"Debiutanci" po debiucie

Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,jednym słowem żal lał się z nieba,nawet punkty z wodą ustawione co 2,5 km dawały tylko lekką ochłodę.Moim zamiarem było ukończenie w granicach 4 godzin ale wyszło 4.23,w sumie jestem zadowolony bo fizycznie czułem i nadal czuję się dobrze i może gdyby nie ta pogoda byłoby lepiej.W tym roku trzeci mój start i trzeci w upale :hahaha: a kolejny to maraton poznański.
Obrazek
New Balance but biegowy
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Piotrek - to gratuluję bo warunki wczoraj rzeczywiście nie były za łatwe. A Wrocław to super miasto, ja tam biegłem 2 lata temu i bardzo byłem zadowolony.

U mnie natomiast ostatnie przygotowania do półmaratonu bytomskiego. Biegnę go za tydzień 18 września. W planach jest aby pobiec go w okolicy 1:31:00 utrzymać mniej więcej na całej trasie tempo 4:19_4:20/km. Trasa nie będzie za łatwa, bo trochę podbiegów jest, ale zobaczymy.

Pozdrwaiam
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Teraz czytam wypowiedzi innych osób po maratonie i opinie są podobne,pogoda wszystkim pokrzyżowała plany,nawet pacemakerzy gdzieś po 30 kilometrze biegli prawie sami. Trochę to przerażające jak biegniesz i mijasz osoby leżące na ulicy,potrzebujące pomocy medycznej,gdzieś tam przemknęła mi myśl żebym tylko nie padł.Od 14 kilometra mijałem idących maratończyków! młodzi ludzie bez jakiegokolwiek nakrycia głowy! nie wiem czy przebiegnięcie (*ukończenie) maratonu miało dla nich większe znaczenie niż własne zdrowie? nie mogę zrozumieć jak ludzie pchają się w maratony bez odpowiedniego przygotowania i to w dobie internetu gdzie wszystkiego można się dowiedzieć.Organizatorzy chcą mieć na mecie jak najwięcej osób,bo sponsor bo coś tam itp.
Powodzenia wszystkim startującym,bleez dasz radę :taktak: a i chyba fanx będzie "tuptał" w Katowicach,trzymam kciuki.
Obrazek
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.run24.eu/index.php/pl/transmisja

link do transmisji z biegu 24 godzinnego w Katowicach,na trasie nasz kolega Fanx
Obrazek
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MISTRZOSTWA POLSKI W BIEGU 24H
KLASYFIKACJA OPEN
WYNIKI GODZ 24.00 czyli po 12 godzinach biegu
42 Łyczko Sławomir ( Fanx)1965 Garbate Mazury - 97,5 km :nienie:
Obrazek
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W Bytomiu sporo komentowali ten bieg 24 godzinny - podziwiam ich wszystkich za taki wyczyn.

A na połówce w Bytomiu dąłem d... niestety nie dałem rady na 1:31. Oficjalny wynik 1:34:59, tak więc mało zadowolony jestem. Trzeba się brać do roboty :D

Pozdro
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bleez pisze: A na połówce w Bytomiu dąłem d... niestety nie dałem rady na 1:31. Oficjalny wynik 1:34:59, tak więc mało zadowolony jestem. Trzeba się brać do roboty :D
no Bleez, gańba i wstyd za taki wynik :hej: :hahaha:
Trasa w Bytomiu nie jest łatwa, więc gratulacje!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

28 Łyczko Sławomir Garbate Mazury 165 297,00 m, wielkie gratulacje :taktak:

Bleez super wynik,ponad 800 osób biegło :szok: spiker z biegu 24 godzinnego i ten w Bytomiu to ta sama osoba i może dlatego tyle o tym opowiadał

