biegania

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
lukasz16
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć mam na imię Maciek i mam 15 lat i chciałbym żeby mi ktoś pomógł, doradził i prosze o szybką porade jak mam biegać na kondycję ponieważ za półtora miesiąca mam maraton na 4km.
I chiałbym żeby mi ktoś doradził jak mam biegać przez ten miesiąc co moge zrobić w ten miesiac żeby mi poszło na kondycję prosze pomóżcie ile mam biegać dziennie km. :smutek:
PKO
flashfire
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:09
Życiówka w maratonie: 3:24:33

Nieprzeczytany post

lukasz16 pisze:Cześć mam na imię Maciek i mam 15 lat i chciałbym żeby mi ktoś pomógł, doradził i prosze o szybką porade jak mam biegać na kondycję ponieważ za półtora miesiąca mam maraton na 4km.
I chiałbym żeby mi ktoś doradził jak mam biegać przez ten miesiąc co moge zrobić w ten miesiac żeby mi poszło na kondycję prosze pomóżcie ile mam biegać dziennie km. :smutek:
maraton na 4 km...hmm..
tu masz plan plan treningowy: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=250 co prawda na 12 tyg ale wynika z niego żebyś po prostu zaczął biegać np 4 razy w tyg po 15-30 min.
jeżeli w ogóle nie biegasz to jakieś efekty powinny być, a 4 km to wcale nie tak dużo.
21.097 1:22:57
Tomacho77
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jeszcze dużo zależy od tempa w jakim chcesz przebiec. Napisz czy kiedykolwiek biegałeś taki dystans jeżeli tak to w jakim czasie, bo nie wiadomo czy trzeba pomyśleć nad poprawą czasu czy dobiegnięciem do mety.
Ja też mam 15lat więc chętnie bym posłuchał jakiś rad
Obrazek
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

a maraton na 4 km to chyba taki mini maraton :)
PiotrSw
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bawareczka pisze:a maraton na 4 km to chyba taki mini maraton :)
micro chyba, zeby nie powiedzieć nano:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