Dawno się na forum nie odzywałem bo zbliża się matura, ale czasem wchodzę o obserwuje co tu się dzieje. I mam takie pytanie, czy nie możecie zablokować bukiemu ip? Nawet nie wiem ile on już ma kont. Jak dla mnie to albo mam problemy natury psychicznej, jest jakiś niespełniony życiowo, lub zwyczajnie robi sobie jaja. Jedno i drugie kwalifikuje go do totalnego bana.
"A co zdobyte nigdy nie będzie szczytem." - PFK
100 - 12.11 (2011)
400- 53.78 (2011)
600- 1.26.72 (2010)
800- 1.59.36 (2010)
1000- 2.43.4 R (2011)
1500- 4.18.18 (2009)
2000- 6.05.00 (2009)
piotrek92 pisze:Dawno się na forum nie odzywałem bo zbliża się matura, ale czasem wchodzę o obserwuje co tu się dzieje. I mam takie pytanie, czy nie możecie zablokować bukiemu ip? Nawet nie wiem ile on już ma kont. Jak dla mnie to albo mam problemy natury psychicznej, jest jakiś niespełniony życiowo, lub zwyczajnie robi sobie jaja. Jedno i drugie kwalifikuje go do totalnego bana.
ale nikt nie chce by blokowac mu IP;D. bo ludzie jak widza jego wpisy to im sie humor az poprawia i sa zadowolenie ze jednak sa osoby bardziej pie***niete od nich:D:D:D
Buki nie irytuje mnie tak jak inne dzieciaki w jego wieku, spędzające całe życie na fejsie w tępym poszukiwaniu nowych fotek z osiemnastkowych imprezek. To co sprawia, że darzę go sympatią, jest dystans do samego siebie. Który bachor byłby tak odważny by wystawiać łeb na razy?
Buki, koniu!, trenuj więcej zamiast bawić się w pierdoły na forum.