SBBP

Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A my zmykaliśmy, ale nie na drzewo. ;)
Jak sobie o tym wspomę to nawet dzisiaj przy najmniejszym trzasku łamanej gałązki tętno wzrastało mi co najmniej o 20bpm :hahaha:
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Leszek Gwiazdowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from dargch on 11:00 am on Oct. 11, 2004
A my zmykaliśmy, ale nie na drzewo. ;)
Jak sobie o tym wspomę to nawet dzisiaj przy najmniejszym trzasku łamanej gałązki tętno wzrastało mi co najmniej o 20bpm :hahaha:
Maciciaszczyk, Dargh może przeniesiecie się na biegajznami.pl - to nie boli, a ułatwia życie. ;)
Sam nie byłem zwolennikiem tego manewru,
ale życie jest jakie jest ....

Pozdrawiam

(Edited by Leszek Gwiazdowski at 12:00 pm on Oct. 11, 2004)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sam nie byłem zwolennikiem tego manewru,
ale życie jest jakie jest ....
Hmmmm... znaczy że nie było Ci lekko? ;) :hahaha: ...ech!!! - wcześniej czy później dokonamy podobnego manewru ale znając życie ..."zdecydowany aktyw"... tudzież ..."biegacze zaznajomieni"... będą wtedy (a może już są??? :hej:) na innym forum. :hahaha:
Awatar użytkownika
Maciaszczyk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Quote: from dargch on 1:33 pm on Oct. 11, 2004
Hmmmm... znaczy że nie było Ci lekko? ;) :hahaha: ...ech!!! - wcześniej czy później dokonamy podobnego manewru ale znając życie ..."zdecydowany aktyw"... tudzież ..."biegacze zaznajomieni"... będą wtedy (a może już są??? :hej:) na innym forum. :hahaha:
Oczywiście chodzi o forum ukryte, niedostępne dla zwykłych zjadaczy chleba? ;) Ja już jestem zarejestrowany na tamtym forum. Nawet jednego posta już wysłałem. Ale generalnie nie mam za wiele do powiedzenia, więc specjalnie się nie udzielam, ani tu, ani tam. Gdybym chciał wyskoczyć z epokowym odkryciem, ważnym dla SBBP, to pewnie wyskoczyłbym tam, ale nie mam epokowych wiadomości. ;)
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja już jestem zarejestrowany na tamtym forum. Nawet jednego posta już wysłałem.
... I TY BRUTUSIE!!!??? :hahaha:
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na początek pójdźmy na kompromis. Zaglądajcie choć do wątku o Łosiowych Błotach .na biegajznami.pl. Dargch jesteśmy teraz jeszcze bliższymi sąsiadami i w zasadzie moglibyśmy się nawoływać przez okno, ale pewnie wygodniej będzie przez forum. Chętnie bym z wami pobiegał. Zwłaszcza z Dargchem dawno razem nie biegaliśmy. W niedziele pomknęliście tak szybko, ze nawet nie zdążyłem się dobrze rozejrzeć a was już nie było.
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forum SBBP juz nie jest ukryte i jest po prostu wygodnie.
biec goniąc marzenia
Awatar użytkownika
Maciaszczyk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Quote: from Kociemba on 7:41 pm on Oct. 11, 2004
Na początek pójdźmy na kompromis. Zaglądajcie choć do wątku o Łosiowych Błotach .na biegajznami.pl. Dargch jesteśmy teraz jeszcze bliższymi sąsiadami i w zasadzie moglibyśmy się nawoływać przez okno, ale pewnie wygodniej będzie przez forum. Chętnie bym z wami pobiegał. Zwłaszcza z Dargchem dawno razem nie biegaliśmy. W niedziele pomknęliście tak szybko, ze nawet nie zdążyłem się dobrze rozejrzeć a was już nie było.
Ja tam nawet zaglądam, ale ekipa łosi popołudniowych biega o tak dziwnych godzinach, że nijak mi nie pasuje, więc się nie udzielam. Jeśli chcesz pobiegać z nami, to w tygodniu biegamy o 5:30. Jeśli zaś chodzi o bieganie niedzielne, to my byliśmy już rozgrzani po pierwszej pętli, którą przebiegliśmy w jakieś 58'. Drugą chcieliśmy zrobić trochę szybciej i wyszło nam coś koło 54'. Liczyliśmy, że mamy nad Wami jakieś 6' przewagi i spodziewaliśmy się ujrzeć Was w trakcie rozciągania, ale... albo strasznie wlekliście się, albo robiliście jakieś przystanki po drodze, albo... (z tekstów na biegajznami to nie do końca wynika). W każdym razie po 10 minutach naszego rozciągania Was ciągle jeszcze nie było. Po kolejnych dwóch minutach, gdy już odjeżdżałem, ciągle jeszcze Was nie widziałem...
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak , mieliśmy postój kontemplacyjny na łosiowej kładce.
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

