Ja osobiscie bardzo chcialabym spotkac w ta sobote mistrza Olka
Bo jesli w ta sie nie pojawi to jeszcze dlugo bede musiala czekac na to spotkanie - zaczynaja mi sie zjazdy sobotnio-niedzielna w warszawie ;(
No Olku. Jak kobieta prosi to się nie odmawia. Rozumiemy, że będziesz! Choć ja niestety nie będę mógł tego sprawdzić bo się nie pojawię. W tym czasie będę w Pucku rywalizował w Ogólnopolskiej Spartakiadzie Harcerskich Drużyn Wodnych i Żeglarskich. Trzymajcie kciuki!
A z Tobą, Aniu, musze się znów na jakąś długą wyrypę umówić. Zaprojektuj trasę w Gdyni, bo teraz moja kolej na przybycie!
(Edited by Drewniacki at 8:12 pm on Sep. 22, 2004)
Widzę, Kazigu, ze już wprowadzasz swój plan w życie! Świetnie! Ja dziś wieczorkiem wyjeżdżam i będę tam miał kontakt z osobą od której prawdopodobnie możnaby rzutnik pożyczyć. Właśnie mi się przypomniało, ze można takie cudo do komputera podłączyć. A wtedy, jak wiesz, cały świat stoi przed Tobą otworem.
Popytam więc.
Skoro mnie już tak tu oficjalnie nao forum zapraszasz, CASH, to chyba nie wypada mi odmówić...
Optuję więc za końcówką przyszłego tygodnia. Zapraszamy oczywiście wszystkich chętnych! Jaki dystans tym razem?