Prawdopodobnie będę miał operację stóp a jestem w trakcie planu 6 tygodniowego. Operacja byłaby dopiero gdybym był w trakcie poziomu II szkoły am. (ten plan wezmę gdy skończę 6 tyg.) Po operacji musiałbym się nie ruszać przez około 1,5 miesiąca stąd moje pytanie czy musiałbym po tym okresie czasu zaczynać od zera z bieganiem lub od jakiego poziomu rozpocząć?
Kontynuacja biegania po operacji
-
siwulec
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam dość nietypowe pytanie ale mam nadzieję, że ktoś miły odpowie
Prawdopodobnie będę miał operację stóp a jestem w trakcie planu 6 tygodniowego. Operacja byłaby dopiero gdybym był w trakcie poziomu II szkoły am. (ten plan wezmę gdy skończę 6 tyg.) Po operacji musiałbym się nie ruszać przez około 1,5 miesiąca stąd moje pytanie czy musiałbym po tym okresie czasu zaczynać od zera z bieganiem lub od jakiego poziomu rozpocząć?
- F@E
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wpierw jeżeli to będzie wymagało rehabilitacji to jej się poświeć i zapomnij na jakiś czas o bieganiu.
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"