Krakowskie Dreptane Pogaduchy
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jutro w Chodenicach bieg uliczny.Można jechać po pogaduchach ,bo start o 17.Będą ''Amerykanie'' cały bus. Jest też 20 w Radomyślu Wlk.koło Tarnowa.Start podobno o 10.
bania
-
- Zaprawiony W Bojach
To dobre, dziennikarz dzialu Sport Gazety Wyborczej przebiegl trase maratonu olimpijskiego w Grecji w ...zbroji. Wlasciwie nie do konca biegl w zbroi ale te kilkanascie kilometrow i tak jest godne podziwu, tym bardziej, ze n trasie karmili go Coca-cola Opis jest http://sport.gazeta.pl/ateny/1,54566,2224604.html
-
- Dyskutant
widziałam wcześniej wzmianki o maratonie w Koszycach, rozmawiałam z Agą o wyjeździe, nie umiem znaleźć stronki tego maratonu, a może wybralibyśmy się z mężem, dajcie jakieś namiary, czy ewentualnie byłby jakiś klubowy wyjazd na tą imprezę?
- Kuba C
- Wyga
Adres strony maratonu w Koszycach www.mmm.sk
Parę osób mówiło, że się tam wybiera, ja raczej pojadę tydzien poźniej do Poznania
Parę osób mówiło, że się tam wybiera, ja raczej pojadę tydzien poźniej do Poznania
Kuba--------------------------------------------
KKB Dystans Kraków
KKB Dystans Kraków
-
- Zaprawiony W Bojach
Ewa, ja jade, i jeszcze pare osob. Podobno Stasiu Byczek zapowiadal, ze zrobi sie klubowy wyjazd. Problem jest troche z platnoscia, a najlepiej byloby teraz zaplacic. Moze sie jakos spotkamy i pobiegamy (sobota/niedziela) to Wam z Jurkiem opowiem coi jak.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ewa, na stronie www.mmm.sk kliknij na ikonke z flaga brytyjska:-) SMSa odebralem, ale akurat w momencie kiedy prowadzilem malo sportowe zajecia. odpisze, zadzwonie tylko jak dojde do siebie:-)
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Witam po wczasowej przerwie
Sie porobiło. Berlin, Koszyce, Poznań...
A czy ktoś wybiera sie do Stolycy na całość? Pytam, bo w Warszawie jest klasyfikacja klubowa - sumuje sie dwa najlepsze czasy z półmaratonu i dwa najlepsze z maratonu.
I tu jest pies pogrzebany, z tego co wiem, na połówke jest paru chetnych i to mocnych, a na całość na razie tylko ja sie wybieram. Bedzie jeszcze ktoś?
Sie porobiło. Berlin, Koszyce, Poznań...
A czy ktoś wybiera sie do Stolycy na całość? Pytam, bo w Warszawie jest klasyfikacja klubowa - sumuje sie dwa najlepsze czasy z półmaratonu i dwa najlepsze z maratonu.
I tu jest pies pogrzebany, z tego co wiem, na połówke jest paru chetnych i to mocnych, a na całość na razie tylko ja sie wybieram. Bedzie jeszcze ktoś?
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Ja się wybieram ale trudno powiedzieć, w jakiej będę formie - w Gdańsku poszło mi beznadziejnie: 4:14:23, myślałem o zejściu z trasy. Po Łodzi odczułem kontuzję pięty i opuściłem się w treningach (do tego doszły przyczyny natury osobistej), przed Warszawą trzeba będzie solidnie popracować.Quote: from krzycho on 1:31 pm on Aug. 16, 2004
A czy ktoś wybiera sie do Stolycy na całość?
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- eLGombar
- Wyga
Ja i brat wybieramy się do Skarżyska. Nie wiesz Krzycho czy Krowodrza Górka jedzie, a jezeli tak to czy ma jakiś transport??
Blinded by the light ... another runner in the night
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
-
- Dyskutant
Co do Gorlic to trasa jest szybka i ma atest.Start jest z rynku, zbieg ok.150m.i póżniej płasko ,meta też na rynku.Trzeba uważać żeby nie pojść za mocno ,bo na początku jest z górki i pierwszy kilometr zazwyczaj jest za szybko , co mi się ostatnio zdarzało.Ten bieg ma swoją renomę i przyjeżdżają dobrzy zawodnicy.Losowane są niezłe nagrody.
bania