Ścieżki Biegowe - Lublin
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na wspólne środowe zajęcia stawiło sie 10 osób (niektórzy dogonili nas w Parku).
Udaliśmy się na "starą" Ścieżkę Biegową do Parku Ludowego. Chyba wszyscy z zadowoleniem przyznali, że trasa była bardzo łatwa bo płaska, czyli nie było naszch "wąwozowych" górek. Bieganie w Parku też było fajne: dużo zieleni i w większości po miękkim terenie, pętelka 2-kilometrowa. Dało się zauważyć, że brak nas był widoczny na zarastającej trasie, z przeszkodami w postaci zawalonego drzewa, pokrzyw i małego bagienka.
Pozdrawawiam
Piotr K Trener Ścieżek Biegowych
PS Ustaliliśmy, że w najbliższą sobotę i środę pieczę nad grupą przejmuje Jurek H.
Powodzenia i czekam na relację z biegania.
Udaliśmy się na "starą" Ścieżkę Biegową do Parku Ludowego. Chyba wszyscy z zadowoleniem przyznali, że trasa była bardzo łatwa bo płaska, czyli nie było naszch "wąwozowych" górek. Bieganie w Parku też było fajne: dużo zieleni i w większości po miękkim terenie, pętelka 2-kilometrowa. Dało się zauważyć, że brak nas był widoczny na zarastającej trasie, z przeszkodami w postaci zawalonego drzewa, pokrzyw i małego bagienka.
Pozdrawawiam
Piotr K Trener Ścieżek Biegowych
PS Ustaliliśmy, że w najbliższą sobotę i środę pieczę nad grupą przejmuje Jurek H.
Powodzenia i czekam na relację z biegania.
-
- Wyga
Dzisiaj zrobiłem około 20 km w tym 9,5 km w starym gaju.
Miałem tam niezłą przygodę z psem i jego panem. W chwili gdy dobiegałem do nich, a szli oni naprzeciwko mnie
piesek podjął wyzwanie i zapragnął przez chwilę przebiec się ze mną. Moja reakcja jak to zwykle w takich wypadkach
bywało okazała się przesadzona. Jego pan widząc moje zdenerwowanie powiedział do psiny "Kuba nie ścigaj się bo i tak przegrasz".
I w ten sposób rozładował on napiętą atmosferę, a mi tym samym poprawił humor.
Mam propozycję jutro o 6:30 przy pętli. Chętnych zapraszam.
Miałem tam niezłą przygodę z psem i jego panem. W chwili gdy dobiegałem do nich, a szli oni naprzeciwko mnie
piesek podjął wyzwanie i zapragnął przez chwilę przebiec się ze mną. Moja reakcja jak to zwykle w takich wypadkach
bywało okazała się przesadzona. Jego pan widząc moje zdenerwowanie powiedział do psiny "Kuba nie ścigaj się bo i tak przegrasz".
I w ten sposób rozładował on napiętą atmosferę, a mi tym samym poprawił humor.
Mam propozycję jutro o 6:30 przy pętli. Chętnych zapraszam.
- ola87
- Wyga
Bo mysmy Kinga nie biegly ta zasniezona droga jakbys mnie posluchala tobyśmy do niej dobiebly
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl
- ewcze
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja dziś zaryzykowałam nieplanowany trening w "miastowym" ubranku i sandałkach (półsportowych japonkach) na dystansie 5 km. Biegło się prawie jak na bosaka. Rafał się uśmiechnął na mój widok. Gdy za 20 minut zobaczył mnie znów, tym razem w biegowym ubranku i obuwiu, zdziwił się bardzo i spytał: Jeszcze ci mało? Zobaczymy, co jutro powie moje ciało.
Założyłam galerię i potrzebuję zdjęć (autorskich) w dobrej rozdzielczości związanych z LSB (z treningów, zawodów, itp.).
Zdjęcia (z datą wykonania i nazwą wydarzenia) można wysyłać mi mailem albo - jeśli są duże - samemu wrzucić do galerii. W drugim przypadku proszę wysłać mi login i hasło, a ja założę konto użytkownika i udzielę instrukcji, jak postępować.
Pozdrawiam
Ewa
ewa.czerniecka@gmail.com
Założyłam galerię i potrzebuję zdjęć (autorskich) w dobrej rozdzielczości związanych z LSB (z treningów, zawodów, itp.).
Zdjęcia (z datą wykonania i nazwą wydarzenia) można wysyłać mi mailem albo - jeśli są duże - samemu wrzucić do galerii. W drugim przypadku proszę wysłać mi login i hasło, a ja założę konto użytkownika i udzielę instrukcji, jak postępować.
Pozdrawiam
Ewa
ewa.czerniecka@gmail.com
- ola87
- Wyga
Mnie niestesty nie udalo dzis wstac na 6.30, zeby pobiegac po lasku i musialam juz w cieplych warunkach ok godziny 8 pojsc na sciezke, ale nie bylam osamotniona. Dwa razy spotkalam Andrzeja i nawet przez pare km potowarzyszylam Ewie w drodze do pracy
-
- Wyga
Mnie również nie udało się wstać, a tym samym musiałem smażyć się w słońcu.ola87 pisze: Odpowiedz z cytatem
Mnie niestesty nie udalo dzis wstac na 6.30, zeby pobiegac po lasku i
Ale jak to się mówi nie ma złego co by na dobre nie wyszło, bo spotkałem jedną koleżankę, którą
poznałem w zimie i do tej pory nie udało mi się jej spotkać. Oczywiście rozmawialiśmy o naszym stowarzyszeniu,
obiecała mi, że sprawę przemyśli dała mi swój adres mailowy, którego ja zapomniałem i teraz prośba do Ciebie Kasiu,
jak będziesz czytać ten post odezwij się do mnie na PW, a jak nie to będę czekał na Ciebie w środę między 7 a 9 na ścieżce biegowej.