Gratulacje Panowie.
Obrazek
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kapitan Bomba! pisze: no Bleez, gańba i wstyd za taki wynik :hej: :hahaha:
No żebyś wiedział....:P :oczko:
jakub738 pisze:Bleez super wynik,ponad 800 osób biegło :szok: spiker z biegu 24 godzinnego i ten w Bytomiu to ta sama osoba i może dlatego tyle o tym opowiadał
Dzięki. No dokładnie, Zenek komentował
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fanx! Szacun!
Bleez dobrze jest ;-) pogoda w ostatnie weekendy nadspodziewanie dobra. Ja teraz trzymam kciuki, żeby na Warszawę się popsuła ;-) ktoś jeszcze biegnie?
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fanx - gratulacje wielkie!
Jadę do Warszawy. Generalnie na ukończenie tylko się nastawiam - to ostatni brakujący mi maraton do Korony. Gdybym miał taką formę jak na wiosnę to byłbym spokojny o złamanie 4 godzin, jednak przez kontuzję straciłem prawie cały czerwiec, lipiec jakoś próbowałem wrócić do biegania ale też szło to bardzo ciężko i tylko sierpień był w miarę przyzwoity. Starałem się głównie robić długie dystanse właśnie pod maraton. Wystartowałem w kilku biegach ale z wynikami raczej słabymi - brak szybkości. M.in. na Życiowej Dysze na Festiwalu Biegowym w Krynicy zrobiłem jeden z najgorszych moich wyników w zyciu na 10 km :hahaha: ale imprezę wspominam bardzo dobrze :oczko:
Cóż, trochę szkoda, bo liczyłem na życiówkę w Warszawie, tym bardziej, że trasa jest bardzo szybka ale co poradzić na kontuzję? W tym stanie uważam, że 4:15 - 4:20 będzie moim sukcesem.
Po maratonie startuję 2 października w Silesia Półmaratonie a tydzień później w IV Żorskim Biegu Ulicznym na 10 km.
Trzymajcie się i do zobaczenia na biegowych trasach!
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to będziemy mieli Kapitana Bombę w koronie :P

Trzymam kciuki za wawe
fanx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuje wszystkim a w szczególności jakubowi 738.Jak spiker przekazał mi życzenia od ciebie na żywo sprawiły mi one ogromną radość ,dodałeś mi kolejny zbiornik z paliwa.
Samo nabieganie kilometrow zajęcie miejsca są dla mnie mało istotną rzeczą.Ciesze sie że udało mi sie ukończyć całą impreze.Były chwile gdy miałem dość ale wiecej tych radosnych z pokonywania kolejnych kilometrów, nie ważne czy biegniesz idziesz czy się czołgasz ,poruszasz sie do przodu i to się liczy.Nigdy bym nie podejrzewał że stać mnie na taki wyczyn.Powiem krótko i to jest pewne ,jestem z siebie dumny.Zdarzało mi sie gdy biegłem w maratonie że mówiłem sobie nigdy więcej,w ultra znalazłem sie zupełnie w nowej bajce ,nawet przez myśl mi nie przeszło że to ostatni raz.To jak przeżywanie wielokrotnego orgazmy.Nie sądze że takie bieganie to masochizm.Do biegu nie przystąpiłem z marszu,musialem,chciałem i wybiegałem okresloną ilośc km wybieganiach .Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za graty.
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fanx pisze: To jak przeżywanie wielokrotnego orgazmy
:szok:
jak mi to zagwarantujesz to przerzucam się od razu! :hej:
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kapitan Bomba! pisze:
fanx pisze: To jak przeżywanie wielokrotnego orgazmy
:szok:
jak mi to zagwarantujesz to przerzucam się od razu! :hej:
HE HE tak to każdy by chciał :hahaha: Fajnie było Was ultrasi oglądać na żywo a spiker to już klasa światowa,tyle godzin ile mówił i ciągle coś nowego opowiadał,czytał ech człowiek orkiestra.W następnym roku postaram się jak zdrowie pozwoli wystartować w takim biegu ale to już chyba jak doszły mnie słuchy będą mistrzostwa świata w biegu 24-ro godzinnym i nie wiem czy takie osobniki jak ja będą mogły tupać z zawodowcami.Powodzenia wszystkim w Warszawie :hej:
Obrazek
ODPOWIEDZ