Ścieżki Biegowe - Katowice
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Usprawiedliwienie przyjęte, zapraszam wszystkich we wtorek na godzinę 18.00. Po treningu do odbioru dyplomy z testu Coopera oraz szampan z wywalczonego pucharu na Maratonie Kukuczki.
-
- Rozgrzewający Się
Puchar był, szampan był, dyplomy były i trening równeż był.
Dziękuje wszystkim ścieżkowiczą za aktywny udział w zajęciach przez ostatnie trzy miesiące.
Obecnie przerwa wakacyjna jednak biegamy dalej i spotkamy się 24 lipca na biegu do Słóńca w WPKiW S.A.
Dystans do pokonania to 10 km. Myślę, wszystkich stać na przebiegnięcie tylu kilometrów (nasze panie również).
Zaglądajcie na tą stonę będziemy wymieniać spostrzeżenia i informację.
Pozdrawiam wszystkich biegających i odwiedzających nasze forum.
Wasz trener August
Dziękuje wszystkim ścieżkowiczą za aktywny udział w zajęciach przez ostatnie trzy miesiące.
Obecnie przerwa wakacyjna jednak biegamy dalej i spotkamy się 24 lipca na biegu do Słóńca w WPKiW S.A.
Dystans do pokonania to 10 km. Myślę, wszystkich stać na przebiegnięcie tylu kilometrów (nasze panie również).
Zaglądajcie na tą stonę będziemy wymieniać spostrzeżenia i informację.
Pozdrawiam wszystkich biegających i odwiedzających nasze forum.
Wasz trener August
-
- Wyga
W WAKACJE BIEGAMY Z ŻONĄ Z USTALONĄ CZĘSTOTLIWOŚCIĄ I INTENSYWNOŚCIĄ.TERAZ PO TAKIEJ MOBILIZACJI OD TRENERA " Dystans do pokonania to 10 km.Myślę, wszystkich stać na przebiegnięcie tylu kilometrów (nasze panie również).",PO PROSTU NIE MA WYJŚCIA. POZDRAWIAMY.
P.S. I JESZCZE PROŚBA - CZY MOŻNA DOSTAĆ NA MAILA ZDJĘCIA ROBIONE NA ŚCIEŻKACH? BYLIBYŚMY WDZIĘCZNI.
P.S. I JESZCZE PROŚBA - CZY MOŻNA DOSTAĆ NA MAILA ZDJĘCIA ROBIONE NA ŚCIEŻKACH? BYLIBYŚMY WDZIĘCZNI.
-
- Dyskutant
Cichutko tutaj, więc się trochę zareklamuję, a jednocześnie pochwalę
22 sierpnia spróbujemy razem z Tomkiem Zemelą swoich sił jako organizatorzy. Bieg odbędzie się w Świerklańcu, na dystansie 5 km, pierwsze trzy osoby na mecie otrzymają medale, wpisowego brak. Trasa ma nawierzchnię gruntową, więc Wasze nogi będą mogły odpocząć troszkę od asfaltu Nie będzie to może bieg z wielkim rozmachem, ale atmosfera na pewno będzie przednia.
Gorąco zapraszam wszystkich ścieżkowiczów!
Więcej informacji, trasę biegu i regulamin znajdziecie na poniższych stronach:
http://www.biegamynaslasku.pl/najblizsz ... #more-1005
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie
22 sierpnia spróbujemy razem z Tomkiem Zemelą swoich sił jako organizatorzy. Bieg odbędzie się w Świerklańcu, na dystansie 5 km, pierwsze trzy osoby na mecie otrzymają medale, wpisowego brak. Trasa ma nawierzchnię gruntową, więc Wasze nogi będą mogły odpocząć troszkę od asfaltu Nie będzie to może bieg z wielkim rozmachem, ale atmosfera na pewno będzie przednia.
Gorąco zapraszam wszystkich ścieżkowiczów!
