Trening dla początkującego + dieta

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
jarzynekk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam! Mężczyzna, 22 lata, 183 cm, 78 kg.

Chciałbym odzyskać kondycję. Proszę o trening i hmmm.. prostą dietę. Biegać będę wieczorami, po twardych betonowych powierzchniach raczej. Zależy mi na tym aby nie stracić na wadze bo tak jak jest teraz dobrze się z tym czuję. No chyba że ktoś ma metodę na brzuch po browarkach bez odstawiania ich na bok ;)
PKO
Epaminondas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No cóż... Te "browarki" mówią same za siebie, ale możesz pocwiczyc brzuszki. Szczególnie te na dolną partie brzucha. -Wszelakie podnoszenia nóg w pozycji leżącej, bądz też na drążku.
Awatar użytkownika
Adam Ko.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:15
Życiówka w maratonie: 3:58:51
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Epaminondas pisze:No cóż... Te "browarki" mówią same za siebie, ale możesz pocwiczyc brzuszki. Szczególnie te na dolną partie brzucha. -Wszelakie podnoszenia nóg w pozycji leżącej, bądz też na drążku.
Hmm... W internecie, można znaleźć w milionie miejsc informację, że brzuszki nie spalają tłuszczu na brzuchu. Na wszelki wypadek powtórzę jeszcze raz, w dodatku powoli. Brzuszki. Nie. Spalają. Tłuszczu. Na. Brzuchu. Tłuszcz (ogólnie, nie z wybranych partii ciała) spala się np. podczas biegania, jazdy na rowerze, chodzenia po górach, czyli podczas długotrwałego wysiłku o umiarkowanym charterze.
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461

Blog treningowy
Obrazek
Epaminondas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zgodzę się z tobą w 100 %, ale chodzi mi o to, żeby potem brzuch nie był tylko płaski i na dodatek z widoczną warstwa skóry.
Awatar użytkownika
Adam Ko.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:15
Życiówka w maratonie: 3:58:51
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ok. Opacznie zrozumiałem Twojego posta i wolałem go sprostować, ale oczywiście trening mięśni brzucha na zrobienie "sześciopaku" jest jak najbardziej na miejscu.
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461

Blog treningowy
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