[...]Zaglądajcie choć do wątku o Łosiowych Błotach .na biegajznami.pl.[...]

Zaglądamy - KURCZE!!! ani słowa o porannych biegach :szok:. A rano sporo "niezrzeszonych" :hahaha: osób biega!!!

[...]Dargch jesteśmy teraz jeszcze bliższymi sąsiadami i w zasadzie moglibyśmy się nawoływać przez okno, ale pewnie wygodniej będzie przez forum.[...]

Cieszę się :hej: - a czy sprawiłeś już sobie walkie-talkie?

[...]Chętnie bym z wami pobiegał. Zwłaszcza z Dargchem dawno razem nie biegaliśmy.[...]

Zawsze możesz na mnie liczyć - tym bardziej teraz kiedy podobno nie biegasz tak szybko jak ostatnio pamiętam :hahaha:

[...]W niedziele pomknęliście tak szybko, ze nawet nie zdążyłem się dobrze rozejrzeć a was już nie było.[...]

To prawda - byliśmy trochę szybsi od Was ale takie mieliśmy na ten dzień założenia. Sorry :(.
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forum SBBP juz nie jest ukryte i jest po prostu wygodnie.
Zaglądam na biegajznami od czasu gdy zdecydowało się odkryć - straaaasznie dużo tam "wodotrysków" :ojoj:. Właściwie dlaczego grupa zdecydowała się tam przenieść???:o
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Kociemba on 9:00 am on Oct. 12, 2004
Tak , mieliśmy postój kontemplacyjny na łosiowej kładce.
Tak podejrzewałem - kładka to żelazny punkt programu dla "nowych".
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapomniałem o najważniejszym - po długich "mękach" odebrałem dzisiaj z Pocztex'u zanabytego jakiś czas temu na e-bay'u Forerunner'a - teraz rytmy oraz przebieżki  :hahaha: będę mógł ćwiczyć (z odpowiednią dokładnością) poza stadionem :hej:. NIECH ŻYJE GPS ORAZ INNE "BRATNIE" TECHNOLOGIE UŻYWANE PRZEZ BIEGACZY!!! :hahaha:
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zdecydowanie nie dla wodotrysków.
Ja ide tam gdzie się cos dzieje. Uparte nieistnienie admina tutaj i kawał dobrej roboty zrobionej na biegajznami sprawiło ze więcej sie tam dzieje i tu mimo sentymentów jest coraz nudniej.
Tu każde pytanie czy prosba do admina jest wołaniem na puszczy a tam starają się reagować, znajdowac rozwiązania, czuć opieke i zaangażowanie. Po prostu twórcom sie chcę i to tworzy atmosferę miejsca. Tu zostały wspomnienia i przywiazanie.
Na przykład to ze tam mamy nasz dział forum, naszą choc otwartą przestrzeń. tu jest to niemozliwe.
biec goniąc marzenia
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Pit on 2:38 pm on Oct. 12, 2004
Zdecydowanie nie dla wodotrysków.
Ja ide tam gdzie się cos dzieje. Uparte nieistnienie admina tutaj i kawał dobrej roboty zrobionej na biegajznami sprawiło ze więcej sie tam dzieje i tu mimo sentymentów jest coraz nudniej.
Tu każde pytanie czy prosba do admina jest wołaniem na puszczy a tam starają się reagować, znajdowac rozwiązania, czuć opieke i zaangażowanie. Po prostu twórcom sie chcę i to tworzy atmosferę miejsca. Tu zostały wspomnienia i przywiazanie.
Na przykład to ze tam mamy nasz dział forum, naszą choc otwartą przestrzeń. tu jest to niemozliwe.
A czy admin(i) tu i tam to nie te same osoby?
ODPOWIEDZ