Rembertów???
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
tak myślałem, że to potrwa minutę
-
- Wyga
Przyjezdzam (2.09 - 9.09)- dzis udalo mi sie wszystko powyjasniac !!!
w sobote mam zajecia od 8 rano wiec w ten dzien bieganie odpada, jednak w niedziele udalo by mi sie rano wygospodarowac czas - najlepiej kolo godziny 7 przy przejezdzie kolejowym, ewentualnie popoludnie tez wchodzi w gre.
w sobote mam zajecia od 8 rano wiec w ten dzien bieganie odpada, jednak w niedziele udalo by mi sie rano wygospodarowac czas - najlepiej kolo godziny 7 przy przejezdzie kolejowym, ewentualnie popoludnie tez wchodzi w gre.
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
W niedzielę będę o 7.00 przy przejeździe, jakby się coś zmieniło daj znać. W tygodniu biegamy we wtorki i piątki o 5.00, natomiast po południu to raczej każdy indywidualnie. Ile zamierzasz przebiec w niedzielę?
keram
-
- Wyga
Juz bardzo sie ciesze na nasze niedzielne spotkanie biegowe raczej juz nic nie powinno sie zmienic, ale w razie naglego wypadku zadzwonie dystans 10-15km tempo zalezne od uksztaltowania terenu
pozdrawiam i juz tuptam z niecierpliwosci i ciekawosci
pozdrawiam i juz tuptam z niecierpliwosci i ciekawosci
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============
- keram56
- Wyga
Ja również się cieszę. Trasa jest płaska, będę raczej sam (reszta startuje o 8.00) ale postaram się tak poprowadzić abys mogła poznać również i innych Lechitów.
keram
- keram56
- Wyga
Leszek55, ja jestem już uzależniony od 21 lat (tyle lat biegam amatorsko). Nie wyobrażałem sobie tego aby CASH mogła być niesympatyczna:):):) i już niecierpliwie oczekuję spotkania z osobą, która uzależniła od biegania Trójmiasto.
keram
-
- Wyga
chlopaki kochane - tylko bez przesady - ja tam jestem zwykla szalona dziewczyna z gdyni
Leszku szkoda ze cie nie bylo na dzisiejszym porannym biegu w gdyni na 30km, bylo fantastycznie ulewa przez 1,5h i bloto po kolana
Leszku szkoda ze cie nie bylo na dzisiejszym porannym biegu w gdyni na 30km, bylo fantastycznie ulewa przez 1,5h i bloto po kolana
=============
Grupa Trojmiasto
=============
Grupa Trojmiasto
=============