Warto też wspomnieć, że dzisiaj rano spotkałem dwa razy Olę i dwa razy Edytę.
Tak trzymać dziewczyny.
Pozdrawiam.
Andrzej.
- Piotr Kitliński
- Zaprawiony W Bojach
Witam !!!
Zapraszam serdecznie na jutrzejszą Ścieżkę Biegową. Mimo, że mnie nie będzie myślę że stawicie się. Głównodowodzącym będzie Jurek. Bardzo mi zależy na tym abyście się pojawili bo prawdopodobnie będzie pan redaktor Adam Rozwałka z Radia Lublin, który zechce następnie na antenie zachęcić do biegania. Im więcej osób będzie tym większa motywacja do promocji.
Pozdrawiam Piotr K
SOBOTA GODZ. 10.00 WĄWÓZ LSM
Zapraszam serdecznie na jutrzejszą Ścieżkę Biegową. Mimo, że mnie nie będzie myślę że stawicie się. Głównodowodzącym będzie Jurek. Bardzo mi zależy na tym abyście się pojawili bo prawdopodobnie będzie pan redaktor Adam Rozwałka z Radia Lublin, który zechce następnie na antenie zachęcić do biegania. Im więcej osób będzie tym większa motywacja do promocji.
Pozdrawiam Piotr K
SOBOTA GODZ. 10.00 WĄWÓZ LSM
- xedi69
- Wyga
Na sobotnich ścieżkach w Wąwozie Rury było bardzo dużo biegaczek i biegaczy aż 26 osób razem ze mną. Niektórzy, a może i nawet ja nie brałem dzisiaj rutinoscorbinu i niewyraźnie wyglądają, może przez te upały.
Pobiegliśmy najpierw pętelkę w Wąwozie, a później udaliśmy się do Parku Ludowego. Nie wszyscy jednak chcieli pozować do wspólnego zdjęcia:
Było bardzo sympatycznie i przyjemnie w tak wielkim gronie biegaczy.
Pobiegliśmy najpierw pętelkę w Wąwozie, a później udaliśmy się do Parku Ludowego. Nie wszyscy jednak chcieli pozować do wspólnego zdjęcia:
Było bardzo sympatycznie i przyjemnie w tak wielkim gronie biegaczy.
Pozdrawiam Robert.
- ewcze
- Dyskutant
- Kontakt:
Więcej zdjęć (autorstwa Roberta) z dzisiejszego treningu na ścieżkach w Galerii LSB http://forum.lscdn.pl/galeria3/ w folderze 2010_wakacje
Pozdrawiam
Ewa
Pozdrawiam
Ewa
- ola87
- Wyga
Jakze mi szkoda, ze nie moge poki co z Wami pobiegac, gdyz jestem nad jeziorem (na szczescie nie odcieta od swiata). Wytyczylam tu sobie swoje lesne sciezki, fakt oszczegam troche stawy, ale jakos tak dziwnie mi poki co. Moze niedlugo sie przyzwyczaje
- xedi69
- Wyga
Dzisiaj na ścieżce w Wąwozie Rury było 13-tu uczestników.
P.O. Jerzy przeprowadził wzorowo rozgrzewkę i poprowadził wyśmienicie zajęcia biegowe pilnując, aby każdy uczestnik dobiegł do końca zaplanowanego dystansu i na mecie spożył wcześniej zakupiony przez prowadzącego napój izotoniczny i na deser poczęstował z pobliskiego LIDL'a po jednym lodzie śmietankowo-truskawkowym.
Wiadomo, że Trener Piotr serwuje po każdych zajęciach po 2 lody i do tego Snikers, a i tak było wyśmienicie.
Zrobiliśmy dwie pętle po 3,5 kilometra, a ja wybrałem się dodatkowo nad Zalew.
Było ciężko, ale wiedziałem, że w mojej lodówce czekają dwa 0,5 litrowe izotoniki. Było dużo lżej biec wiedząc o tym.
W sobotę i w środę ze względu na pracę mnie nie będzie.
P.O. Jerzy przeprowadził wzorowo rozgrzewkę i poprowadził wyśmienicie zajęcia biegowe pilnując, aby każdy uczestnik dobiegł do końca zaplanowanego dystansu i na mecie spożył wcześniej zakupiony przez prowadzącego napój izotoniczny i na deser poczęstował z pobliskiego LIDL'a po jednym lodzie śmietankowo-truskawkowym.
Wiadomo, że Trener Piotr serwuje po każdych zajęciach po 2 lody i do tego Snikers, a i tak było wyśmienicie.
Zrobiliśmy dwie pętle po 3,5 kilometra, a ja wybrałem się dodatkowo nad Zalew.
Było ciężko, ale wiedziałem, że w mojej lodówce czekają dwa 0,5 litrowe izotoniki. Było dużo lżej biec wiedząc o tym.
W sobotę i w środę ze względu na pracę mnie nie będzie.
Pozdrawiam Robert.