UGP - Grupa Ursynowska
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegaliśmy razem tzn. on swoim a ja swoim tempem, mijając się w lesie od czasu do czasu. Ja biegałam dłużej -ciekawe dlaczego?!
Jutro pracuję do 18, więc nie zdążę, może jakoś Was minę w lesie. Środa?
Na sobotę wyjeżdżam do Pedra i synka, ale w następną planujemy się pojawić silną grupą
Jutro pracuję do 18, więc nie zdążę, może jakoś Was minę w lesie. Środa?
Na sobotę wyjeżdżam do Pedra i synka, ale w następną planujemy się pojawić silną grupą
Często mniej oznacza więcej
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak pracujesz do 18 to o której możesz być pod szlabanem?? Możemy zacząć chwilę później. Ja w środę jestem w Krakowie więc.....tam będę robił trening Ale Piro ma w planach SB
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Proszę o bliższą lokalizację i godzinę. Ja zwykle biegam na górce w prawo od trasy GP gdzieś ze 150 m przed 5. km (zielony szlak tam idzie chyba). Albo SB biegam po płaskim. Nienawidzę SB!!! Ale mój trener twierdzi, że to bardzo ważne, więc nie dyskutuję...
Czy nie potrzebujecie jakiejś pomocy organizacyjnej przy półmaratonie?
Czy nie potrzebujecie jakiejś pomocy organizacyjnej przy półmaratonie?
-
- Zaprawiony W Bojach
Zula!! Masz trenera?? A któż to jest??
Dokładna lokalizacja podbiegów to ok 300 m w prawo od 6 km na dyszce. Podbieg od szosy łączącej Ursynów z Powsinem.
Twój trener ma racje .... SB jest bardzo ważna.
Dokładna lokalizacja podbiegów to ok 300 m w prawo od 6 km na dyszce. Podbieg od szosy łączącej Ursynów z Powsinem.
Twój trener ma racje .... SB jest bardzo ważna.
Ibex
- beata
- Ekspert/Trener
A ja, jak jeszcza ostro trenowałam, to robiłam podbiegi na następnej górce, na ścieżce równoległej do tej, na której robicie, tylko następnej w stronę Ursynowa (inaczej mówiąc też w prawo od trasy GP, tylko dalej, za zakrętem). Polecam tę górkę, bo jest bardziej stroma, a 100m podbiegi da się zrobić. I raczej nie jeżdżą tamtędy rowerzyści, rzadko też ktoś przechodzi.
Zula! Jestem pod wrażeniem twoich treningów. Na impezie u Byna tak spokojnie wyglądałaś, a tu proszę - trzydziestki, SB...Miałam się wybrać do Młocin, ale chyba zrezygnuję - wszyscy się tak ostro szykują...Pozdrawiam!
Zula! Jestem pod wrażeniem twoich treningów. Na impezie u Byna tak spokojnie wyglądałaś, a tu proszę - trzydziestki, SB...Miałam się wybrać do Młocin, ale chyba zrezygnuję - wszyscy się tak ostro szykują...Pozdrawiam!
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Halo! halo! Jest tu kto?
Dzisiaj po południu skorzystam z gościnności Lasu Kabackiego i razem z żonką będziemy zadeptywać jego leśne szlaki. Czy mam szansę kogoś spotkać. Jak tak to kogo i o której?
Dzisiaj po południu skorzystam z gościnności Lasu Kabackiego i razem z żonką będziemy zadeptywać jego leśne szlaki. Czy mam szansę kogoś spotkać. Jak tak to kogo i o której?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja też pytam kto o której w lesie?! Ja mogę od 18.15, rodzaj treningu dowolny.
Mój trener...mmmm....fajny gość!Podoba mi się
Beata: jak chcę przebiec maraton muszę trenować, ale gdzie mi tam do Twoich wyników, myślę że na Młocinach pudlo masz gwarantowane!
Byn: Pedro zaczął treningi, a poza tym zabawia naszego synka całe dnie, biegają po lesie poubierani w łuki, lornetki, w ręku ciupaga w wersji cepeliowskiej i plastikowy miecz, na głowach słomkowe kapelusze Szczęściarze!
Mój trener...mmmm....fajny gość!Podoba mi się
Beata: jak chcę przebiec maraton muszę trenować, ale gdzie mi tam do Twoich wyników, myślę że na Młocinach pudlo masz gwarantowane!
Byn: Pedro zaczął treningi, a poza tym zabawia naszego synka całe dnie, biegają po lesie poubierani w łuki, lornetki, w ręku ciupaga w wersji cepeliowskiej i plastikowy miecz, na głowach słomkowe kapelusze Szczęściarze!
-
- Zaprawiony W Bojach
No dobra, nikt nie chce się zdeklarować, więc ja:zaczynam spod szlabanu na starcie GP o 19.00, biegam kross dość wolno, główną część w prawo od GP przed 5.km. Jak kogoś spotkam będzie miło, jeśli nie to pozdrawiam i pytam: co jutro?
- madach
- Zaprawiony W Bojach
No, ale ale wczoraj miałem fajne bieganie. Zacząłem razem z Pirem spod szlabanu na moczydłowskiej. Były z nami dwie faaajne dziewczyny. Po ok 30 minutach biegu udało mi się zgubić Pira i wtedy biegłem sam w bardzo miłym gronie. Wszyscy biegający wczoraj w Kabatach mieli jakieś takie "zazdrosne" minki jak nas mijali. Ale było fajnie mieć takie Towarzystwo. Oby to się kiedyś powtórzyło. Dzięki dziewczyny.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"