A czy w Dębicy ktoś biega?
- jolkamm
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: ?
- Życiówka w maratonie: 4:29:18
Moje życiowe motto to: człowiek to tylko jajka nie zniesie! Więc w niedzielę jak zobaczymy kto jest to ustalimy trasę :D Znając już nasze chrakterki to na pewno nie bedzie to mniej niż ostatnio :D
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam ponownie.
Proponuję zabrać jakieś małe bidoniki z jakimś dopalaczem. Jeśli ekipa zgodzi się na moją propozycję trasy to zrobimy "połóweczkę"
Proponuję zabrać jakieś małe bidoniki z jakimś dopalaczem. Jeśli ekipa zgodzi się na moją propozycję trasy to zrobimy "połóweczkę"
-
- Rozgrzewający Się
Hej.Myślę, że dzisiaj było ok. Wyszło ok 22km 850m. Za tydzień "Bieg ku Rogatemu Ranczu". Kilka osób biega w tym biegu. Tak czy inaczej zapraszm pozostałych na Rynek o 12 godz. Pozdrawiam
- Crossman
- Wyga
Dzięki za wyliczenia
Mnie osobiście forma dzisiaj nie za bardzo dopisała, ale jakoś "zmęczyłem" te kilometry
Jakby nie było okazji to życzę jak najlepszych wyników w rogatym biegu. No i liczę na relację, słowną lub pisaną
Pozdrawiam wszystkich!
Mnie osobiście forma dzisiaj nie za bardzo dopisała, ale jakoś "zmęczyłem" te kilometry
Jakby nie było okazji to życzę jak najlepszych wyników w rogatym biegu. No i liczę na relację, słowną lub pisaną
Pozdrawiam wszystkich!
Tańczący z wilkami
- dydko
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 50min
witam
Niestety dziś w południe nie byłem czasowy a widzę trasa była godziwa ,ale udało się wieczorem pobiegać.
Pytanie do Dębickiej reprezentacji o której planujecie wyjazd do Zabierzowa w niedzielę ?
pozdrawiam
Dionizy
Niestety dziś w południe nie byłem czasowy a widzę trasa była godziwa ,ale udało się wieczorem pobiegać.
Pytanie do Dębickiej reprezentacji o której planujecie wyjazd do Zabierzowa w niedzielę ?
pozdrawiam
Dionizy
- Crossman
- Wyga
Tras to mam kilka w głowie... tylko, że trasa to akurat najmniejszy problem. Wiem, że będzie deficyt biegających w Dębicy, ale chyba też wyjątkowo nie dam rady być
Nie ma innego "żelaznego" kandydata na moje "stanowisko"?
Może Paweł, Aśka...? No nie wiem...
Sorki
Pozdrawiam
Ps. Jak tam przygotowania do rancza???
Nie ma innego "żelaznego" kandydata na moje "stanowisko"?
Może Paweł, Aśka...? No nie wiem...
Sorki
Pozdrawiam
Ps. Jak tam przygotowania do rancza???
Tańczący z wilkami
- dydko
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 50min
Przygotowania całkiem całkiem, dobre nastawienie już jest nie zajechać się przed startem a potem gonić w trupa taki plan .
Dziś warunki są chyba bardzo zbliżone do tych jakie będą w weekend, wiec trzeba nasze górki pozwiedzać .
Będzie pozytywnie.
Pozdrawiam
Dziś warunki są chyba bardzo zbliżone do tych jakie będą w weekend, wiec trzeba nasze górki pozwiedzać .
Będzie pozytywnie.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Hej. To podaj o której wyjazd? Konrad