Ścieżki Biegowe - Poznań
-
- Rozgrzewający Się
Witaj Zbyszku,zbyszek58 pisze:Niestety, kontuzja achillesa wyłącza mnie na parę tygodni. Pozdrawiam biegających. Pobiegajcie trochę za mnie.
życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Do rychłego zobaczenia na trasie.

Pozdrawiam
ŁP
-
- Dyskutant
Dzięki Łukasz, w minioną niedzielę zrobiłem mały rozruch. Pobiegłem ze Ścieżką do miejsca ćwiczeń i z powrotem. Byłem bardzo zadowolony z tego, że próbowałem pobiec z Wami chociaż kawałek no i z tego że nic po tym mnie nie bolało . Do następnego spotkania. 

-
- Dyskutant
No hejka! Jak Wam się biega?
Ja z Olą próbowaliśmy zwalczyć Harpagana 39 (100 km na orientację). Niestety, na razie jesteśmy za słabi. Muszę z Magdą pogadać co zrobić by nie bolały stawy, ścięgna i mięśnie, bo ból spowodował, że nie poszliśmy (pobiegliśmy dalej). Na razie zaliczonych 10 punktów z 15 tu.
PS Już nic nie boli mogę normalnie trenować :]].
Ja z Olą próbowaliśmy zwalczyć Harpagana 39 (100 km na orientację). Niestety, na razie jesteśmy za słabi. Muszę z Magdą pogadać co zrobić by nie bolały stawy, ścięgna i mięśnie, bo ból spowodował, że nie poszliśmy (pobiegliśmy dalej). Na razie zaliczonych 10 punktów z 15 tu.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3.18
a o której startujecie z pod pomnika?
Nie mysleliście aby stworzyć grupę dla rannch ptaszków,np. 6 lub 7.00 rano w sob lub niedzielę?
Albo 5.00 rano jakiś dzień od poniedziałku do piątku?
???
Nie mysleliście aby stworzyć grupę dla rannch ptaszków,np. 6 lub 7.00 rano w sob lub niedzielę?
???
rur,run,run... to the end of your life
-
- Rozgrzewający Się
Witaj Zbyszku,zbyszek58 pisze:No hejka! Jak Wam się biega?
czasem nie za szybko chciałeś wystartować w takim biegu? W końcu narzekałeś ostatnio na kontuzję.

Pewno trzeba najpierw trochę potrenować, najlepiej na naszych ścieżkach.
Pozdrawiam
ŁP
-
- Rozgrzewający Się
Witaj,leśny człowiek pisze:a o której startujecie z pod pomnika?
???
w środy startujemy o 18.00, natomiast w niedziele o 10.00. Takich rannych ptaszków to tu chyba za wielu nie będzie.

Pozdrawiam
ŁP
-
- Dyskutant
No wiesz Łukasz, ja to wszystko wiem ale Harpagan jest tylko 2 razy do roku. Tak trudno z tego zrezygnować. A propos Achillesa to schładzam go żelem z zamrażalnika i powiem, że póki co nie jest bardzo źle. Dawno Ciebie nie widziałem na ścieżkach, gdzie jesteś i co robisz. Ja na ścieżki wybieram się w niedzielę.
Do zobaczenia
Do zobaczenia

-
- Dyskutant
Jakby się kto pytał, to jutro na stadionie Olimpii o godzinie 18.00, mamy test Coopera. Czyli prosty test wydolnościowy polegający na nieprzerwanym biegu w ciągu 12 minut. Warto się sprawdzić. Osobiście mam zamiar pokonać dystans 2 i pól km, co w moim wieku daje mi ocenę bardzo dobrą
.

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:59:16
- Kontakt:
chętnie przyjadę na ten test, jeśli można 

-
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Na pewno trenerzy się ucieszą!
-
- Rozgrzewający Się
Oczywiście,że trenerów ucieszył widok ludzi,którzy pokonują swoje słabości i walczą ze zmęczeniem.Miło jest widzieć przy tym ich satysfakcję i uśmiech na twarzy mimo zmęczenia.Pokonać siebie, przekroczyć granice swoich możliwości-coś pięknego.GRATULACJE!!!Dla wszystkich uczestników testu Coopera
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 19:21 przez agata.o, łącznie zmieniany 1 raz.
- AREX
- Wyga
-
- Dyskutant
To świetnie, że spróbowałeś. W sprawie wyniku powinieneś sprawdzić w tabeli, np. tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Test_Coopera.AREX pisze:Bylem - sprobowalem - Super - dziekuje za mozliwosc - to moj pierwszy test i w ogole poczatek biegania wiec nawet nie wiem czy wynik jest dobry czy nie - ale okaze sie zapewne jesienia jak zrobie go powtornie - jesli bedzie okazja.
Pozdrawiam wszystkich uczestnikow no i trenerow oczywiscie
To da ci odpowiedź gdzie teraz jesteś. Pozdro