SBBP

Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A może ktoś chętny na jutrzejsze, szybkie (poniżej 50 min), poranne "błota". Start (tylko dla TWARDZIELI :hahaha: - no moooże, ewentualnie dla Fe również) - 6:00 am tam gdzie zwykle . Będzie krótko po wschodzie Słońca a więc powinno się nieźle "gonić"!!!
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Leszku, kiedyś coś wspominałeś o zakupie m.in. żelów węglowodanowych. Czy jeszcze działasz w tym temacie? Bo kilka sztuk (małych, jednorazowych) bym nabył. Chodzi mi o wypróbowanie ich działania przy dłuższych wybieganiach, nigdy dotąd niczego takiego nie próbowałem.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzisiaj rano na "błotach" ganiał Maciaszczyk oraz piszący te słowa. Na trasie spotkaliśmy trzech amatorów porannego biegu (niektórych spotykaliśmy na łosiowych już wcześniej). W sumie jakby policzyć to zebrałoby się do kupy z dziesięciu chłopa trenującego bieganie rano :). Wg. mnie mogłaby to być całkiem poważna (realna) "frekwencja". :hahaha:. TWARDZIELI zapraszamy na poniedziałek - start 5:30 am tam gdzie zwykle, trasa - jedna zmodyfikowana pętla standardowa, czas - poniżej 50 minut :).
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Janek on 5:08 pm on Aug. 19, 2004
Leszku, kiedyś coś wspominałeś o zakupie m.in. żelów węglowodanowych. Czy jeszcze działasz w tym temacie? Bo kilka sztuk (małych, jednorazowych) bym nabył. Chodzi mi o wypróbowanie ich działania przy dłuższych wybieganiach, nigdy dotąd niczego takiego nie próbowałem.
Ja mam tego sporo - używam ich tylko przed lub zawodach a ponieważ ostatnio mało startowałem to zapas wytworzył mi się spory. W razie czego służę.
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dargh, no to odkupiłbym ze dwie-trzy sztuki? Ile kosztują? Będziesz może jutro na Młocinach?
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cze¶æ Aniu! Odpowiadam dopiero dzisiaj, bo w³a¶nie wróci³am z urlopu. Tak sie sk³ada, ¿e dzisiaj na M³ocinach wypytywa³am o Ciebie Magdê - co u Ciebie s³ychaæ - i widocznie ¶ci±gnê³a¶ mnie my¶lami :) A wiesz, ¿e jaki¶ tajemniczy telefon odebra³am z Twojego numeru kilka tygodni temu?
Wracaj±c do pytania o pó³maraton MW: spróbujê z³amaæ 1:50. Mój trener mówi, ¿e mi siê uda, ja jestem na dzisiaj sceptyczna. Mo¿e to dlatego, ¿e nie biega³am przez piêæ dni i wydaje mi siê, ¿e wszystko zapomnia³am. A Ty na jaki czas biegniesz? S³ysza³am od Magdy, ¿e ostro trenujesz.

W kwestii "SETNEGO SBBP". FREDZIO, nie¼le namiesza³e¶ i rocznica nam dzisiaj przepad³a. Sprawdzi³am w³a¶nie moje notatki. 50-te SBBP odby³o siê dnia 06.09.2003 i wówczas ¶wiêtowali¶my tê okr±g³± liczbê na imprezie u Pita. Pamiêtacie? Wszystkie nastêpne SBBP liczone by³y jako spotkania sobotnie (¿adne spotkanie ¶wi±teczne nie jest wliczone do statystyki), tak wiêc dzisiaj nieuchronnie przypada TEN DZIEÑ: za nami sto spotkañ. Kto nie wierzy - mogê zamie¶ciæ tu, albo na naszej stronie, stosown± listê wszystkich naszych spotkañ sobotnich przy szlabanie. Trochê szkoda, ¿e ta setka tak niepostrze¿enie minê³a - podobno by³a to decyzja kolektywu. Pocieszam siê, ¿e to przecie¿ tylko zabawa. W bieganie, w liczby i w symbole.
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja to bym poswiętował ale u mnie sie tym razem nie da a też i czasu mało, ale jakby się udało gdzieś umówić, moze w jakims pubie, moze ktos lokal udostętni i zanim wybije 101 SBBP moglibysmy sie spotkać.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jeszcze poświętujemy. Poza tym - to była chyba dopiero 94-ta sobota :) - bo to 50-te było w takim razie "źle policzone"
Ale oczywiście poświetować zawsze można.
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Entre przysyła dla SBBP widokówkę z pozdrowieniami z nad morza. Widokówka nadeszła z Białogóry i przedstawia piękne widoczki z białogórskich plaż.

"Serdeczne pozdrowienia ze słonecznej Białogóry dla wszystkich czynnych i wiernych sympatyków SBBP przesyła Entre z rodziną"
Białogóra, sierpień 2004  
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rozumiem, ze nie zamieszczasz na forum rzeczonych widoczków z plaż ze względu na leżące nam wszystkim na sercu zdrowie moralne młodzieży?
biec goniąc marzenia
Awatar użytkownika
Leszek Gwiazdowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Kociemba on 9:48 am on Aug. 22, 2004
Entre przysyła dla SBBP widokówkę z pozdrowieniami z nad morza. Widokówka nadeszła z Białogóry i przedstawia piękne widoczki z białogórskich plaż.

"Serdeczne pozdrowienia ze słonecznej Białogóry dla wszystkich czynnych i wiernych sympatyków SBBP przesyła Entre z rodziną"
Białogóra, sierpień 2004  
Za życzenia dziękujemy!

KOCIEMBA - TO TY ŻYJESZ ?  ;)
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Janek on 2:57 pm on Aug. 20, 2004
Dargh, no to odkupiłbym ze dwie-trzy sztuki? Ile kosztują? Będziesz może jutro na Młocinach?
Sorry - na Młocinach niestety nie mogłem być. Żelki w ilości dwie, trzy sztuki są free. W razie potrzeby podrzucę je gdzie trzeba ("zmeilujmy" się w celu uzgodnienia szczegółów). Zapraszam wszystkich chętnych na jutrzejsze poranne gonitwy łosiowe :hahaha:.
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak się porobiło, ze prawie nie mam czasu. Z bieganiem najgorzej, bo leży całkiem odłogiem i kondycja już zupełnie podupadła. Jeszcze pewnie trochę tak będzie, ale po MW mam nadzieje to wszystko nadrobić.
Widoczki na pocztówce przedstawiają dziewiczą plażę i właśnie to może być demoralizujące. Sam wolałem za długo nie patrzyć.
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co do 100 SBBP. Wg mnie nie było żadnej decycji kolektywu aby 100 SBBP nie świętować. Po prostu Fredzio ma inny kalkulator :)... Proponuje spotkac sie gdzieś w pubie we środę lub czwartek tak jak zaproponował Pit i "oblać" rocznicę. Co wy na to??

P.S. Kociemba, mimo że nie trenujesz na świętowanie też możesz przyjść ;)
Ibex    
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W środę to nas chyba Ibex ktos musiałby zanieśc po tym co planujesz? Czwartek chyba optymalny bo w piatek to już się trzeba spakować na wyjazd.
No to kto jakis fajny ogródek zaproponuje?
Pani Kierowniczka?
biec goniąc marzenia
ODPOWIEDZ