KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
eh xenon to Damian W.
Darek to ten wolniejszy od Damiana treneiro co sie teraz opierdziela
No ja sie ciesze z BBL bo to jedyny czas gdy podczas biegania, truchtania mam trochę rozrywki :)uwielbiam biegać ale jak zaczyna się etap przygotowań to w trakcie treningu mam tylko 2 myśli... szybciej, szybciej oraz wciagnij brzuch i wyprostuj sie, biegną jakieś Biegaczki z naprzeciwka BBL to jedyny czas gdy po treningu raczej nic nie boli a humor na pewno lepszy niż przed.
BBL daje trochę dodatkowej wiedzy ktorej nigdy dość, zawsze tam jakaś cenna wskazówka wpadnie w ucho, zresztą patrzac na innych zawsze się znajdzie coś nad czym mozna sie zastanowić co można przygarnąć do swoich treningów przykładowo, co robić żeby klata i bicepsy zesztywniały jak u OLo... co zrobić żeby zawsze być takim "brązem" jak nasz turek75_31
Można też spotkać "ostre baby" w sensie "z charakterem" jak nasza nowa ZosiaSamosia i pooglądać te wasze biegowe mordki. ide spać
Darek to ten wolniejszy od Damiana treneiro co sie teraz opierdziela
No ja sie ciesze z BBL bo to jedyny czas gdy podczas biegania, truchtania mam trochę rozrywki :)uwielbiam biegać ale jak zaczyna się etap przygotowań to w trakcie treningu mam tylko 2 myśli... szybciej, szybciej oraz wciagnij brzuch i wyprostuj sie, biegną jakieś Biegaczki z naprzeciwka BBL to jedyny czas gdy po treningu raczej nic nie boli a humor na pewno lepszy niż przed.
BBL daje trochę dodatkowej wiedzy ktorej nigdy dość, zawsze tam jakaś cenna wskazówka wpadnie w ucho, zresztą patrzac na innych zawsze się znajdzie coś nad czym mozna sie zastanowić co można przygarnąć do swoich treningów przykładowo, co robić żeby klata i bicepsy zesztywniały jak u OLo... co zrobić żeby zawsze być takim "brązem" jak nasz turek75_31
Można też spotkać "ostre baby" w sensie "z charakterem" jak nasza nowa ZosiaSamosia i pooglądać te wasze biegowe mordki. ide spać
-
- Stary Wyga
Vitam
Sorki Damian literówka
Pozdrawiam
Piotr
Sorki Damian literówka
Pozdrawiam
Piotr
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No, wyrzuty sumienia wyciszone, a kalorie spalone.
Piotruś nie pękaj, bo jesteś za dobry żeby łatwo rezygnować/ Mam pomysł na Twoje problemy. Spraw sobie szybkiego pieska charta lub husky i z nim zacznij biegać w terenie, a potem starty w zawodach z pieskami maszer plus pies. Byłem na takich i wiem, że tam nie trzeba być Bziumem, żeby zgarniać nagrody. Jak chcesz (teraz serio), mógłbyś wystartować z moim husky. Ale by się zdziwili, że pojawił się jakiś czarny koń na zawodach. A i pamiętaj, że Ci kibicuję w Jaworznie.
Otrzymałem Plan bardzo fajnie. Oczywiście trzymam się Planu Bziuma, ale fajnie, że wysłali. No i polecili mi konsultować Plan z Bziumem i pochwalili decyzję, że jeszcze nie chcę brać udziału w maratonie tylko półmaratonie. Dobranoc wszystkim!
Piotruś nie pękaj, bo jesteś za dobry żeby łatwo rezygnować/ Mam pomysł na Twoje problemy. Spraw sobie szybkiego pieska charta lub husky i z nim zacznij biegać w terenie, a potem starty w zawodach z pieskami maszer plus pies. Byłem na takich i wiem, że tam nie trzeba być Bziumem, żeby zgarniać nagrody. Jak chcesz (teraz serio), mógłbyś wystartować z moim husky. Ale by się zdziwili, że pojawił się jakiś czarny koń na zawodach. A i pamiętaj, że Ci kibicuję w Jaworznie.
