Łódź
- ART
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
byłem na maratonie w roli widza, i naprawdę poedziwiam tych którzyh startowali - obszedłem sobie pół pętli spacerowym krokiem i miałem dość - także słowa szacunku dla biegnących - a zwłaszcza dla tego faceta o kulach którego widuję na niemalże każdym łódzkim biegu.
GG 8441181
- ART
- Stary Wyga
już myślałem że to forum umarło i wszyscy przenieśli się na www.biegajznami.pl
GG 8441181
- rono
- Zaprawiony W Bojach
Cześć! Ludzie biegają indywidualnie, chociaż czasem łączymy się w większe skupiska. Najliczniejszą grupę spotkasz w niedzielę o 10.00 przed WOSiR-em. Inna grupka zaczyna w niedzielę przy zadaszonym parkingu nad największym stawem, o 7.30 lub o 8.00, nie wiem dokładnie. Czasem zgadujemy się na GG lub telefonicznie (np. Herbix i ja ew. ktoś jeszcze), bo każdy ma inne możliwości czasowe.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
jak z górki...Quote: from ART on 8:15 pm on June 2, 2005
przebiec w 20 min. (17-17.20) 10 km - to nie jest wolne tempo
Kiedy do nas wreszcie dołączysz ART?
A, cha..., Panowie nie rozgladajcie się już za granatową Vectrą na parkingu. Teraz stoi srebrna Mazda 626 (znaczy: biegam na "starej" 10).
(Edited by Iwan at 10:04 pm on June 2, 2005)
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fajno... czekamy z niecierpliwością. Ja od tego tygodnia zaczynam "ambitny" plan na półmaraton w Pile. Zobaczymy co z tego wyjdzie (dużo interwałów i tempo run-ów). Planowany wynik 1:39 - wariant super optymistyczny do < 1:45 (wariant przyjemny - życiówka). Najgorszy czas w jakim muszę ukończyć tą połówkę to <1:49 (porpawa w stosunku do startu w Wiązownej). Zobaczymy jak będzie. Jeszcze jest trochę na podszlifowanie tempa. Pozdrawiam.
PS. Do zobaczenia jutro.
PS. Do zobaczenia jutro.
GG: 977722
- rono
- Zaprawiony W Bojach
Herbix! Ambitny jesteś! I dobrze. Jak widzę, chcesz się ze mną ścigać. Przyjmuję wyzwanie. Może pojedziemy do Bełchatowa? Walniemy maraton w granicach 4 godzin? Będzie lepsza pogoda. Zdrówko!
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ok. Pościgamy się Sorki, że dzisiaj nie dojechałem. Późno się wybrałem. Słuchajcie wystartowałem dzisiaj w zawodach, przypadkowo. Jak jechałem do art. to okazało się, że w Zgierzu jest bieg "O srebrne czółenko" - hehe. Wystartowałem. 10 pln wpisowe pomyślałem, zrobię to dla swojego miasta - uczestników za dużo nie było (ok 40). Czułem wyraźne osłabienie po maratonie (zmiękczenie mięśni). Tempo słabiutkie - 4:52 - jeżeli deklarowany przez organizatora 8,3 km jest prawdziwy (sprawdzę to).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
... co do ścigania się w Pile ... U mnie czas 1:39 to będzie absolutny sukces u ciebie rono - pewnik (na stan przygotowań na dzień dzisiejszy) :):) Jak będzie 1:42 to też będę się bardzo cieszył. Maraton dopiero w Poznaniu raczej, chociaż kto wie może rekreacyjnie w Bełchatowie polecę. Na czas ok 4:30 (i tak będzie życiówka )