Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

gratuluję pięknego wyniku!
właśnie oglądam filmik - lubię takie materiały, nakręcam się przez to na bieganie. :hej:
blog
komentarze

the best is yet to come!
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gratuluje zyciowki :)
a filmik zostawie sobie na pozniej ;)
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurczę, Kanas, z Biegu Fabrykanta powędrowałam na inne twoje filmiki i mi się rolek zachciało.. :hahaha: ogólnie uwielbiałam kiedyś rolki, zajechałam dwie pary na śmierć, potem przerzuciłam się na łyżwy ale latem łyżwy z wiadomych przyczyn odpadają i właśnie chyba wyszedł mi głód na buty z 'atrakcjami'. :hejhej:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chel-polecam, polecam, zawsze to jakaś miła alternatywa dla biegania, a teraz nadchodzi jesień, to na bank będą jakieś fajne okazje cenowe :)
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fajny wynik, zazdroszczę. może kiedyś... :D

coś czuję, że chłopczyk na końcu jeszcze długo będzie miał uraz do biegania, biedaczek :bum: a dziewczynka w sukieneczce faktycznie urocza ^^

a co do rolek - ja też bardzo lubię tylko zawsze miałam takie zwykłe, rekreacyjne na których nie da się aż tak popierdzielać jak na tych bardziej wyspecjalizowanych... ale to nie szkodzi, i tak nie mam gdzie zapieprzać, a droga do normalnego tempa zawsze się znajdzie :) tylko w tym sezonie zaniedbałam rolkowanie bo kółka mi się zjechały i jakoś nie było czasu kupić, a tak w ogóle to przydałyby się całkiem nowe rolki ale jak kółek nie byłam w stanie kupić to co dopiero całe rolki :lalala:
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:najlepsza metoda to- klin klinem.
oj tak, chyba muszę się zacząć stosować do tej zasady. :oczko:
ale masz ładne odnośniki w podpisie! :taktak:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasiuniunieńkuniu jakie masz pięęęęęękne literki :szok:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Taaaaak, to już minął rok jak zaczęliśmy biegać. Tyle się wydarzyło przez ten rok, ale wszystko kręciło sie wokół biegania :hahaha: W zasadzie co drugi dzień przez cały rok coś biegamy albo rolkujemy. Nieważne czy pada deszcz, śnieg, czy jest upał, mróz, kac czy inna cholera. Ileż to było kontuzji, dywagacji na tematy biegowe, zakupów sprzętowych... Byliśmy zerem biegowym, a teraz biegniemy 10K z palcem w .... :hahaha: Czasami zastanawiam się czy to jest normalne, czy było warto? Ja odpowiem sobie za 9 dni. Ty 5 grudnia :taktak: Wszystkiego najlepszego z okazji biegowych urodzin Kochanie!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, gratuluję rocznicy! Oby w następnym roku biegało Ci się jeszcze lepiej i jeszcze szybciej, a przede wszystkim żeby Ci to bieganie sprawiało wiele radości. :taktak:

Powodzenia na Bemowie!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gratuluje :) prawda jak ten czas szybko leci???
Kanas co ja widze Ty teraz co tydzien na zawody jezdzisz? :orany:
powodzenia!
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wszystkiego naj z okazji rocznicy biegania.
Awatar użytkownika
T.time
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Obrazek gratulacje rocznicowe :usmiech:

a co wolisz? Rolkowanie czy bieganie.
Chciałabym kiedys spróbować pojeździć na rolkach, ale pierwotny lęk o własne życie mnie powstrzymuje :hejhej:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziękuję za życzenia z okazji pierwszego roku biegowego :) a faktycznie, jakoś tak wyszło, że co tydzień zawody-jutro Bieg Bemowa, a za tydzień Bieg Olimpijski, ale potem długo długo nic. Dopiero Bieg Niepodległości.
Na tą chwilę muszę powiedzieć, że wolę rolki, bo nie obciążają jednak tak bardzo kręgosłupa i kolan-a z tym mam największy problem, a po drugie-w znacznie szybszym tempie pokonuje się dystans i to wszystko przy odrobinie adrenaliny, a troszkę adrenaliny w życiu być musi, coby człowiek nie zgnuśniał :hahaha:
Na tą chwilę stwierdzam, że muszę poprawić technikę biegową, aby była jak najbardziej ekonomiczna i w jak najmniejszym stopniu obciążała lewe kolano i odcinek lędźwiowy, bo na razie mój cel biegowy jest bardzo skromniutki-dobiec w jednym kawałku do mety półmaratonu. Później-zobaczymy, jak zdrowie pozwoli. Najważniejsze jest jednak zdrowie, a moim marzeniem jest być aktywną do późnej starości :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sto lat sto lat niech biega Kanas nam. :hej:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Na tą chwilę stwierdzam, że muszę poprawić technikę biegową, aby była jak najbardziej ekonomiczna i w jak najmniejszym stopniu obciążała lewe kolano i odcinek lędźwiowy,
A co jest z tym lewym kolanem?
Musisz wiedzieć Kanas78 że aby zapobiegać kontuzjom nóg trzeba wzmocnić mięśnie nóg, przede wszystkim warto regularnie się rozciągać, ale warto również biegać crossy, dobrym sposobem jest też bieg po stromym wzniesieniu (np. wydmy) a w ostateczności po wysokich schodach w górę (na początek chodzi o krótkie wbiegi, a nie o długie mordercze podbiegi).
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2011, 21:24 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
ODPOWIEDZ