GG Â - Grupa Górnośląska 2004
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ulka -biegamy, nie gadamy;)
Ale poważnie - jak pewno wiesz bardziej teraz jestem na www.biegajznami.pl
Ostatnio padła tam propozycja, żeby zrobić "podstronkę" o naszym środowisku biegowym - konkretnie więc o grupie katowicko-śląskiej, śląskiej lub jak tam ją nazwiemy ostatecznie. Powoli nad tym z Markiem myślimy i wkrótce coś się pojawić powinno. Myślimy o planach naszych tras biegowych - aby pokazać ludziom gdzie można biegać, o zdjęciach członków Grupy, ze spotkań, zawodów itd.
Serwis biegajznami.pl stale się rozwija - zachęcam do zaglądania. Nie jest to przecież żadna zdrada:)
Trzeba też pomyśleć o spotkanku biegowym:)
Ale poważnie - jak pewno wiesz bardziej teraz jestem na www.biegajznami.pl
Ostatnio padła tam propozycja, żeby zrobić "podstronkę" o naszym środowisku biegowym - konkretnie więc o grupie katowicko-śląskiej, śląskiej lub jak tam ją nazwiemy ostatecznie. Powoli nad tym z Markiem myślimy i wkrótce coś się pojawić powinno. Myślimy o planach naszych tras biegowych - aby pokazać ludziom gdzie można biegać, o zdjęciach członków Grupy, ze spotkań, zawodów itd.
Serwis biegajznami.pl stale się rozwija - zachęcam do zaglądania. Nie jest to przecież żadna zdrada:)
Trzeba też pomyśleć o spotkanku biegowym:)
Któż jak Bóg!
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Zgadnijcie, ile Kussy nabiegał wczoraj na Mistrzostwach Śląska na 3000m?!
Matka, żona i biegaczka
- to ja MacGor
- Stary Wyga
na takich krótkich dystansach nie ma "około 8-9minut", strzelajcie konkretem! Najlepiej sprawdźcie czasy najlepszych na świecie i na bazie tego coś zbudujcie
Matka, żona i biegaczka