OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Michał (mój syn dla przypomnienia gdyby ktoś jeszcze nie wiedział) potrzebuje motywacji, nie wie czy na Biegu Jakubowym ma pobiec z dziećmi na dystansie 2000m czy ze wszystkimi na dystansie 3500m. Na pewno będzie miał problemy z utrzymaniem równego tempa. Może macie pomysły jak go przygotować aby całość przebiegł bez marszu?
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
witam wszystkich, może ktoś ma ochotę podzielić się wrażeniami z dzisiejszego startu w zawodach
z wszelkich danych jakie uzyskałem od startujących na pewno trasa była krótsza niż 15,00km, może ktoś z Was wie jaka była rzeczywista długość trasy bo mi brakuje około 500m
z wszelkich danych jakie uzyskałem od startujących na pewno trasa była krótsza niż 15,00km, może ktoś z Was wie jaka była rzeczywista długość trasy bo mi brakuje około 500m
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc ,
ja jestem szczęśliwy , że ukończyłem bieg i w całkiem niezłym czasie
Wystartowałem bardzo wolno i chyba z ostatniej lini ale na trasie wyprzedzałem kolejnych biegaczy - co sprawiało mi megafrajde .
W kwestii organizacji to nierozumiem dlaczego karetki pogotowia nie stały na pętli lub w środku trasy - widziałem chyba 3 zawodników leżących przy drodze .
Ładny medal na pamiątke i motywacja do kolejnych startów.
pozdrawiam
ja jestem szczęśliwy , że ukończyłem bieg i w całkiem niezłym czasie
Wystartowałem bardzo wolno i chyba z ostatniej lini ale na trasie wyprzedzałem kolejnych biegaczy - co sprawiało mi megafrajde .
W kwestii organizacji to nierozumiem dlaczego karetki pogotowia nie stały na pętli lub w środku trasy - widziałem chyba 3 zawodników leżących przy drodze .
Ładny medal na pamiątke i motywacja do kolejnych startów.
pozdrawiam
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
"marius-p" - "widziałem chyba 3 zawodników leżących przy drodze"
dostajesz 10pkt kary za nie udzielenie pomocy
ja też jestem zadowolony, nowa życiówka jest, teraz trzeba postawić sobie następne cele do realizacji
organizacja biegu - było za mało osób do podawania wody, brak oznaczeń każdego kilometra na trasie, dobrze zabezpieczona trasa barierkami w miejscach gdzie byli kibice, podwójna meta tzn. zbędna dmuchana reklama na starówce (niektórzy finiszowali 2x), fajny medal (ale ci sponsorzy się wcisneli )
prawdopodobnie będę miał miejsce w samochodzie na wyjazd na maraton poznański 16.10.2011, chętni proszeni o kontakt 501262024 lub gg1732066
dostajesz 10pkt kary za nie udzielenie pomocy
ja też jestem zadowolony, nowa życiówka jest, teraz trzeba postawić sobie następne cele do realizacji
organizacja biegu - było za mało osób do podawania wody, brak oznaczeń każdego kilometra na trasie, dobrze zabezpieczona trasa barierkami w miejscach gdzie byli kibice, podwójna meta tzn. zbędna dmuchana reklama na starówce (niektórzy finiszowali 2x), fajny medal (ale ci sponsorzy się wcisneli )
prawdopodobnie będę miał miejsce w samochodzie na wyjazd na maraton poznański 16.10.2011, chętni proszeni o kontakt 501262024 lub gg1732066
- loko
- Zaprawiony W Bojach
ja powoli dochodzę do siebie:) bieg to raz, stres organizacyjny to dwa. szkoda,że tak póxno weszliśmy na scenę... tyle było jeszcze do powiedzenia o naszych akcjach. ale cóż.. uczymy sie na każdym kroku:)
co do trasy, to dopóki nie skończą sie przebudowy i nie powróci atest musimy się pogodzić,że jest to właśnie ten a nie inny bieg. a za rok może jakubowy będzie półmaratonem.....
bardzo się Cieszę,że wszyscy BBL biegacze dotarli w dobrej formie do mety:) teraz to dopiero zacznie się przygoda!!!!!!
co do trasy, to dopóki nie skończą sie przebudowy i nie powróci atest musimy się pogodzić,że jest to właśnie ten a nie inny bieg. a za rok może jakubowy będzie półmaratonem.....
bardzo się Cieszę,że wszyscy BBL biegacze dotarli w dobrej formie do mety:) teraz to dopiero zacznie się przygoda!!!!!!
Tomek Domżalski
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Tomku gratuluję dobrego startu, miło popatrzeć jak z przodu biega ktoś znajomy ,
ja nie dałem z siebie wszystkiego (zostawiam trochę na następne starty) więc nie mam zakwasów, jedynie kolana trochę dostały, no ale jak się chce co tydzień startować
teraz krótki odpoczynek i jeszcze 3 tygodnie ambitnego planu przed debiutem maratońskim, przynależność do klubu zobowiązuje
ja nie dałem z siebie wszystkiego (zostawiam trochę na następne starty) więc nie mam zakwasów, jedynie kolana trochę dostały, no ale jak się chce co tydzień startować
teraz krótki odpoczynek i jeszcze 3 tygodnie ambitnego planu przed debiutem maratońskim, przynależność do klubu zobowiązuje
- Tadeo
- Dyskutant
Loko pobiegłeś wspaniale w drugiej połówce biegu nieźle pocisnąłeś, wyprzedziłeś mnie z taką szybkością że aż podmuch wiatru pchnął mnie do przodu.
Gratulacje dla wszystkich uczestników Biegu Jakubowego, i mam nadzieję że spotkamy się na jakubowym za rok zdrowi, w pełnej formie i z duchem sportowej walki.
Życzy coraz bardziej zadowolony z biegania Tadeusz.
Gratulacje dla wszystkich uczestników Biegu Jakubowego, i mam nadzieję że spotkamy się na jakubowym za rok zdrowi, w pełnej formie i z duchem sportowej walki.
Życzy coraz bardziej zadowolony z biegania Tadeusz.
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
Krzysztof zachęciłeś mnie swoim zaproszeniem na endomondo i chyba w tym tygodniu przyjdę na spotkanie BBL - co prawda miałem to zrobić już w lipcu ale ..
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Heheh dziękuja za wszystkie gratulacje:) I jeszcze raz gratuluje wszystkim biegaczom!!! wzruszający był też widok naszej wspaniałej trójki Mama, Tata i Córka ramie w ramie od startu do mety:)
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2011, 15:36 przez loko, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek Domżalski
-
- Rozgrzewający Się
Jak na mój pierwszy bieg było super. Radość z pokonania trasy atmosfera i zmęczenie po biegu bezcenne. No i wreszcie za rok będzie już czas do poprawienia:) Pozdro dla wszystkich.
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
jednej na 99,99 %runkris pisze:przeprowadzam agitacje na szeroką skalę, możemy spodziewać się trzech nowych osób w sobotę , no może dwóch