Otrzymałem Plan bardzo fajnie. Oczywiście trzymam się Planu Bziuma, ale fajnie, że wysłali. No i polecili mi konsultować Plan z Bziumem i pochwalili decyzję, że jeszcze nie chcę brać udziału w maratonie tylko półmaratonie. Dobranoc wszystkim!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
wiedza wiedzą, ale jak tak na Was wszystkich patrzyłam to dopiero wpadłam w "kompleksy" ile jeszcze pracy przede mną .......... no dobra może jedynie lepiej rozciągnięta jestem od niektórychBBL daje trochę dodatkowej wiedzy ktorej nigdy dość, zawsze tam jakaś cenna wskazówka wpadnie w ucho, zresztą patrzac na innych zawsze się znajdzie coś nad czym mozna sie zastanowić co można przygarnąć do swoich treningów przykładowo, co robić żeby klata i bicepsy zesztywniały jak u OLo... co zrobić żeby zawsze być takim "brązem" jak nasz turek75_31
od razu baby .....Można też spotkać "ostre baby" w sensie "z charakterem" jak nasza nowa ZosiaSamosia i pooglądać te wasze biegowe mordki. ide spać
-
- Stary Wyga
Vitam
Ciekawy pomysł z psami nie wiedziałem że są takie zawody. Ja dawno temu biegałem z psem ale nie z huskim tylko z owczarkiem niemieckim. Biegałem z nim dlatego bo kiedyś była trochę inna mentalność ludzi w Sosnowcu. Jak ludzie widzieli biegacza z psem to łapali na smycz swoje psy a nie krzyczeli by nie biegać bo piesek się denerwuje.
Pozdrawiam
Piotr
Ciekawy pomysł z psami nie wiedziałem że są takie zawody. Ja dawno temu biegałem z psem ale nie z huskim tylko z owczarkiem niemieckim. Biegałem z nim dlatego bo kiedyś była trochę inna mentalność ludzi w Sosnowcu. Jak ludzie widzieli biegacza z psem to łapali na smycz swoje psy a nie krzyczeli by nie biegać bo piesek się denerwuje.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
A juz myslalem ze kiedyś bylo tak że strach bylo wyjśc bez pieska bo by cię tubylcy pogryźli
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Mentalnosc pozostala... my mamy psa 30 kg, ktory wszystko ma gleboko..jak lata za pilka czy czyms tam. Niemniej jednak wszystkie wlascicielki psow w kategorii ponizej 5 kg dra sie jak oszalale, zeby psa lapac.turek75_31 pisze:Vitam
Pozdrawiam
Piotr
Ech...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Zosia,ZosiaSamosia pisze:wiedza wiedzą, ale jak tak na Was wszystkich patrzyłam to dopiero wpadłam w "kompleksy" ile jeszcze pracy przede mną .......... no dobra może jedynie lepiej rozciągnięta jestem od niektórychBBL daje trochę dodatkowej wiedzy ktorej nigdy dość, zawsze tam jakaś cenna wskazówka wpadnie w ucho, zresztą patrzac na innych zawsze się znajdzie coś nad czym mozna sie zastanowić co można przygarnąć do swoich treningów przykładowo, co robić żeby klata i bicepsy zesztywniały jak u OLo... co zrobić żeby zawsze być takim "brązem" jak nasz turek75_31
od razu baby .....Można też spotkać "ostre baby" w sensie "z charakterem" jak nasza nowa ZosiaSamosia i pooglądać te wasze biegowe mordki. ide spać
to na pewno bylo "ostre bejby", a nie "baby":P tylko tak z angielska pisane... ;P
-
- Zaprawiony W Bojach
eh... Dziewczynki, malinki, kobietki, kokietki, ? lepiej ?ZosiaSamosia pisze:
od razu baby .....
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Niektórym ludziom już wszystko przeszkadza. Ostatnio słyszałem o petycjach czy listach o zamknięcie lotniska na Muchowcu bo samoloty sa głośne i przeszkadzają w spacerach.
Ale ja zazdroszcze takiego problemu z pieskiem. Mój to po 50 metrach biegu ma dość i się kładzie na wybranej trawce czy w kałuży.
Kto biegnie na dziku w niedziele?
Ale ja zazdroszcze takiego problemu z pieskiem. Mój to po 50 metrach biegu ma dość i się kładzie na wybranej trawce czy w kałuży.
Kto biegnie na dziku w niedziele?
-
- Wyga
z rana przymulona jestem, zwłaszcza że zaspałam na moje poranne biegi , i nie wpadłam na toZosia,
to na pewno bylo "ostre bejby", a nie "baby":P tylko tak z angielska pisane... ;P
-
- Wyga
za dużo cukrueh... Dziewczynki, malinki, kobietki, kokietki, ? lepiej ?
-
- Stary Wyga
Vitam
Kto oprócz Wolfiego jedzie na półmaraton Dzika?
Pozdrawiam
Piotr
Kto oprócz Wolfiego jedzie na półmaraton Dzika?
Pozdrawiam
Piotr
-
- Zaprawiony W Bojach
no ja mam nadzieje że się na dziku nie pojawie, mam nadzieje ze najblizszych 2 max 3 dniach znajdę jakies 2 tygodniowe wczasy za granicą w rozsądnej cenie bo jak nie to się zchlam i przetanę biegać