GG Â - Grupa Górnośląska 2004
-
- Zaprawiony W Bojach
Ulka
Gratulacje.To nie Twoja wina, że konkurentki w Twojej kategorii nie chcą z Tobą rywalizować. Przecież nie zabraniasz im startować w biegu,wtedy gdy Ty biegniesz.Populacja kobiet jest w tej kategorii nawet większa od populacji mężczyzn.
Gratulacje.To nie Twoja wina, że konkurentki w Twojej kategorii nie chcą z Tobą rywalizować. Przecież nie zabraniasz im startować w biegu,wtedy gdy Ty biegniesz.Populacja kobiet jest w tej kategorii nawet większa od populacji mężczyzn.
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ulka - serdeczne gratulacje - tylko tak dalej trzymaj!!!
Foma - życzę szybkiego powrotu do pełni sił, i mam nadzieję,że wreszcie uda mi się CIebie poznać osobiście ( w Bielsku).
Lecho - to jednak nie pojechałeś do Makowa?
Foma - życzę szybkiego powrotu do pełni sił, i mam nadzieję,że wreszcie uda mi się CIebie poznać osobiście ( w Bielsku).
Lecho - to jednak nie pojechałeś do Makowa?
Któż jak Bóg!
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Ulka -GRATULACJE! Teraz skazana już jesteś na trenowanie, startowanie i wygrywanie! Grunt to wygrywać z sobą samą!
Foma -jak mięsień? Do Bielska go wylecz, bo musimy zrobić masowe spotkanie GG, zrobi się zdjęcie itd. Myślę, że koniec stawki nie jest dla Ciebie.
MarekC -biegniesz w Bielsku???
W tę sobotę raczej nie wyjeżdżam i możnaby zrobić wreszcie masowy trening, ten z wieloskokami. Ktoś się zapowiada? Pokazałabym Wam młodszą siostrę PM, 8km.
Foma -jak mięsień? Do Bielska go wylecz, bo musimy zrobić masowe spotkanie GG, zrobi się zdjęcie itd. Myślę, że koniec stawki nie jest dla Ciebie.
MarekC -biegniesz w Bielsku???
W tę sobotę raczej nie wyjeżdżam i możnaby zrobić wreszcie masowy trening, ten z wieloskokami. Ktoś się zapowiada? Pokazałabym Wam młodszą siostrę PM, 8km.
Matka, żona i biegaczka
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
No Ula, rozbiegałaś się .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Ojla, nie wiem jak długo tak pociągnę Już nie pamiętam, jakie to uczucie, kiedy nogi nie bolą.
Do Bielska też się wybieram.
Lecho, fajnie, że też jedziesz do Bukowna. Prawdopodobnie też się wybierze Adam.
Do Bielska też się wybieram.
Lecho, fajnie, że też jedziesz do Bukowna. Prawdopodobnie też się wybierze Adam.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pociągniesz, pociągniesz .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Widzisz Ulka, Jarząb (tj. Adam) się wciągnął tak jak i Ty. Niedługo go dogonisz! Swoją drogą, ile startów planujesz w tym roku??? Jakie?
Powodzenia w Bukownie! Proszę mi potem zdać dokładną relację: jak, kto i w ile.
Kto nie jedzie do Bukowna ten jedzie do mnie do lasu, prawda? Mikael -jesteś pierwszy na liście, ja -druga.
Wieloskoki to fajna zabawa.
Oila 1 -musicie się z Ulką spotkać na jakimś biegu, może przyjedziesz do Bielska? Na pewno znajdziesz w SBBP współtowarzyszy.
Powodzenia w Bukownie! Proszę mi potem zdać dokładną relację: jak, kto i w ile.
Kto nie jedzie do Bukowna ten jedzie do mnie do lasu, prawda? Mikael -jesteś pierwszy na liście, ja -druga.
Wieloskoki to fajna zabawa.
Oila 1 -musicie się z Ulką spotkać na jakimś biegu, może przyjedziesz do Bielska? Na pewno znajdziesz w SBBP współtowarzyszy.
Matka, żona i biegaczka
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Myslę, że uda nam się kiedyś spotkać. Nie wydaje mi się jednak, że nastąpi to już w Bielsku .
A FREDZIO do Bielska może przyjedzie. Miał się przecież ścigać z MacGor , którą również chciałabym poznać .
Jola
A FREDZIO do Bielska może przyjedzie. Miał się przecież ścigać z MacGor , którą również chciałabym poznać .
Jola
Pozdrawiam, Jola
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
MacGor, Jarzębia to ja nie dogonię, widziałaś jakie ma długie nogi!?
Co do startów, to nie zrobiłam długoterminowych planów. Najbliższe, to Bukowno, Bielsko. W kalendarzu, na czerwiec widziałam Myszków i biorę pod uwagę, i coś tam jeszcze było, ale nie pamiętam, a nie mam pod ręką kalendarza. W sierpniu w Jaworznie 15 km, ale łamię się. Jesienią może jakiś półmaraton? Kto wie! :)Napchałam trochę tego, ale na razie poznaję uroki walki z sobą i atomsferę zawodów
Ojla, też mam nadzieje, że się w końcu spotkamy Szkoda, że nie będzie to Bielsko, GG będzie prawie w pełnym składzie.
Co do startów, to nie zrobiłam długoterminowych planów. Najbliższe, to Bukowno, Bielsko. W kalendarzu, na czerwiec widziałam Myszków i biorę pod uwagę, i coś tam jeszcze było, ale nie pamiętam, a nie mam pod ręką kalendarza. W sierpniu w Jaworznie 15 km, ale łamię się. Jesienią może jakiś półmaraton? Kto wie! :)Napchałam trochę tego, ale na razie poznaję uroki walki z sobą i atomsferę zawodów
Ojla, też mam nadzieje, że się w końcu spotkamy Szkoda, że nie będzie to Bielsko, GG będzie prawie w pełnym składzie.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe