OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- loko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przepraszam chlopaki i dziewczyny,że tak późno odzywam sie na forummm!!!
jedynym usprawiedliwieniem, może byc natłok innych zajęć i zbuntowany internet:)
Jutro zabawimy się na plotkach albo zrobimy ciągly bieg w różnym tempie..
do jutra!!
jedynym usprawiedliwieniem, może byc natłok innych zajęć i zbuntowany internet:)
Jutro zabawimy się na plotkach albo zrobimy ciągly bieg w różnym tempie..
do jutra!!
Tomek Domżalski
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
Witam wszystkich. Chciałbym zapytać czy biegacie co sobota ?
Chciałbym się dołączyć . Jak wyglądają typowe zajęcia ? Zależy mi na zapoznaniu się z metodami rozgrzewki i rozciągania.
pozdrawiam Grzegorz
Chciałbym się dołączyć . Jak wyglądają typowe zajęcia ? Zależy mi na zapoznaniu się z metodami rozgrzewki i rozciągania.
pozdrawiam Grzegorz
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Grzegorz, sory że tak późno... spotykamy sie co sobota o 9:30. Na każdych zajęciach przykładamy się do rozgrzewki i rozciągania. zapraszam, mam nadzieję,że zajecia Cie zainteresuja:)
Tomek Domżalski
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
Dzięki za odpowiedź - chętnie skorzystam z porad i pojawię się w sobotę - niestety następną. Wczoraj śledziłem wątek przed Twoją odpowiedzią (nie ustawiłem śledzenia wątku) i niestety ją przegapiłem.
pzdr
pzdr
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
jak zwykle po startach niedosyt z powodu słabego przygotowania, zawsze można lepiej, zwłaszcza startując z mojego poziomu wytrenowania;
pytanie do kadry prowadzącej zajęcia: Michałowi zmalał zapał i nie mogę go zmotywować do przychodzenia na spotkania, twierdzi że treningi są dla niego za ciężkie - macie jakieś propozycje?
pytanie do kadry prowadzącej zajęcia: Michałowi zmalał zapał i nie mogę go zmotywować do przychodzenia na spotkania, twierdzi że treningi są dla niego za ciężkie - macie jakieś propozycje?
- loko
- Zaprawiony W Bojach
do Michała:
Michale, rzeczywiście zmierzyłeś się z nielada wyzwaniem biegając z doroslymi biegaczami. jestem pełen podziwu,że wytrzymałeś te trudne treningi (Gronity). Musisz wiedzieć,że będąc mlodym człowiekiem, takim jak Ty, najwazniejsza jest róznorodność zajęć fizycznych, Więc próbuj wszystkiego!!!!!!!!!!! Każdej gry zespołowej, sportów walki, roweru, pływania, a nawet tańca. wszystko to, pozwoli Ci zostać biegaczem dużego formatu jesli tylko będziesz tego chciał! Natomiast jeżeli przyjdziesz na nasze zajęcia, to przygotuję specjalnie coś dla Ciebie:) coś co będzie rozwijało twoją dynamikę i sprawność a jednocześnie nie będzie monotonne:) pozdr!!
Michale, rzeczywiście zmierzyłeś się z nielada wyzwaniem biegając z doroslymi biegaczami. jestem pełen podziwu,że wytrzymałeś te trudne treningi (Gronity). Musisz wiedzieć,że będąc mlodym człowiekiem, takim jak Ty, najwazniejsza jest róznorodność zajęć fizycznych, Więc próbuj wszystkiego!!!!!!!!!!! Każdej gry zespołowej, sportów walki, roweru, pływania, a nawet tańca. wszystko to, pozwoli Ci zostać biegaczem dużego formatu jesli tylko będziesz tego chciał! Natomiast jeżeli przyjdziesz na nasze zajęcia, to przygotuję specjalnie coś dla Ciebie:) coś co będzie rozwijało twoją dynamikę i sprawność a jednocześnie nie będzie monotonne:) pozdr!!
Tomek Domżalski