GRUPA GÓRNOŚLĄSKA 2004
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
MacGor - przecież nigdy nie mówiłem, że PM juz dla mnie nie istnieje i nigdy tam nie pobiegnę. Dlatego nie rozumiem rozczarowania wobec mnie (Marka też) z tego powodu. Zresztą i tak wakacje na PM wypadły chyba wszystkim poza Tobą i Lechem, ale dla Was są to normalne trasy - tak jak dla mnie Giszowiec.
A przeniesienie się na biegajznami.pl nie ma akurat nic wspólnego z bieganiem w Mikołowie, Katowicach czy Tychach. Dla mnie nie ma nowych i starych znajomych, lepszych i gorszych. Choć nie zaprzeczę, że z jednymi się rozumiem lepiej a z innymi gorzej;) Wierzę jednak, że po to umiem mówić, żeby pytać i wyjaśniać nieporozumienia, jeśli takowe są. A w tym przypadku chyba właśnie tak jest.
Wiem, że Tobie i Lechowi nie podobała się akcja "przenoszenia". Ale ile mam za to obrywać, przepraszać?
Przeniosłem się bo według mnie warto zauważyć możliwości jakie daje biegajznami.pl - np. można ozdjęciować trasy i je opisać i w ten pokazać innym co gdzie jest. Bo daje mozliwosći rozwoju również biegaczom na dole - w regionach, miastach. Nie tylko pisania na forum i liczenia na to, że to nie zginie w razie "przygaszenia" światła.
To właśnie ta inercja biegania.pl spowodowała mój udział w biegajznami.pl. Mnie po prostu przestało odpowiadać czekanie na przebudzenie Romulusa i Remusa i odbudowę przez nich Rzymu.
A przeniesienie się na biegajznami.pl nie ma akurat nic wspólnego z bieganiem w Mikołowie, Katowicach czy Tychach. Dla mnie nie ma nowych i starych znajomych, lepszych i gorszych. Choć nie zaprzeczę, że z jednymi się rozumiem lepiej a z innymi gorzej;) Wierzę jednak, że po to umiem mówić, żeby pytać i wyjaśniać nieporozumienia, jeśli takowe są. A w tym przypadku chyba właśnie tak jest.
Wiem, że Tobie i Lechowi nie podobała się akcja "przenoszenia". Ale ile mam za to obrywać, przepraszać?
Przeniosłem się bo według mnie warto zauważyć możliwości jakie daje biegajznami.pl - np. można ozdjęciować trasy i je opisać i w ten pokazać innym co gdzie jest. Bo daje mozliwosći rozwoju również biegaczom na dole - w regionach, miastach. Nie tylko pisania na forum i liczenia na to, że to nie zginie w razie "przygaszenia" światła.
To właśnie ta inercja biegania.pl spowodowała mój udział w biegajznami.pl. Mnie po prostu przestało odpowiadać czekanie na przebudzenie Romulusa i Remusa i odbudowę przez nich Rzymu.
Któż jak Bóg!
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie kłócić się, udowadnijacie swoje racje na zawodach w myśl zabawy "kto pierwszy ten lepszy" ;)
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Dawidek widze że się znowu pokazałeś:)
My się nie kłócimy wręcz odwrotnie bardzo się lubimy.Chociaż nasze poglądy na jedne sprawy są trochę odmienne;)
My się nie kłócimy wręcz odwrotnie bardzo się lubimy.Chociaż nasze poglądy na jedne sprawy są trochę odmienne;)
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Ela WITAMY SERDECZNIE!
Tylko obiecaj nam, że przez internetowo-biegowe pogaduchy treningi nie pójdą w las
A co do 10km w Piekarach Śl. - to było bardzo fajnie - spokojnie ten bieg można polecić znajomym.
Gdzie kolejny start? W Tychach?
Tylko obiecaj nam, że przez internetowo-biegowe pogaduchy treningi nie pójdą w las
A co do 10km w Piekarach Śl. - to było bardzo fajnie - spokojnie ten bieg można polecić znajomym.
Gdzie kolejny start? W Tychach?
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Ela CH -to Ty?
Matka, żona i biegaczka
- to ja MacGor
- Stary Wyga
A Lecho podpuszcza, dogaduje a potem dla pocieszenia pełni rolę misia przytulanki.Quote: from lecho on 7:24 pm on Sep. 4, 2004
My to zamiast biegać to tu tylko gadamy;)
Matka, żona i biegaczka
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Witaj ELA Powiem szczerze, że w sobotę czułam się nie najlepiej, bardzo źle mi się biegło. Ale dzisiaj małe rozbieganko, potem rower i już jest ok.
Bartek, miło było Ciebie i Trocadero poznać. Jutro kupuję Dziennik i poczytamy, coś tam naopowiadał tej młodej Pani Mamy w planie w niedzielę Wadowice, oglądałam pogodę i ma być z 28 stopni, przecież zdechnę na trasie.
W Tychach zostaniecie osieroceni, bo ja nie pobiegnę, muszę na wesele.
I zaraz będą do ściągnięcia zdjęcia z Piekar
www.frog.texasnet.pl/Piekary04.rar
Bartek, miło było Ciebie i Trocadero poznać. Jutro kupuję Dziennik i poczytamy, coś tam naopowiadał tej młodej Pani Mamy w planie w niedzielę Wadowice, oglądałam pogodę i ma być z 28 stopni, przecież zdechnę na trasie.
W Tychach zostaniecie osieroceni, bo ja nie pobiegnę, muszę na wesele.
I zaraz będą do ściągnięcia zdjęcia z Piekar
www.frog.texasnet.pl/Piekary04.rar
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Mnie również było miło Ciebie poznaćQuote: from ulka on 8:37 pm on Sep. 5, 2004
Witaj ELA Bartek, miło było Ciebie i Trocadero poznać. Jutro kupuję Dziennik i poczytamy, coś tam naopowiadał tej młodej Pani Mamy w planie w niedzielę Wadowice, oglądałam pogodę i ma być z 28 stopni, przecież zdechnę na trasie.
Aż się boje zajrzeć jutro do kiosku - w wiadomej sprawie
Co do Wadowickiej 15-tki - Montano Corridore dzisiaj opowiadał że jest bardzo malownicza ale i wymagająca (kilka podbiegów). Ogólnie warta grzechu O ile zdołam podszlifować formę - to chętnie się tam wybiore.
Pozdrowionka
(Edited by Bartek Sz at 9:53 pm on Sep. 5, 2004)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- lukaszj
- Wyga
Witam po weekendzie
ELA CH - miło było poznać .
Ela, Lecho, MarekC - Dzięki za bieg i spotkanie w Gliwicach. Nie spodziewałem się że po takim nietrenowaniu mogę pobiec w tym tempie, wcale nie ściemniałem - sam jestem pozytywnie zaskoczony.
Pozdrawiam
ELA CH - miło było poznać .
Ela, Lecho, MarekC - Dzięki za bieg i spotkanie w Gliwicach. Nie spodziewałem się że po takim nietrenowaniu mogę pobiec w tym tempie, wcale nie ściemniałem - sam jestem pozytywnie zaskoczony.
Pozdrawiam
łukasz
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Również witam fajnie było się znowu spotkać:)
Jako że nie planowałem tego biegu to z wyniku jest bardzo zadowolony.Jak wszystko dobrze pójdzie to zjawię się w Wadowicach.
Jako że nie planowałem tego biegu to z wyniku jest bardzo zadowolony.Jak wszystko dobrze pójdzie to zjawię się w Wadowicach.