Trening z Pumą dla początkujących
- pełnazapału
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
powiem Ci nemi, że to jest mniej więcej taki plan jaki ja realizuję od jakiegoś czasu- i dobrze mi z tym. muszę tylko się spiąć i popracować nad tymi niedzielnymi wybieganiami, bo to mi ostatnio średnio wychodzi....
i myślę, że jak raz na jakiś czas się pobiegnie dwa dni pod rząd, to świat się nie zawali- ważne żeby mieć z biegania przyjemność. Ja szykuję się na jutro rano ew. wieczór, jeśli nie uda mi się wstać przed wschodem słońca
i myślę, że jak raz na jakiś czas się pobiegnie dwa dni pod rząd, to świat się nie zawali- ważne żeby mieć z biegania przyjemność. Ja szykuję się na jutro rano ew. wieczór, jeśli nie uda mi się wstać przed wschodem słońca
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Melduje sie na posterunku. Ostanio mialem wymuszone przeziebieniem i innymi sprawami 5 dni przerwy ale specjalnie nie wplynelo to na moja forme. Dzis 6 km interwalowo bardzo dobrym tempem w czasie 29'48" a wiec zszedlem ponizej 5'/km i na koniec oczywiscie standardowo 6 przebiezek. Bardzo mi sie te interwaly podobaja.
- pełnazapału
- Wyga
kolejny trening o wschodzie słońca za mną- było cudnie! mimo że spałam tylko 3 godziny, to biegłam jak na skrzydłach i gdyby nie obowiązki to pewnie biegłabym do tej pory
rewelacja... i zrobiłam zdjęcia (zapraszam! https://www.facebook.com/media/set/?set ... 2df&type=1)
jedynie trochę mnie mięśnie pobolewają- na brzuchu chyba coś sobie naciągnęłam przy ćwiczeniach i na udzie, z tyłu, to po dzisiejszym bieganiu... Mam nadzieję, że szybko przejdzie
rewelacja... i zrobiłam zdjęcia (zapraszam! https://www.facebook.com/media/set/?set ... 2df&type=1)
jedynie trochę mnie mięśnie pobolewają- na brzuchu chyba coś sobie naciągnęłam przy ćwiczeniach i na udzie, z tyłu, to po dzisiejszym bieganiu... Mam nadzieję, że szybko przejdzie
- pełnazapału
- Wyga
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
No coz ciezko tak robic zdjecie z drzacymi po treningu rekoma, rozumiemy to.pełnazapału pisze:haha no i się przy okazji ujawniłam, a jakości tego zdjęcia nie musimy przecież komentować
- pełnazapału
- Wyga
-
- Stary Wyga
...miało byc 8km a zrobiło się - znaczy przebiegło 11km...piękna sprawa, pogoda, duże chęci...motywacja...ahh...i tempo większe i krok dłuższy...jest dobrze...bardzo dobrze...a bedzie jeszcze lepiej...
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
bariera złamana 4.30min/km dystans 8km 100m
łydki są w tej chwili łydami i ciągną dobrzzzeee znaczy bolą
łydki są w tej chwili łydami i ciągną dobrzzzeee znaczy bolą