SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kto¶ musi pocieszaæ.
Sam± siebie pocieszam.
G³owa do góry - to ju¿ naprawdê ostatnie tygodnie zimy. Jeszcze bêdziemy têskniæ za ch³odkiem biegaj±c w 30-stopniowych upa³ach
Sam± siebie pocieszam.
G³owa do góry - to ju¿ naprawdê ostatnie tygodnie zimy. Jeszcze bêdziemy têskniæ za ch³odkiem biegaj±c w 30-stopniowych upa³ach
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja niestety dziś nie będę mógl się pojawić na Łosiowych - przygoda z dentystką mnie czeka i takie tam...
(Edited by piro20 at 11:31 am on Mar. 2, 2004)
(Edited by piro20 at 11:31 am on Mar. 2, 2004)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja także żałuję!!!Quote: from joycat on 11:38 am on Mar. 2, 2004
Szkoda...
Trzymaj się dzielnie Piro.
Będę dzielny, bedę jak Tommy Lee Jones w Ściganym, będę jak.....
Płytki dla Piotra oddam w sobotę. Już przegrałem, a rodzinka ma dość Kultu, bo słucham ich na okrągło
Podziekuj Piotrowi ode mnie. Sprawił mi nimi wiele przyjemności
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Mnie nie bedzie dzisiaj ale moze pojawie sie w czwartek. Wczoraj bylem biegac u siebie - w Szczecinie. Tutaj wyjatkowo lezy snieg. I wlasnie przez nigo stluklem sobie kolano i dziisaj mam dzien przerwy. Ale na czwartek postaram sie wykurowac. Moze zobacze te Mizuno Joycat Milego biegania, narazie
TT Szczecin
-
- Zaprawiony W Bojach
Boje się, że Piro i w następnym tygodniu będzie miał problemy z Łosiowymi Chyba że będziecie biegali 20 km A co do zimy to zgadzam się z Madachem, że jeszcze w sniegu troche pobiegamy
Ibex
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
A co, w Warszawie juz stopnial snieg? Juz sie nie moge doczekac biegania po suchych sciazkach na Losiowych. Moze zaczna sie treningi ponizej 5min/km... Ten wiatr we wlosach...
TT Szczecin
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak tak cisza tutaj cisza............A ja zbieram zapisy na Niedzielne Długie Wybieganie Kampinoskie. Bieg będzie w tempie 5:30-6:00 /km długość 210 min. Na razie zapisani są .... Ja i Piro Ktoś jeszcze?Może Pit sie zdecydujesz!!??
Ibex
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Na pewno mam zamiar cos długiego pobiec ale nie wiem czy w Kampinosie. Raczej mi bardziej pasuje rower i bieganie na pętli w Kabatach. Ale pewnie decyzje w sobotę. Kampinos jest dla mnie za rano chyba a tak to sobie zjem sniadanie, do kościoła pójdę i potem wykonam trening i na obiad będę w domu.
Czemu mając Kabaty blisko jeździcie do Kampinosu? Żeby nie biegać w kółko? Czy trasa bardziej urozmaicona?
Czemu mając Kabaty blisko jeździcie do Kampinosu? Żeby nie biegać w kółko? Czy trasa bardziej urozmaicona?
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
Trasa jest ciekawsza, nie biega się w kółko. A rano to w sumie dobrze bo jak zaczniemy o 8 to po 12 można być w domu i cały dzień jeszcze jest wolny. Jeszcze jedna ważna jest rzecz..... w Kampinosie jest mało ludzi. A w Kabatach czasami są tłumy i się żle biega.
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja byæ moze te¿ przyjadê w niedzielê do Kampinosu, ale oczywi¶cie inny dystans i inne tempo w moim przypadku. Planujê 20 km, tempo ~6-6:30 min/km, na koniec kilka przyspieszeñ. Pewnie pobiegniemy razem z Leszkiem. Je¿eli kto¶ ma ochotê zrobiæ z nami trening light, to oczywi¶cie serdecznie zapraszam.
Wczoraj byli¶my na £osiowych: Leszek, Kociemba, Madach, joycat. Jutro - w czwartek - znowu, tradycyjnie godz. 19:00 na WAT. Aha, ostatnio urozmaicili¶my nasze treningi o modu³ gimnastyczno-akrobatyczny. Kto wie, czy nie zrobimy z tego ma³ej relacji na stronê SBBP.
Wczoraj byli¶my na £osiowych: Leszek, Kociemba, Madach, joycat. Jutro - w czwartek - znowu, tradycyjnie godz. 19:00 na WAT. Aha, ostatnio urozmaicili¶my nasze treningi o modu³ gimnastyczno-akrobatyczny. Kto wie, czy nie zrobimy z tego ma³ej relacji na stronê SBBP.