
ja nie dałem z siebie wszystkiego (zostawiam trochę na następne starty) więc nie mam zakwasów, jedynie kolana trochę dostały, no ale jak się chce co tydzień startować :)
teraz krótki odpoczynek i jeszcze 3 tygodnie ambitnego planu przed debiutem maratońskim, przynależność do klubu zobowiązuje :)
Awatar użytkownika
Tadeo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Loko pobiegłeś wspaniale w drugiej połówce biegu nieźle pocisnąłeś, wyprzedziłeś mnie z taką szybkością że aż podmuch wiatru pchnął mnie do przodu.
Gratulacje dla wszystkich uczestników Biegu Jakubowego, i mam nadzieję że spotkamy się na jakubowym za rok zdrowi, w pełnej formie i z duchem sportowej walki.
Życzy coraz bardziej zadowolony z biegania Tadeusz. :usmiech:
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no i mamy pierwszy artykuł na stronie głównej BBL :), cieszy to że jest nas coraz więcej
Awatar użytkownika
ikar70
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:48
Życiówka w maratonie: 3:48:11

Nieprzeczytany post

Krzysztof zachęciłeś mnie swoim zaproszeniem na endomondo i chyba w tym tygodniu przyjdę na spotkanie BBL - co prawda miałem to zrobić już w lipcu ale ..
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Heheh dziękuja za wszystkie gratulacje:) I jeszcze raz gratuluje wszystkim biegaczom!!! wzruszający był też widok naszej wspaniałej trójki Mama, Tata i Córka ramie w ramie od startu do mety:)
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2011, 15:36 przez loko, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek Domżalski
Jogo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak na mój pierwszy bieg było super. Radość z pokonania trasy atmosfera i zmęczenie po biegu bezcenne. No i wreszcie za rok będzie już czas do poprawienia:) Pozdro dla wszystkich.
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przeprowadzam agitacje na szeroką skalę, możemy spodziewać się trzech nowych osób w sobotę :), no może dwóch
Awatar użytkownika
ikar70
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:48
Życiówka w maratonie: 3:48:11

Nieprzeczytany post

runkris pisze:przeprowadzam agitacje na szeroką skalę, możemy spodziewać się trzech nowych osób w sobotę :), no może dwóch
jednej na 99,99 %
ODPOWIEDZ