UGP - Grupa Ursynowska
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nobbie - im poporstu głos odebrało, zę chcesz się z nimi przebiec.
Czy zanim wyjedziesz na czas nieokreślony bliżej, jest szansa, że na SBBP się jeszcze pojawisz????
Czy zanim wyjedziesz na czas nieokreślony bliżej, jest szansa, że na SBBP się jeszcze pojawisz????
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
TAK TAK!! Nobbi na pewno będzie w sobotę ..... A jak nie to spacyfikujemy pewien budynek w Wilanowie Witamy naszą Kasię, niestety sądzę, że po raz ostatni ale..... W przyszłym roku na Maratonie w Londynie ZNOWU się spotkamy!
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No - nareszcie.
- Barcior
- Stary Wyga
- Kontakt:
Widzę, że nieuchronnie apetyt rośnie w miarę jedzenia (biegania)Quote: from Nobbie on 11:08 am on Mar. 16, 2004
Tak tak - UGP i SBBP na maratonie londyńskim 2005 ))
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widzę, że Ibexy, Barciory i inne gady planują wyjazd ze mną i Madachem na NJ Maraton w 2005 roku. Zaprosić TAKICH do jednego pokoju przed maratonem w Dębnie i już się do nas przyczepili na zawsze...
Ale wiosna - Londyn, a jesień - Nowy Jork - TO BRZMI DUMNIE!!! Chyba wchodzę w ten interes!!!
Nobbie, ja mam dziś w planie krótkie bieganie, więc nie za bardzo mam jak wykombinować, aby dotrzeć do Ciebie na Wilanów i wrócić do siebie na Natolin i aby to zajęło tylko 70min. A niestety żona zaanektowała mi auto i nie będę miał czym do Ciebie podjechać. Chyba, że Ty mogłabyś podjechać do Multikina, to byłoby mi bardzo miło razem pobiegać! Stęskniłem się Co Ty na to?
Ale wiosna - Londyn, a jesień - Nowy Jork - TO BRZMI DUMNIE!!! Chyba wchodzę w ten interes!!!
Nobbie, ja mam dziś w planie krótkie bieganie, więc nie za bardzo mam jak wykombinować, aby dotrzeć do Ciebie na Wilanów i wrócić do siebie na Natolin i aby to zajęło tylko 70min. A niestety żona zaanektowała mi auto i nie będę miał czym do Ciebie podjechać. Chyba, że Ty mogłabyś podjechać do Multikina, to byłoby mi bardzo miło razem pobiegać! Stęskniłem się Co Ty na to?
-
- Zaprawiony W Bojach
Piro, ale... po pierwsze nie wiem czy Nobbi Cie przymie do Londynu na wiosnę 2005 po drugie..... Ty jesteś za cienki na Nowy Jork :) Ja dzisiaj już rano biegałem na ścieżce do Wilanowa z tego też powodu nie jestem w stanie biegać z wami po południu.
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Piro będzie - ale czy Ty będziesz? Ostatnia szansa, żebyś jeszcze znalazła się w komiksie.
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Odpowiedź na szóstkę!!!Quote: from Nobbie on 4:13 pm on Mar. 16, 2004
Będę, będę.... :))))
A ja już byłem pewny w piątek dwa tygodnie temu, że w tę sobotę będę na SBBP. Nawet zrezygnowałem ze wspólnego wyjazdu na narty z Rodzinką do Austrii - wyjeżdżają w piątek wieczorem. Ale wyjazd na narty w przyszłości się na pewno powtórzy, a obecność Nobbie na SBBP może już nie! Choć mam nadzieję, że będzie inaczej!!!