Reebok City Gym

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Kas
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

poproszę :) po cichu liczę, że uda mi się kiedyś podłączyć do młodzieży trenującej na płycie stadionu i poskakać w dal, a zwłaszcza w zwyż :hahaha:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.

Nieprzeczytany post

Kas pisze:poproszę :) po cichu liczę, że uda mi się kiedyś podłączyć do młodzieży trenującej na płycie stadionu i poskakać w dal, a zwłaszcza w zwyż :hahaha:
Podobało mi się, że ostatnio na stadionie było więcej życia, że oprócz nas, uczestników BBL, były również osoby trenujące inne dyscypliny sportowe. :usmiech: Nigdy nie skakałem wzwyż ani w dal, szczególnie ta pierwsza aktywność wzbudza we mnie mieszane uczucia, chyba bym się w tym nie odnalazł. :bum:

ps. Przepraszam za offtopy, obiecuję natychmiastową poprawę! :lalala:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

to żeby szybko wrócić do tematu RCG. jak już napisałam, wielką radością treningu było obserwowanie reakcji ludzi na mieście. większość bardzo pozytywna. natomiast zwyciężczynią została pewna starsza pani, która z piedestału swego długoletniego doświadczenia życiowego dała nam taką oto radę: do domu, przed świętami sprzątać, a nie po mieście biegać!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Kas pisze:do domu, przed świętami sprzątać, a nie po mieście biegać!
:)
po-malutku

Nieprzeczytany post

Fajnie było :) Nawet taki cienias jak ja wytrzymał :P Ba postanowiłam nawet, że może jednak zaryzykuje i przyjdę również za tydzień :P Chociaż przeraża mnie trochę zwiększanie intensywność, ale może uzbiera się tak duża grupa, że można będzie sobie wybrać poziom :P
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasiu, a wysiłkowo RCG jest bardziej wymagające od treningów BBL?
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
optymista
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przyjdz i porownaj :)
Napewno oba zjecia sa rozne i nie mozna ich porownywac. Z tego co widzialem z RCG i z tego co bralem udzial w BBL to RCG jest ukierunkowane na cwiczenia ogolnorozwojowe o charakterze kardio z niewielkim naciskiem na bieg (biegaja okolo 4km na zajeciach) a BBL ... to juz sama nazwa wszystko tlumaczy.
Awatar użytkownika
Catrine
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)

Nieprzeczytany post

RCG wydaje mi się być bardziej wymagające (a może akurat traiłam na takie lekkie BBL), a sentecja reeboka "Nie biegaj, żeby być sprawniejszym. Bądź sprawniejszy, żeby biegać" oddaje charakter spotkań :)
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

A w Krakowie??
Jak jest?? bo może bym sie wybrał :)
zawsze to jakieś urozmaicenie treningu...
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Reaktor pisze:Kasiu, a wysiłkowo RCG jest bardziej wymagające od treningów BBL?
chciałam rozwinąc wątek dziś na treningu, ale jakoś mi w ferworze walki umknęło :usmiech: myślę, że poziom wysiłu (a właściwie zmęczenia po :hejhej: ) jest porównywalny. na RCG, jak już ktoś napisał, jest mniej biegania, więcej różnych ćwiczeń. na przykład biegniemy 400 m, zatrzymujemy się przy jakimś murku i robimy pompki, kolejne 500 m i ćwiczenia wzmacniające w parku, itd. ja się porządnie zmachałam, a następnego dnia "czułam" mięśnie w dość zaskakujących miejscach. czyli cel osiągnięty :hahaha:
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

optymista pisze:Przyjdz i porownaj :)
Napewno oba zjecia sa rozne i nie mozna ich porownywac. Z tego co widzialem z RCG i z tego co bralem udzial w BBL to RCG jest ukierunkowane na cwiczenia ogolnorozwojowe o charakterze kardio z niewielkim naciskiem na bieg (biegaja okolo 4km na zajeciach) a BBL ... to juz sama nazwa wszystko tlumaczy.
Moje aktualne treningi zazębiają się z RCG, więc nie będzie to raczej możliwe. Chociaż... :)

Kas pisze:
Reaktor pisze:Kasiu, a wysiłkowo RCG jest bardziej wymagające od treningów BBL?
chciałam rozwinąc wątek dziś na treningu, ale jakoś mi w ferworze walki umknęło :usmiech: myślę, że poziom wysiłu (a właściwie zmęczenia po :hejhej: ) jest porównywalny. na RCG, jak już ktoś napisał, jest mniej biegania, więcej różnych ćwiczeń. na przykład biegniemy 400 m, zatrzymujemy się przy jakimś murku i robimy pompki, kolejne 500 m i ćwiczenia wzmacniające w parku, itd. ja się porządnie zmachałam, a następnego dnia "czułam" mięśnie w dość zaskakujących miejscach. czyli cel osiągnięty :hahaha:
Też mi jakoś nie przyszło do głowy, żeby zapytać w trakcie BBL. Czyli rozumiem, że w podczas zajęć RCG nie ma zbyt długich wybiegań? Treningi są bardziej skoncentrowane na ćwiczeniach dynamicznych i statycznych aniżeli na stricte biegi?
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2011, 22:08 przez Reaktor, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Reaktor, mistrz parafrazy :oczko:
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kas pisze:Reaktor, mistrz parafrazy :oczko:
A jak! Ktoś musiał objąć tą szlachetną funkcję. :hejhej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:06

Nieprzeczytany post

HA! już się zarejestrowałam na RCG :)

Zatem, do zobaczenia jutro!
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kinka, no i nie dotarłaś. Albo się schowałaś :) A dziewczyny dały niezły wycisk.
ODPOWIEDZ