Krakowskie Dreptane Pogaduchy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Niedlugo dojdzie do tego, ze czlowiek bedzie sie bal cokolowiek powiedziec. Rzeczywiscie tak naprawde dlaczego polowke wie tylko Gregoz61. Wiec Gregoz natychmiast sie wytlumacz, albo badz mezczyzna i jak mowiles, ze polowki nie, to biegnij caly maraton w Wawie!!!
))
))
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To już Twoje widzenie problemu SMS, ja raczej czekalem na wypowiedz Gregoza 68. Będzie chcial to sie wypowie, nie bedzie chcial to się nie wypowie. Mnie po prostu to interesuje, a co Tobie do tego. Po co wchodzisz między wódkę a zakąskę? Czy ja Ciebie o coś pytalem? Ja piszę do Gregoza 68 a nie do Ciebie.
Gregoz 68 oczywiście moje pytanie jest nadal aktualne!
Gregoz 68 oczywiście moje pytanie jest nadal aktualne!
Pozdr. Artur
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak chcesz zapytac Gregoza i inym nic do tego, to wyslij mu maila, kartke poczta, albo zapytaj na Pogaduchach, gdzies na boku w krzakach - tak aby nikt nie slyszal. Forum jest dla wszystkich
-
- Rozgrzewający Się
Ja również planuję cały maraton w Warszawie.
Widzę Arturo że mnie już zostawiłeś w tyle.
W Rzeszowie jak mnie minąłeś na ostatnim kilometrze to zmobilizowało mnie to do regularniejszego biegania. Właśnie skończyłem tygodniowe bieganie po Bieszczadach i zaczynam plan treningowy do Warszawy żeby znowu Ciebie dogonić.
Widzę Arturo że mnie już zostawiłeś w tyle.
W Rzeszowie jak mnie minąłeś na ostatnim kilometrze to zmobilizowało mnie to do regularniejszego biegania. Właśnie skończyłem tygodniowe bieganie po Bieszczadach i zaczynam plan treningowy do Warszawy żeby znowu Ciebie dogonić.
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Mili państwo, otóż donosze, iż na ostatnich Pogaduchach doszło do odkrycia. Objawił sie bowiem wielki talent biegowy w osobie niejakiej Asi, debiutującej na Pogaduchach... Jeżeli dziewczyna da sie namówić na start w zawodach i odrobine solidniejszy trening, to już wkrótce w wynikach biegów pań może dojść do małej rewolucji. I piszę to najzupełniej poważnie.
Na Artura wątpliwości polecam najnowszą ksiażkę Jerzego Skarżyńskiego i uważną lekturę rozdziału "Polityka startowa"
Na Artura wątpliwości polecam najnowszą ksiażkę Jerzego Skarżyńskiego i uważną lekturę rozdziału "Polityka startowa"
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Ostateczna decyzja: zamiast Pucka i Świnoujścia Gdańsk i Warszawa :) I być może jeszcze coś krótszego.
S.
S.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapraszamy
przyjedź, pobiegnij...wypijemy
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie włączyłem internet... he... he... aż miło - tyle troski... Oczywiście Arturo, że "polityka startowa". Ja Cię namawiałem nie na "maraton maratonów" a na debiut w maratonie (bo byłem pewien, że dasz sobie radę).
A to jest drobna różnica I jeszcze jedno: ja pierwszy przebiegłem w 2000 roku. Dwa następne rok później. Trzy w 2002. I wreszcie pięć w ubiegłym. Teraz planuję jeszcze dwa, najwyżej trzy. A tak na marginesie -poważnie przebiec można w zasadzie tylko jeden na wiosnę i drugi na jesień. Do Gdańska planuję wyjazd raczej z pobudek patriotyczno-turystycznych ale oczywiście powalczymy!
A to jest drobna różnica I jeszcze jedno: ja pierwszy przebiegłem w 2000 roku. Dwa następne rok później. Trzy w 2002. I wreszcie pięć w ubiegłym. Teraz planuję jeszcze dwa, najwyżej trzy. A tak na marginesie -poważnie przebiec można w zasadzie tylko jeden na wiosnę i drugi na jesień. Do Gdańska planuję wyjazd raczej z pobudek patriotyczno-turystycznych ale oczywiście powalczymy!
gregoz
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Pijcie, co chcecie, ale ja tylko wodę mineralną ;)Quote: from Kazig on 12:18 pm on June 28, 2004
S.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
words words words
-
- Zaprawiony W Bojach
Odpowiem jak Arturo- to moja sprawa czy jade, czy nie, a Tobie drogi Krzychu nic do tego!!! . Nie pytaj wszystkich, bo to ich sprawa, tylko napsz ze Ty jedziesz! . Moze ktos sie przylaczy
Ja nie.
)))))
Ja nie.
)))))