GG -Grupa Górnośląska 2004
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hi ! Bieganie rzeczywiście było rewelacyjne!
Ulka: nie się nie przejmuj tymi przygaduszkami, wszyscy kiedyś zaczynali.
Ja pamiętam te moje pierwsze 'biegi', kurcze po 50 (słownie: pięćdziesięciu) metrach była furtka i trzeba się było zatrzymać, to ratowało życie.
Tylko się nie poddawaj - na jesieni robimy Grupą Górnośląską maraton - obecność obowiązkowa!
Ulka: nie się nie przejmuj tymi przygaduszkami, wszyscy kiedyś zaczynali.
Ja pamiętam te moje pierwsze 'biegi', kurcze po 50 (słownie: pięćdziesięciu) metrach była furtka i trzeba się było zatrzymać, to ratowało życie.
Tylko się nie poddawaj - na jesieni robimy Grupą Górnośląską maraton - obecność obowiązkowa!
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Oj to widzę nieźle dałeś czadu!
Mnie by się też chyba przydało, bo coś w plecy mi wlazło i mięśnie po lewej stronie kręgosłupa dają mi popalić. Nie wiem jednak co jest tego przyczyną - może schylanie się nad Karolem?
Oj starzeję się...
Mnie by się też chyba przydało, bo coś w plecy mi wlazło i mięśnie po lewej stronie kręgosłupa dają mi popalić. Nie wiem jednak co jest tego przyczyną - może schylanie się nad Karolem?
Oj starzeję się...
Któż jak Bóg!
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Poza tym na urodzinach chrześniaka Sylwii miałem popracować nad nową członkinią naszej GG.
Niestety - pozostała mi opieka nad zmożoną chorobą Sylwią - u chrześniaka też angina zapanowała nad członkinią in spe, urodziny odwołali.
No ale na saunę było za późno...
Niestety - pozostała mi opieka nad zmożoną chorobą Sylwią - u chrześniaka też angina zapanowała nad członkinią in spe, urodziny odwołali.
No ale na saunę było za późno...
Któż jak Bóg!
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No pięknie pięknie - 8 dni bez komputera i już 3 strona nowego wątku - nieźle popracowaliście nad tą 100 w GK . Na początek trochę spóźnione ale szczere życzenie Noworoczne - Wszelkiej Pomyślności w Nowym Roku ! Na razie nie chciałbym zapeszać ale są widoki że pojawie się w sobotę na treningu w Mikołowie. Nie udało mi się pobiegać z Grupą Katowicką ,może uda mi się z Górnośląska.
łukasz