Witam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
planuję kupno Pegasusów +25 natomiast , mam przydużą nogę do nich gdyż język nie obejmuje dokładnie całej powierzchni tzn,
bardzo minimalnie widzę skarpetę , logicznie rzecz biorąc nie jest to chyba do przyjęcia ale jednak wolałem spytać
czy powinem jednak szukać czegoś innego i taki "defekt" (?) jest nie do przyjecia , często mam problemy ze znalezieniem odpowiedniego obuwia
i nie wiem czy to budowa nogi czy jednak nadwaga również ma wpływ na ten problem
z tego co sam określiłem stopa normalna, supinacja
dodatkowo poszukuję jakiegos dobrego / niedrogiego pulsometru
biegam dopiero od 3-4 miesięcy , jednak postanowiłem to moje bieganie troche usprawnić "sprzetem" buty / pulsometr
Pozdrawiam
bardzo minimalnie widzę skarpetę , logicznie rzecz biorąc nie jest to chyba do przyjęcia ale jednak wolałem spytać
czy powinem jednak szukać czegoś innego i taki "defekt" (?) jest nie do przyjecia , często mam problemy ze znalezieniem odpowiedniego obuwia
i nie wiem czy to budowa nogi czy jednak nadwaga również ma wpływ na ten problem
z tego co sam określiłem stopa normalna, supinacja
dodatkowo poszukuję jakiegos dobrego / niedrogiego pulsometru
biegam dopiero od 3-4 miesięcy , jednak postanowiłem to moje bieganie troche usprawnić "sprzetem" buty / pulsometr
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a czy jest to moze spowodowane wagą ? tzn po zrzuceniu paru kilo moze sie "domknąć " ? czy ta część wogóle jakby nei ulega tego typu zmianom ?kamilos pisze:Jezeli tylko sznurówki nie opierają się bezpośrednio na łuku stopy to możesz spokojnie biegać;)