PSB reaktywacja
- keram56
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przemiłej biegaczce Joli oraz nie znanym mi jeszcze osobiście biegaczkom i biegaczom PSB, z okazji Świąt Bożego Narodzenia serdeczne życzenia składają Lechici z Zielonki. Również mamy nadzieję, że w nowym roku, nie raz spotkamy się na trasach w Zielonce i nie tylko. Oj Ojla musiałem się natłumaczyć dlaczego nie było Ciebie w niedzielę.
keram
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Kurcze, nic nie obiecywałam .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki Ulka!
Pierwszy raz biegłam wczoraj wzdłuż trasy siekierkowskiej. Faktycznie fajna trasa na zimę, dużo lepsza od parku - jasno i równo (bez dziur) no i małe podbiegi można trenować. Przebiegliśmy się z konrozem do ZUSu na Czerniakowskiej w sympatycznym śnieżnym otoczeniu. Jak mnie rodzina nie zabije to postaram się 25 grudnia chociaż symboliczne 5 km przebiec (np do końca mostu i z powrotem).
Słucham teraz ulubionej mojej wigilijnej płyty "Witaj gwiazdo złota" Ewy Małas-Godlewskiej i Grzegorza Turnau. Słuchajcie - dzisiaj Wigilia! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i do zobaczenia na trasie.
Jola
Pierwszy raz biegłam wczoraj wzdłuż trasy siekierkowskiej. Faktycznie fajna trasa na zimę, dużo lepsza od parku - jasno i równo (bez dziur) no i małe podbiegi można trenować. Przebiegliśmy się z konrozem do ZUSu na Czerniakowskiej w sympatycznym śnieżnym otoczeniu. Jak mnie rodzina nie zabije to postaram się 25 grudnia chociaż symboliczne 5 km przebiec (np do końca mostu i z powrotem).
Słucham teraz ulubionej mojej wigilijnej płyty "Witaj gwiazdo złota" Ewy Małas-Godlewskiej i Grzegorza Turnau. Słuchajcie - dzisiaj Wigilia! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i do zobaczenia na trasie.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Wszystkiego najlepszego, miłej rodzinnej atmosfery, stosu prezentów i nowych butów do biegania życzy
Kiniak z Frendzlem i Kocurem
(Edited by Kiniak at 9:03 am on Dec. 24, 2003)
Kiniak z Frendzlem i Kocurem
(Edited by Kiniak at 9:03 am on Dec. 24, 2003)
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nareszcie dotarłam z syberyjskiej Puszczy Białowieskiej (dziś w nocy było tylko 21 stopni na minusie !!!).
W tym roku jeszcze nie biegałam. Śniegu napadało tam trochę więcej niż do kostek. Byłam za to wczoraj na kuligu. Kobyła (źrebna) obciążona saniami i 8 sztukami ludzi (w tym 3 dziećworków) pokonała 10 kilometrową trasę (po której tam normalnie biegałam) w godzinę i 15 minut (trochę tylko wolniej niż ja).
To jak? Są chętni na wtorek? Park czy trasa siekierkowska?
Jola
W tym roku jeszcze nie biegałam. Śniegu napadało tam trochę więcej niż do kostek. Byłam za to wczoraj na kuligu. Kobyła (źrebna) obciążona saniami i 8 sztukami ludzi (w tym 3 dziećworków) pokonała 10 kilometrową trasę (po której tam normalnie biegałam) w godzinę i 15 minut (trochę tylko wolniej niż ja).
To jak? Są chętni na wtorek? Park czy trasa siekierkowska?
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oj było! Wróciłam wczoraj około 15-tej i nie bardzo wiedziałam od czego zacząć: pranie (tony!) czy żółw. Wygrał żółw. Biedaczek był jakiś oszołomiony po 1,5 tygodniowej naszej nieobecności. Jeszcze dzisiaj zajęcia gospodarcze a jutro .... biegamy!
A jak lasy w Zielonce? W puszczy pełno tropów zwierzyny. Jest cudownie!
Jola
A jak lasy w Zielonce? W puszczy pełno tropów zwierzyny. Jest cudownie!
Jola
Pozdrawiam, Jola
- konroz
- Stary Wyga
Witaj Ojla w nowym roku!
W Zielonce las przepiękny, przebiegliśmy się w piątek z Keramem. Były tropy zwierzyny i porannych biegaczy.
Polecam też Falenicę las również piękny, a trasa bardzo ciekawa. Trudna, prowadząca wąskimi leśnymi ścieżkami, ale dobrze oznakowana. Nie sądziłem, że kiedyś wbiegnę tyle razy na jedną górkę (w sumie 21 podbiegów).
Postaram się być jutro o 19:00, trasa dowolna. Potwierdzę jutro przed 15:00.
Pozdrawiam Konrad
ps. Czy "Wygrał żółw" oznacza, że z nim pobiegałaś dookoła Balatonu .
(Edited by konroz at 12:52 pm on Jan. 5, 2004)
W Zielonce las przepiękny, przebiegliśmy się w piątek z Keramem. Były tropy zwierzyny i porannych biegaczy.
Polecam też Falenicę las również piękny, a trasa bardzo ciekawa. Trudna, prowadząca wąskimi leśnymi ścieżkami, ale dobrze oznakowana. Nie sądziłem, że kiedyś wbiegnę tyle razy na jedną górkę (w sumie 21 podbiegów).
Postaram się być jutro o 19:00, trasa dowolna. Potwierdzę jutro przed 15:00.
Pozdrawiam Konrad
ps. Czy "Wygrał żółw" oznacza, że z nim pobiegałaś dookoła Balatonu .
(Edited by konroz at 12:52 pm on Jan. 5, 2004)
KB Lechici Zielonka - sekcja zamiejscowa Saska Kępa
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wygrał w tym sensie, że zajęłam się stworzeniem mu powtórnie komfortowych warunków bytowania (mycie akwarium, czyszczenie filtra, itp przyjemności).
Ok, ja we wtorek koniecznie muszę pobiegać. Moje BMI woła o pomstę do nieba!
Jola
Ok, ja we wtorek koniecznie muszę pobiegać. Moje BMI woła o pomstę do nieba!
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Dosiego 2004!
Ja mam jutro zaplanowany trening pływaczy, ale we wtorek 13-go jestem.
Jolu, w przyszłości mozesz żółwia zostawić u mnie, jeśli nie będzie Cię dłużej. Kot go raczej nie pożre
Ja mam jutro zaplanowany trening pływaczy, ale we wtorek 13-go jestem.
Jolu, w przyszłości mozesz żółwia zostawić u mnie, jeśli nie będzie Cię dłużej. Kot go raczej nie pożre
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)