uzywany zestaw: Ipod nano 1gen 2GB + sensor nike + odbiornik
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak w tytule...
Jestem zainteresowany sprzedaniem takiego zestawu bo szkoda zeby lezal w szafie i sie marnowal.
Ipod nano 1 generacji o pojemnosci 2GB o kolrze bialy.
Odtwarzacz wysluzony - oczywiscie dziala w 100% i ma wymieniona baterie (mysle, ze ok 3h pogra spokojnie bez ladowania-a moze wiecej) ale nie nadaje sie do imponowania 12-latkom
Z sensorem przebieglem tylko 150km wiec powinien jeszcze troche posluzyc.
Wszystko sprawne.
Czekam na propozycje - zainteresowanym moge przeslac zdjecia.
Jestem zainteresowany sprzedaniem takiego zestawu bo szkoda zeby lezal w szafie i sie marnowal.
Ipod nano 1 generacji o pojemnosci 2GB o kolrze bialy.
Odtwarzacz wysluzony - oczywiscie dziala w 100% i ma wymieniona baterie (mysle, ze ok 3h pogra spokojnie bez ladowania-a moze wiecej) ale nie nadaje sie do imponowania 12-latkom
Z sensorem przebieglem tylko 150km wiec powinien jeszcze troche posluzyc.
Wszystko sprawne.
Czekam na propozycje - zainteresowanym moge przeslac zdjecia.
Run Forrest, run!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
A w jakiej cenie tez zestaw?
I jakaś opaska na ramię też by wchodziła w cenę? Piszesz, że sensor przebiegł 150km i powinien jeszcze posłużyc to jest z nim coś nie tak, czy sensory maja tendencje do psucia się?
I jakaś opaska na ramię też by wchodziła w cenę? Piszesz, że sensor przebiegł 150km i powinien jeszcze posłużyc to jest z nim coś nie tak, czy sensory maja tendencje do psucia się?
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
-
- Wyga
Wszystko z nim ok... ale w sensorze jest bateria - podobno wystarcza na ponad 1000km-dlatego napisalem ze 150km bylo z nim zrobione. Dodaje do zestwu etui na ramie firmy kalenji.
Run Forrest, run!!!
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak to jest w ogóle z tymi ipodami itp? Co trzeba mieć w najtańszej konfiguracji żeby móc sobie tym dystans liczyć? Myślę nad prezentem dla mojej drugiej połówki - telefon + odbiornik GPS jej za ciężki, nieporęczny itd. Biega tylko z marnym mp3, które kiedyś nabyłem za 60zł
-
- Dyskutant
Najtańszy zestaw nike+ to sportband czyli taka bransoletka na rękę z małym wyświetlaczem na którym można sprawdzić dystans, czas, tempo i chyba kalorie.
Opaska kosztuje około 200 zł ale nie zapominaj, że do systemu nike+ potrzebne są buty z dziuplą - no chyba, że zastosujesz domową metodę mocowania czujnika do sznurówek. A słyszałem też o wydłubywaniu w podeszwie dziury scyzorykiem
Warto pomyśleć o zestawie przy okazji kupna butów. A gdybyś się zdecydował to polecam też zapisać się do klubu biegacza - dostaniesz kartę członkowską i na produkty nike 10% zniżki więc przy zakupie butów i spotrbanda już naprawdę warto zainwestować w klub 30 zł.
Opaska kosztuje około 200 zł ale nie zapominaj, że do systemu nike+ potrzebne są buty z dziuplą - no chyba, że zastosujesz domową metodę mocowania czujnika do sznurówek. A słyszałem też o wydłubywaniu w podeszwie dziury scyzorykiem
Warto pomyśleć o zestawie przy okazji kupna butów. A gdybyś się zdecydował to polecam też zapisać się do klubu biegacza - dostaniesz kartę członkowską i na produkty nike 10% zniżki więc przy zakupie butów i spotrbanda już naprawdę warto zainwestować w klub 30 zł.
Sprzedam F305
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na alledrogo są takie klipsy do mocowania przy sznurówkach. Tylko ciekawe jak to później skalibrować? Do klubu nike raczej nie będę się zapisywał. Te 10% zniżki to z pewnością w konkretnych sklepach i to od ceny sugerowanej, czyli można kupić duuuużo taniej.Maciejka pisze:Najtańszy zestaw nike+ to sportband czyli taka bransoletka na rękę z małym wyświetlaczem na którym można sprawdzić dystans, czas, tempo i chyba kalorie.