Makar - komentarze
Moderator: infernal
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Kurna, właśnie wiem! Nie dołuj bardziej, bo nie zdzierżę 

- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Makar, współczuję serdecznie.
Jestem jednak pewna Twojej formy. Dopiero co, rozmawiałam z Bawareczką i mówiłam, że z całą pewnością zrealizujesz swój plan i śmigniesz ten półmaraton bez problemów poniżej 2 godzin. No, chyba że będzie 35 stopni. Twoje nogi są już na to gotowe! A taki tydzień "odpoczynku" im nie zaszkodzi. Byle się tylko to paskudztwo wyleczyło!
Trzymam kciuki!
Jestem jednak pewna Twojej formy. Dopiero co, rozmawiałam z Bawareczką i mówiłam, że z całą pewnością zrealizujesz swój plan i śmigniesz ten półmaraton bez problemów poniżej 2 godzin. No, chyba że będzie 35 stopni. Twoje nogi są już na to gotowe! A taki tydzień "odpoczynku" im nie zaszkodzi. Byle się tylko to paskudztwo wyleczyło!
Trzymam kciuki!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Makar, jak wieści z frontu? Mam nadzieję, że już śmiagasz bez problemu, daj znać koniecznie!
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
daj daj ja tez ciekawa
- makar
- Zaprawiony W Bojach
Niestety, kochane moje runnerki, nie biegam i nie wiem, kiedy będę mogła. Zdrowie mi się całkiem posypało. Z półmaratonu w sierpniu pewnie nic nie wyjdzie, chociaż mam jeszcze nadzieję, że może tak czysto rekreacyjnie go przebiegnę, o ile zdołam trochę potrenować. Na razie mam jeszcze odpocząć ok. tygodnia. Ciężko bez biegania, ale co zrobić. W życiu nie zawsze da się wszystko przewidzieć. Pozdrawiam Was serdecznie.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
to ja zdrowka zdrowka zycze
- chel
- Zaprawiony W Bojach
dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam ciepło. 

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
A dlaczego tylko runnerki, zapewniam cię, że trudno mnie pomylić z kobietąmakar pisze:Niestety, kochane moje runnerki, nie biegam i nie wiem, kiedy będę mogła.

Z jednej strony to szkoda twojego zaangażowania w trening, ale z drugiej strony trzeba szukać jakiejś pociechy... tak myślę i myślę, i wymyśliłem, że każda taka przerwa pozwala się zregenerować mięśniom tj. odbudować tkance, może poszukaj czegoś późną jesienią.
Będzie dobrze, ostatecznie jeszcze kilka latek biegania przed tobą.
Pozdr. i życzę szybkiego powrotu do regularnych treningów.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Ciesze się, że wracasz do zdrowia. Szkoda jednak, że nie na tyle szybko by zmierzyć się z tymi dwoma godzinami w Szczecinie. Myślę jednak, że zoltar ma rację. Taka przymusowa regeneracja może zaprocentować lepszym wynikiem trochę później.
Ja w końcu po przeanalizowaniu planów rodzinnych zrezygnowałem z tego "Gryfa" i wybrałem połówkę w Gnieźnie 17 września.
Ja w końcu po przeanalizowaniu planów rodzinnych zrezygnowałem z tego "Gryfa" i wybrałem połówkę w Gnieźnie 17 września.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Miło przeczytać, że wyzdrowiałaś i znowu trenujesz 
Udanego urlopu!

Udanego urlopu!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze, że zdrówko pozwala na biegowy powrót, miłego urlopu.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
Nawet nie wiecie, jak strasznie się cieszę,że w końcu doczekałam do upragnionego urlopu!!!!! Hurrrrrra!!!! Trochę humor psuje mi fakt, że pewnie mój misterny plan łamania czegoś tam w półmaratonie legł w gruzach, ale co tam. Najważniejsze, że teraz olewam wszystko i wszystkich, co prawda tylko przez tydzień, ale i tak hurrrrrraaaaa!!!!!!
Odezwę się po powrocie z tropików
P.S.
Dzięki za życzenia miłego urlopu. Będzie super!!!!!
Odezwę się po powrocie z tropików

P.S.
Dzięki za życzenia miłego urlopu. Będzie super!!!!!
Ostatnio zmieniony 09 sie 2011, 20:08 przez makar, łącznie zmieniany 1 raz.