UGP - Grupa Ursynowska
- THUNDERMAN
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatnio zmieniony 13 lip 2010, 16:31 przez THUNDERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
LIVE TO RUN, RUN TO LIVE!
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pedro, Byn jest chory, dzwonił do mnie dzisiaj z samego rana i pytał gdzie u nas w okolicy jest czynna apteka, bo musi kupić jakieś lekarstwa. Ciekawe, czy się wykuruje do MW???
Ja dziś zaliczyłem ostatni długi bieg przed maratonem - 37 km w sumie w dość dobrej kondycji, więc już powoli zaczynam odliczać dni do startu:) W drodze powrotnej spotkałem Zulę, która się "zabawiała" ze swoimi kwiatkami na balkonie Niestety nie udało mi się spotkać Ibexa i Pedra w lesie, ale oni chyba śmigali dziś drugi zakres, więc byli dla mnie nieuchwytni.
Thunderman my pewnie będziemy biegali we wtorek i będzie to pierwszy zakres i niezbyt długo - ok. 60, 70 min. Jakby coś to damy znać na maila.
(Edited by piro20 at 3:15 pm on Sep. 5, 2004)
Ja dziś zaliczyłem ostatni długi bieg przed maratonem - 37 km w sumie w dość dobrej kondycji, więc już powoli zaczynam odliczać dni do startu:) W drodze powrotnej spotkałem Zulę, która się "zabawiała" ze swoimi kwiatkami na balkonie Niestety nie udało mi się spotkać Ibexa i Pedra w lesie, ale oni chyba śmigali dziś drugi zakres, więc byli dla mnie nieuchwytni.
Thunderman my pewnie będziemy biegali we wtorek i będzie to pierwszy zakres i niezbyt długo - ok. 60, 70 min. Jakby coś to damy znać na maila.
(Edited by piro20 at 3:15 pm on Sep. 5, 2004)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- THUNDERMAN
- Wyga
Ja we Wtorek nie dam rady bo wyjeżdżam na 2 tygodnie. Biegam bez problemów w tempie 44 min/10 km. Dajcie znać po 18 września. Ilu Was tam biega? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 lip 2010, 16:33 przez THUNDERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
LIVE TO RUN, RUN TO LIVE!
-
- Zaprawiony W Bojach
Ibex, mógłbyś łapkę z tej solanki czasem wyciągnąć i na czaciku się zjawić . Następnym razem zastosuję bardziej bezpośrednią formę nacisku
Jak tam za długo posiedzisz to cię Basia będzie musiała młotkiem rozbijac
Jak tam za długo posiedzisz to cię Basia będzie musiała młotkiem rozbijac
Często mniej oznacza więcej
- Firerunner
- Rozgrzewający Się
Piro, a skąd i ok. której będziecie ruszać we wtorek? Jakby co, to jestem "hermoso", zmieniłem nick...
Don't walk if you can run!!!
- beata
- Ekspert/Trener
Witam! Zazdroszczę Wam biegania, bo ja nadal jestem "połamana", tzn. bolą mnie plecy. W weekend prawie nie mogłam się ruszać, ale już jest lepiej. Od wczoraj jeżdżę na rowerze, dziś zrobiłam 47 km, może jutro dam radę spokojnie pobiegać. Życzę wszystkim spokojnego i rozsądnego trenowania przed maratonem i dobrej pogody starcie!
-
- Zaprawiony W Bojach
Beata-bardzo dziękuję. No iron-woman jesteś-wczoraj ból kręgosłupa, dzisiaj rower, jutro biegi. Jak dolączysz pływanie możesz startować w triatlonie! Naprawdę jestem pod wrażeniem Twojego stoickiego podejścia do zagadnienia zdrowia-niejedna forumowa maruda mogłaby wziąć z Ciebie przykład. A tak dla mojej ciekawości-ćwiczysz jakoś te plecki, rehabilitacja, masaż?
A jak się czuje Byn-podobno chorował-ktoś wie? Byn odezwij się jak możesz.
A jak się czuje Byn-podobno chorował-ktoś wie? Byn odezwij się jak możesz.
Często mniej oznacza więcej
- meryt
- Stary Wyga
Zula mądrych rad /w moim wykonaniu/ brak.37 kilometr jest tak samo wolny jak wszystkie inne ot bieganie dla przyjemności.Za kilka dni pobiegnę sprawdzian 21.097 na treningu raczej szybko ale bez zajechania do wyniku dodam 8do10min i to będzie czas majej połówki na maratonie.Druga połowa zawsze w moim przypadku jest szybsza 5-7 minut /tak to prawda biegne w granicach zyciówki w PM/ podczas moich maratonów nie byłem wyprzedzany na ostatnich 15-20km ta ja wyprzedzam to bardzo wzmacnia psychicznie i otochodzi.Wyniki raczej marne ale moje podejście do maratonu tak jak na dole.
grupa biegowa www biegajznami.pl