Więcej informacji, trasę biegu i regulamin znajdziecie na poniższych stronach:
http://www.biegamynaslasku.pl/najblizsz ... #more-1005
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie
-
- Rozgrzewający Się
Dziś w WPKiW bieg ku słońcu na dyst. 10 km. Od rana leje......ale nam to nie starszne i pokażemy że słońce jest i bedzie z nami...
Wakacje służą odpoczynkowi i takiemu i ja się poddałem...ale tylko trzy dni...he,he,he. Po biegu w Kaliszu (zapraszam za rok, świetny klimat) teraz "spacer po parku" i 28.07 maratonik NIC'a. A co do biegu w Świerklańcu to kto wie może sie pojawię. Reklamowana atmosfera już mnie motywuje....
Wakacje służą odpoczynkowi i takiemu i ja się poddałem...ale tylko trzy dni...he,he,he. Po biegu w Kaliszu (zapraszam za rok, świetny klimat) teraz "spacer po parku" i 28.07 maratonik NIC'a. A co do biegu w Świerklańcu to kto wie może sie pojawię. Reklamowana atmosfera już mnie motywuje....
-
- Wyga
Dzisiejszy "Bieg ku słońcu" w WPKiW pozostanie w mej pamięci ze względu na świetną ,rodzinną atmosferę,zaangażowanie i poczucie humoru organizatorów oraz mój rekord życiowy dający mi powera do wzmożonego treningu przed Maratonem Warszawskim.Augustowi i Andrzejowi dziękuję za organizację tego biegu i doping (grupkę doszedłem na podbiegu i potem prawie 4 km biegliśmy razem dzięki czemu osiągnąłem TAAAKI WYNIK).
- soypolaco
- Wyga
hej,
w środę wypada mi trening z obowiązkowymi podbiegami, a że będę nocował z konieczności w katowicach ze srody na czwartek, to muszę go tam zrobić.
Stąd pytanie do Ślązaków: czy gdzieś w Katowicach (najlepiej okolice Koszutki) znajdę np. park z ładnym podbiegiem, 200-300 m? Podobno Katowice to miasto ogrodów, więc może i takie coś się znajdzie.
Ewentualnie coś na kształt wrocławskiego wzgórza partyzantów, które choć w centrum miasta i wyasfaltowane, to się nadaje. Dzięki z góry za info (może coś w parku chorzowskim albo tam gdzie był tegoroczny off festiwal?).
soypolaco
w środę wypada mi trening z obowiązkowymi podbiegami, a że będę nocował z konieczności w katowicach ze srody na czwartek, to muszę go tam zrobić.
Stąd pytanie do Ślązaków: czy gdzieś w Katowicach (najlepiej okolice Koszutki) znajdę np. park z ładnym podbiegiem, 200-300 m? Podobno Katowice to miasto ogrodów, więc może i takie coś się znajdzie.
Ewentualnie coś na kształt wrocławskiego wzgórza partyzantów, które choć w centrum miasta i wyasfaltowane, to się nadaje. Dzięki z góry za info (może coś w parku chorzowskim albo tam gdzie był tegoroczny off festiwal?).
soypolaco
- soypolaco
- Wyga
dzieki,
zrobilem trening w parku chorzowskim.
fajny ten park macie - trochę ludzi biega. z perspektywy mojej równoległej pasji kolarskiej tez jest dobry, bo wyasfaltowany i można, zwłaszcza zimą, robić treningi na szosie.
tylko szkoda ze ten podbieg spod fryzji (frezji?) jest na twardej nawierzchni.
zrobilem trening w parku chorzowskim.
fajny ten park macie - trochę ludzi biega. z perspektywy mojej równoległej pasji kolarskiej tez jest dobry, bo wyasfaltowany i można, zwłaszcza zimą, robić treningi na szosie.
tylko szkoda ze ten podbieg spod fryzji (frezji?) jest na twardej nawierzchni.
-
- Rozgrzewający Się
Witam po letnim leniuchowaniu....czas zacząć walkę z tłuszczykiem... najlepiej przez bieganie sie wie.... jakieś macie niusy co do spotkań wrześniowych? Od kiedy kalendarzowo startujemy ze Ścieżkami? pzdr do spotkania