Fukuoka Marathon
-
- Zaprawiony W Bojach
Masa, po co się tak spinasz? Jakie masz podstawy do tego by twierdzić że nie powtórzyłbym moich opinii zawodnikowi w oczy? Żadne.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Qba Krause pisze:Masa, po co się tak spinasz? Jakie masz podstawy do tego by twierdzić że nie powtórzyłbym moich opinii zawodnikowi w oczy? Żadne.
Wiem i araczej jetsem pewien !!!! I tyle!!!!!
Tu nikt nie dostanie wpysk, a w w oczy jak by ktos powiedzial to raczej by sie nie skonczyło to dobrze!!!!! Pozdrawiam Cie
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli uważasz, że Adam Draczyński dałby mi w pysk dlatego, że powiedziałbym mu, że moim zdaniem jego postawa jest nieodpowiednia, to chyba masz jeszcze gorsze o nim zdanie niż ja.
-
- Stary Wyga
Maso razem z kolegą jeżeli jesteście znajomymi Adama Draczyńskiego to poproście go, żeby wypowiedział się na forum. Może racja jest po stronie Adama i wytłumaczy nam swój punkt widzenia.
-
- Rozgrzewający Się
Niestety nie:( .Sleczek pisze:Maso razem z kolegą jeżeli jesteście znajomymi Adama Draczyńskiego to poproście go, żeby wypowiedział się na forum. Może racja jest po stronie Adama i wytłumaczy nam swój punkt widzenia.
Tu nie chodzi tylko o Adama ale o wszystkich sportowców których obrazacie po nie udanych startach!!!!!!!!!
To do Pana wyżej
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Masa - weź trochę na wstrzymanie.
Ale generalnie - internet daje nam bezpieczeństwo - a zatem i odwagę.
To dotyczy większości.
Nie mówię Kuba, żebyś Adamowi nie powiedział w twarz co myślisz, może byś powiedział (choć jak słyszę o tym co mógłby Ci Adam zrobić to może nie powinieneś ).
Ale chciałem Ci przypomnieć, że w Poznaniu nie podszedłeś bo jak sam powiedziałeś, jesteś nieśmiały chociaż z mojej strony nic Ci nie groziło.
I się raczej zabierz za trening przed weekendowymi limerykami.
Ale generalnie - internet daje nam bezpieczeństwo - a zatem i odwagę.
To dotyczy większości.
Nie mówię Kuba, żebyś Adamowi nie powiedział w twarz co myślisz, może byś powiedział (choć jak słyszę o tym co mógłby Ci Adam zrobić to może nie powinieneś ).
Ale chciałem Ci przypomnieć, że w Poznaniu nie podszedłeś bo jak sam powiedziałeś, jesteś nieśmiały chociaż z mojej strony nic Ci nie groziło.
I się raczej zabierz za trening przed weekendowymi limerykami.
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam, masz rację, z takim zastrzeżeniem, że jeżeli ja wygłaszam jakąś opinię, poniekąd publicznie, na forum, to licze się z koniecnzością powtórzenia jej osobiście - biorę po prostu odpowiedzialność za swoje słowa.
Prawdą jest, że internet daje nam poczucie bezpieczeństwa i anonimowości w formułowaniu ocen, natomiast ja występuję pod swoim imieniem i nazwiskiem, i jak mówiłem, moje opinie jestem gotowy powtórzyć oko w oko.
Na marginesie całej dyskusji, uważam, że Adam Draczyński mógłby poczytać sobie ten wątek, by zobaczyć, jak silne emocje wzbudza jego osoba i jego postawa, że jego czyny są komentowane, wobec czego warto by być tego świadomym - byc może mógłby wysnuć jakieś wartościowe dla siebie wnioski.
Prawdą jest, że internet daje nam poczucie bezpieczeństwa i anonimowości w formułowaniu ocen, natomiast ja występuję pod swoim imieniem i nazwiskiem, i jak mówiłem, moje opinie jestem gotowy powtórzyć oko w oko.
Na marginesie całej dyskusji, uważam, że Adam Draczyński mógłby poczytać sobie ten wątek, by zobaczyć, jak silne emocje wzbudza jego osoba i jego postawa, że jego czyny są komentowane, wobec czego warto by być tego świadomym - byc może mógłby wysnuć jakieś wartościowe dla siebie wnioski.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2010, 12:10 przez Qba Krause, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No kurcze.Qba Krause pisze: Trenuję w miarę mozliwości Chociaż nie wiem o jakie weekendowe limeryki Tobie chodzi?
http://bieganie.pl/?show=1&cat=32&id=2245
Myślę, że czyta.Qba Krause pisze: Na marginesie całej dyskusji, uważam, że Adam Draczyński mógłby poczytać sobie ten wątek, by zobaczyć, jak silne emocje wzbudza jego osoba i jego postawa,
-
- Zaprawiony W Bojach
Ok, w międzyczasie właśnie sprawdziłem Sorry.
-
- Stary Wyga
Mini wywiad przeprowadzony z Henrykiem Szostem...warto przeczytać.
http://sadeczanin.info/aktualnosci-sport/art/10514
http://sadeczanin.info/aktualnosci-sport/art/10514