To jest bardzo mało. Podbieg musi mieć jakieś 200m, taki żebyś trochę go poczuł. Ja ostatnio na krosie godzinnym zaliczyłem 15 podbiegów po ok 200-300m, razem będzie jakieś 3,5 km podbiegów i tyle samo zbiegów. Podbiegi zajęły mi aż 23 % całego dystansu (15km) co uważam, że było ok. Jak piszesz, że biegasz 45m podbiegu na 1km to jest prawie nic. Znajdź sobie podbieg dłuższy ok 200m i nawet możesz sobie też wybrać podbieg 50m ale bardziej stromy dla urozmaicenia.rowa pisze:Witam wszystkich (jako ze to moj pierwszy post tutaj)
Mam pytanie dot krosow - jaka macie sume zbiegow/podbiegow na waszej petelce? Ja znalazlem sobie jakas niedaleko domu i mam ok 45m zbiegow i podbiegow na okolo 1km petli. Caly czas wydaje mi sie ze to troche za malo. Co Wy na to?
Do wiosennego maratonu z Jerzym Skarżyńskim.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32.55
- Życiówka w maratonie: 2.38
R.S.
- darek12
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:20
- Życiówka w maratonie: 03:46:20
- Kontakt:
A jak Wy sobie radzicie ze skipami wieloskokami itd.
Wg planu JS od przyszłego tygodnia powinienem zacząć te wygibasy.
Zamieniłem czwartek z niedzielą, ale bieganie 25km po pracy to masakra.
Mówcie co chcecie, ale nie da się robić w lesie po ciemku czwartkowych ćwiczeń..
Wg planu JS od przyszłego tygodnia powinienem zacząć te wygibasy.
Zamieniłem czwartek z niedzielą, ale bieganie 25km po pracy to masakra.
Mówcie co chcecie, ale nie da się robić w lesie po ciemku czwartkowych ćwiczeń..
-
- Zaprawiony W Bojach
Mi to te wygibasy wogóle nie pasują, dawno tego nie robiłem, nie lubię tego robić, biegam raz w tyg podbiegi. Planuję robić siłe trzy tygodnie w BPS w ostatnim okresie.
R.S.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No to jak nie będziesz tego robił,to nie możesz mówic,że trenujesz wg.planu Jurkaharpaganzwola pisze:Mi to te wygibasy wogóle nie pasują, dawno tego nie robiłem, nie lubię tego robić, biegam raz w tyg podbiegi. Planuję robić siłe trzy tygodnie w BPS w ostatnim okresie.

=http:[url//runmania.com/rlog/?u=nifares69]
[/url]

-
- Zaprawiony W Bojach
Ja trenuję wg własnego planu, ustawiam pod siebie to co mi najlepiej leży, co mi odpowiada, dlatego nie muszę robić czegoś na siłe
R.S.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No to dlaczego siedzisz w tym temacie?harpaganzwola pisze:Ja trenuję wg własnego planu, ustawiam pod siebie to co mi najlepiej leży, co mi odpowiada, dlatego nie muszę robić czegoś na siłe
=http:[url//runmania.com/rlog/?u=nifares69]
[/url]

-
- Zaprawiony W Bojach
Po prostu odpowiadam, że nie lubię biegać siły biegowej
R.S.