Łódź
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
HeHeHe.... dodam jeszcze, że anezka biegła 3/4 trasy na bezdechu - nie słyszałem jak oddycha SERIO
GG: 977722
- rono
- Zaprawiony W Bojach
Cześć! Widzę, że się rozwijacie! Żałuję, że nie mogłem z Wami potruchtać. Ale w niedzielę nie wytrzymałem i zrobiłem 20 km na tzw. "zabójstwie". Ciężka trasa, ale Was też to czeka. Odnośnie butów, to jeszcze się do nich przyzwyczajam, ale chyba będą O.K. Po lesie może trochę trudne, ale cóż, cena zwyciężyła. Uwaga przy zakupie! Lewy może sie nieznacznie różnić od prawego, albo odwrotnie! (No, chyba że ja mam jedną nóżkę bardziej od drugiej). Pozdrawiam!
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kupiłem. Przebiegłem dzisiaj 10-tkę. Muszą się jeszcze dopasować. Generalnie: są zdecydowanie cushion w lesie trochę brak stabilności ale cena.... Zobaczymy jak sprawią się w arturówku w sobotę
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widocznie dla rono takie tempo to truchcik.... hehehe. Jak na razie przechodzę lekkie zawirowanie mojego planu treningowego :D
-
- Wyga
zawirowanie - to taka nowoczesna metoda treningowa, polega na bieganiu wyłącznie na ostrych wirażach. Im wiraż jest ostrzejszy, tym lepszy dla Herbixa. Na basen już nie przychodzi, bo tam trza pływać po prostejQuote: from maneater1 on 1:19 pm on July 6, 2004
zawirowanie ?
Real athletes swim, the rest just play games!
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hiehiehie.... Zawirowanie tj. - modyfikuję plan treningowy trochę "na ślepo". Basen zostaje 2 x tydzień tylko: środa i piątek
Powiem tak tyle tych planów, że zgłupiałem.
Powiem tak tyle tych planów, że zgłupiałem.
- rono
- Zaprawiony W Bojach
No, musi być cała "STOPA". Ale jeżeli nie będzie padać, to anezka nie przyjdzie i kto nas pociągnie w tych nowych butach? Do soboty jeszcze parę treningów. Trzymajcie się!
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Będę na 100 %, Krzysiek chyba też. Anezka jak chcesz się z nami zabrać - jak poprzednio to daj znać.
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hmmm 52.15 nieźle czyli tempo 5.01 /km wow. Mam nadzieję, że w sobotę zostaniemy przy 5.45 / km dla dobra mnie, krzyśka, maneatera ...... :hahaha: Ewentualnie przyspieszycie sobie.