SBBP
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Piglet na bieganie z SBBP nie trzeba odwagi, tylko chęci Oczywiście zapraszamy serdecznieQuote: from piglet on 12:24 am on Aug. 7, 2004
Tak od trzech miesięcy oglądam waszą stronkę klubową i zastanawiam się, czy nie przyjść w sobotę.
Jutro chyba się odważę.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- MiS
- Stary Wyga
- Kontakt:
Piglet - Piro ma rację!;)
W ostatnią sobotę też byłem pierwszy raz na SBBP i szczerze polecam! Szkoda, że w najbliższym czasie nie będę mógł uczestniczyć w spotkaniach i SMSie;(
Do zobaczenia / napisania po 22.08.
W ostatnią sobotę też byłem pierwszy raz na SBBP i szczerze polecam! Szkoda, że w najbliższym czasie nie będę mógł uczestniczyć w spotkaniach i SMSie;(
Do zobaczenia / napisania po 22.08.
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
22km i czas 1:50 to daje 5min/km.Quote: from Ibex on 12:58 am on Aug. 7, 2004
Ziut, a tempo jakie przewidujesz??
22km i czas 2:00 to daje poniżej 5'30/km.
Nikt nie popędza. W najgorszym razie podgrupa może skrócić.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj z Pedro biegaliśmy wycieczkę biegową z Ziutem i kilkoma innymi ....."dziadkami", którzy nas trochę "przeciągneli" po wydmach i górkach w Kampinosie. Tempo było moim zdaniem szybkie, poniżej 5 min/km. (mi średnie tętno wyszło 144!!) Jurek Parzewski opowiadał swoje zmagania ze skręconą kostką na Mistrzostwach Swiata Weteranów w BnO w tym roku (w przyszłym roku ja też już będę weteranem ) Dyrektor Parku Kampinowskiego dzielnie wytrzymywał z nami tempo i pokazał miejsce gdzie przeszła przez las trąba powietrzna. Bardzo dziękujemy wam za tą wycieczke i polecamy się na przyszłość.
Ibex
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Wycieczka biegowa była udana aczkolwiek nieco męcząc przy założeniu że mieliśmy z Ibexem w planach 3h ale w spokojnym tempie.
Zmodyfikowaliśmy więc plany i dokręciliśmy potem juz tylko dodatkowo 4km.
"Dziadki" po bieganiu serwują czerwone wino (w kieliszku!) i ten aspekt był też miły.
Dzięki za wspólne bieganie.
Pozdr
Zmodyfikowaliśmy więc plany i dokręciliśmy potem juz tylko dodatkowo 4km.
"Dziadki" po bieganiu serwują czerwone wino (w kieliszku!) i ten aspekt był też miły.
Dzięki za wspólne bieganie.
Pozdr
Pedro
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Ja dziś robiłem samotnie wt w Lasku na Kole, 5 x 2 km po ścieżkach lasku z tętnem dobrze ponad 150, z max. 175 (co jest dla mnie "życiówką" ). No całkiem samotnie to nie było, bo w lasku konsumowali piwo dwaj młodzieńcy przy kości z panienką i zaśmiewali się z mojego głośnego sapania. Na to ja rzuciłem w ich kierunku kilka niecenzuralnych słów, na następnych okrążeniach odwazajemnili mi się tym samym i chyba tylko swojej niezłej tego dnia szybkości zawdzięczam brak uszczerbku na zdrowiu...
(Edited by Janek at 8:40 pm on Aug. 8, 2004)
(Edited by Janek at 8:40 pm on Aug. 8, 2004)
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Ktoś jest chętny na wtorkowe bieganie po górkach w Lasku Bielańskim. Tempo 5 min/km, dystans 12 km.
No i co?
No i co?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Rozgrzewający Się
Po niecałych 2 miesiacach treningow chcialbym urozmaicic treningi i wlaczyc cos nowego.Wg ksiazki J.Skarzynskiego powinny byc to krosy ( jednak Madach nie odpowiada na pytania),ale sila biegowa pewnie tez sie przyda ) Joycat przybliz miejsce gdzie sie zbieracie na ul.Czorsztynskiej?Gdzie to dokladnie jest?
[url][b]SBBP.PL[b][/url]