GRUPA GÓRNOŚLĄSKA 2004
- lukaszj
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chętnie bym się spotkał w jakiś weekend na PM ale jakoś tak się składa że nie ma mnie teraz w Katowicach w weekendy, a jak już jestem to czasu brak. Myślę że może jakoś w październiku. A tak przy okazji - kto pamięta kiedy było pierwsze spotkanie GG w Mikołowie ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
łukasz
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Będę w Piekarach, to się spotkamy.
Lukasz, do biegania w Mikołowie dołączyłam gdzieś w listopadzie (a może w grudniu ) ubiegłego roku, to grupa już biegała razem.
Lukasz, do biegania w Mikołowie dołączyłam gdzieś w listopadzie (a może w grudniu ) ubiegłego roku, to grupa już biegała razem.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Trudno orzec, kiedy właściwie zaczeliśmy grupą biegać PM. Pamiętam mój pierwszy nie-samotny trening, kiedy to z MarkiemC (fajny kumpel był, ale z biegania.pl się zmył...) biegaliśmy u niego w lesie. Było to wiosną 2003. Wcześniej on już raz chyba biegał z Mikaelem (też świetny kumpel był...). Wkrótce potem, w Wielką Sobotę, Marek biegał u mnie 2xPM, potem jeszcze chyba kilka razy wpadł, ale to już jesienią. Dołączył też do mnie Lecho, po zeszłorocznym biegu w Piekarach. Nie znudził się do dziś i wciąż regularnie przyjeżdża! Pamiętam, że po raz pierwszy PM biegaliśmy w składzie: Mikael i AbeS, Ulka, ja i Lecho, ale nie wiem, kiedy?! Listopad? Grudzień? Na pewno przed połową grudnia.
Kto to pamięta?
Kto to pamięta?
Matka, żona i biegaczka
- lukaszj
- Wyga
Właśnie przebiłem się przez 103 stronicowy wątek Grupy Górnośląskiej, a nie jest to łatwe, wszystko żeby sobie przypomnieć kiedy było pierwsze spotkanie i już wiem .
Oficjalnie - 06.12.2003
No mam nadzieje że w tym roku spotkamy się wcześniej i w dodatku w dużej grupie
Oficjalnie - 06.12.2003
No mam nadzieje że w tym roku spotkamy się wcześniej i w dodatku w dużej grupie
łukasz
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Brawo Lukasz! Wolałam udawać, że nie wpadam na pomysł przeszukania naszych wątków, bo to męka straszna musi być...
Matka, żona i biegaczka
- lukaszj
- Wyga
Trudno było głównie z powodu konieczności przewijania w bok, bo oczywiście w przeglądarce się akurat ten wątek nie mieści . Ale niektóre fragmenty świetnie się czytało i miałem niezła zabawę - zwłaszcza w tej rymowanej części.
łukasz
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Szczegóły biegu na www.sbbp.pl - relacja Fredzia z wizytacji grupy;)
To chyba był mój pierwszy raz na PM.
To chyba był mój pierwszy raz na PM.
Któż jak Bóg!
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Może nie do końca BYŁ FAJNY ale powiedz Mikael kiedy ostatnio byłeś na PM.Bo ja dziś z MacGor 2 pętelki zrobiłem,no i w sumie zostaliśmy we dwoje.A niestety Ty i Marek po przejściu na biegajznami nie nawiązaliście żadnego kontaktu z MacGor.Z całej grupy to z Agą utrzymuje jeszcze kontakt Ulka,a wy panowie MM zrobiliście się jakby trochę inni? Przecież wiedziecie prym na biegajznami a MY jakoś was przestaliśmy bawić jak to robią ludzie z biegajznami!
(Edited by lecho at 7:56 pm on Sep. 2, 2004)
(Edited by lecho at 7:56 pm on Sep. 2, 2004)
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Mikael -oczywiście nie ma dla mnie znaczenia, gdzie kto się udziela i co robi. Gdybym miała więcej czasu zaglądałabym na biegajznami.pl i jeśli coś byłoby ciekawego -udzielałabym się i tam. Ponieważ jednak mam ostatnio tylko chwilkę na internetowe zabawy to wybieram w pierwszej kolejności starych znajomych.
Mam nadzieję, że zarówno Ty, jak i Marek, wpadniecie kiedyś jeszcze na PM.
Mam nadzieję, że zarówno Ty, jak i Marek, wpadniecie kiedyś jeszcze na PM.
Matka, żona i biegaczka