Chcesz zobaczyć rasizm to go zobaczysz. Ponadto nie czytasz nawet postów na które odpowiadasz. Nawiązałem tylko do tematu szeroko dyskutowanego, a Ty już mnie oskarżasz o kolejny przejaw dyskryminacji, a ja nawet nie wypowiedziałem własnego zdania w tej kwestii.lubusz pisze:Na Twój post mogę odpowiedzieć słowami : nie mieszaj sportu z polityką !
Co do dyskusji dotyczącej ukraińskich biegaczy mogę powiedzieć przysłowiem : "zapomniał wół jak cięlęciem był"
Teraz jesteśmy wielkimi europejczykami i co nam tu będą Ukraińcy się panoszyć na naszych imprezach !
Tak myślisz ?
na marginesie, czy Ty wiesz co to znaczy poprawność polityczna? Myślisz, że to ma coś wspólnego z polityką?
"Poprawność polityczna ma w zamierzeniu polegać na unikaniu w dyskursie publicznym stosowania obraźliwych słów i zwrotów oraz zastępowaniu ich wyrażeniami bardziej neutralnymi. Obejmuje również samoograniczanie w posługiwaniu się symbolami i określeniami, które potencjalnie mogłyby naruszać uczucia niektórych grup społecznych."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Poprawno%C ... polityczna
Mam wrażenie, że angażujesz się w dyskusję na tematy, których jednak nie rozumiesz lub nie chcesz zrozumieć, bo nawet nie czytasz dokładnie tego co chcą Ci przekazać inni uczestnicy tej dyskusji.