SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja tradycyjnie jadę pod "szlaban". Kto się wybiera na jutrzejsze "klasyczne" SBBP? Madach zabierzesz mnie 7.35??
(Edited by Ibex at 5:58 pm on Jan. 2, 2004)
(Edited by Ibex at 5:58 pm on Jan. 2, 2004)
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Ale by³o fajnie dzisiaj na £osiowych!
Najbardziej mi siê podoba³o to, ¿e przedzierali¶my siê przez miejsca, które wiosn± i latem s± ca³kowicie niedostêpne. Skakali¶my poza tym kilka razy przez kana³ki i ma³e strumyki, a tak¿e przechodzili¶my przez p³ot - ja po drzewie.
Kociemba, bardzo szkoda, ¿e siê nie spotkali¶my na WAT. My¶my byli w budynku, zapisywali¶my siê. Znalaz³am potem kartkê od Ciebie za wycieraczk± w samochodzie.
Aha, i chcia³am skorygowaæ wynik, który poda³ Dargch: przebiegniêcie 4.310 m ze znalezieniem i zaliczeniem 9 punktów kontrolnych zajê³o nam 01:00:04
A jutro Falenica. Ja te¿ jadê popróbowaæ swoich si³ w biegu górskim, wiêc nie bêdzie mnie rano pod szlabanem.
Przepominam tak¿e, ¿e jutro o 18:00 Leszek urz±dza noworoczn± "herbatkê" Zosta³o sporo zapasów do spo¿ycia Do zobaczenia!
Najbardziej mi siê podoba³o to, ¿e przedzierali¶my siê przez miejsca, które wiosn± i latem s± ca³kowicie niedostêpne. Skakali¶my poza tym kilka razy przez kana³ki i ma³e strumyki, a tak¿e przechodzili¶my przez p³ot - ja po drzewie.
Kociemba, bardzo szkoda, ¿e siê nie spotkali¶my na WAT. My¶my byli w budynku, zapisywali¶my siê. Znalaz³am potem kartkê od Ciebie za wycieraczk± w samochodzie.
Aha, i chcia³am skorygowaæ wynik, który poda³ Dargch: przebiegniêcie 4.310 m ze znalezieniem i zaliczeniem 9 punktów kontrolnych zajê³o nam 01:00:04
A jutro Falenica. Ja te¿ jadê popróbowaæ swoich si³ w biegu górskim, wiêc nie bêdzie mnie rano pod szlabanem.
Przepominam tak¿e, ¿e jutro o 18:00 Leszek urz±dza noworoczn± "herbatkê" Zosta³o sporo zapasów do spo¿ycia Do zobaczenia!
-
- Zaprawiony W Bojach
Zazdroszczę wam tego biegania na orientacje ale.... po prostu zapomniałem o nim. Następnym razem postaram się przybyć i ... wam pokazać jak się biega :)
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ale Wam zazdroszczę tego biegania!!! Ja niestety już drugi dzień leżę w łóżku z gorączką, ale na szczęście dzisiaj jest już bardzo mała, więc jest mała nadzieja na jutrzejszą obecność pod szlabanem:) W Falenicy (jeśli pojadę) wystąpię w roli kibica i fotoreportera, bo jestem osłabiony i Madach by mi pewnie nieźle dołożył;) A nie chciałbym tak zaczynać nowego roku, bo jaki jego początek to i cały taki będzie:)
A nawiązując do przedmówców, chciałbym w imieniu swoim i mojej Basi wyrazić największe podziekowania za przemiłą i czaderską noc sylwestrową dla wszystkich uczestników zabawy!!! Impreza była THE BEST!!!
A nawiązując do przedmówców, chciałbym w imieniu swoim i mojej Basi wyrazić największe podziekowania za przemiłą i czaderską noc sylwestrową dla wszystkich uczestników zabawy!!! Impreza była THE BEST!!!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Ibex, jeszcze nie wiem czy jadę na SBBP, bo chciałbym wystartować w Falenicy. Ale coś czuję, że skończy się na tym, że będę i tu i tam
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Zaprawiony W Bojach
No ładnie!! Wszyscy jada do Falenicy. Coś się szykuje, że będę sam pod szlabanem Ale będę!! Falenica nie jest zgodna z moim planem treningowym i...... czasowym.
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Janek, czy to Ty?? Witamy!!!
Chcia³am napisaæ kilka s³ów do Pebe. Obejrza³am w koñcu film z duathlonu. Jestem... g³êboko wzruszona. Co¶ mi uwiêz³o w gardle, gdy ogl±da³am nas, ca³e SBBP, tak piêknie uwiecznione na filmie, a w tle - Armstrong.
Mój drogi Pebe - Ty masz wielki talent!!
Ja tê p³ytkê zachowam sobie ku wiecznej rzeczy pami±tce. Kiedy¶ poka¿ê filmik moim wnukom i powiem: "Patrzcie kochani, oto pocz±tki s³ynnego, kultowego SBBP. A film krêci³ Pebe."
Echh.......
Chcia³am napisaæ kilka s³ów do Pebe. Obejrza³am w koñcu film z duathlonu. Jestem... g³êboko wzruszona. Co¶ mi uwiêz³o w gardle, gdy ogl±da³am nas, ca³e SBBP, tak piêknie uwiecznione na filmie, a w tle - Armstrong.
Mój drogi Pebe - Ty masz wielki talent!!
Ja tê p³ytkê zachowam sobie ku wiecznej rzeczy pami±tce. Kiedy¶ poka¿ê filmik moim wnukom i powiem: "Patrzcie kochani, oto pocz±tki s³ynnego, kultowego SBBP. A film krêci³ Pebe."
Echh.......
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj jest sobota i..... przy szlabanie w pierwszą sobotę Nowego Roku były.... 4 osoby: janek, romek, Pit i Ja. Niestety całe prawie trzon SBBP zawiódł Ale my trening zrobiliśmy po bielanach pobiegaliśmy.... było fajnie zimowo. Zdjęcia są tajne i nie będziemy ich ujawniać
(Edited by Ibex at 11:05 pm on Jan. 3, 2004)
(Edited by Ibex at 11:05 pm on Jan. 3, 2004)
Ibex
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Ja zostałem w domu z przyczyn zdrowotnych. Ale wielkie dzięki za podtrzymanie tradycji. Trochę się przeziębiłem i czuję się połamany. Niedzielę pewnie też przeleżę, więc już teraz życzę udanego Kampinosu. Marsjan , mam nadzieję że cię nie zamęczyli. To sami ścigacze.
Czekamy na relację z Falenicy. Pogoda piękna. Na pewno będzie wiele miłych wrażeń do przekazania
Czekamy na relację z Falenicy. Pogoda piękna. Na pewno będzie wiele miłych wrażeń do przekazania
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Marsjan
- Wyga
Przykro mi to mówić, ale nie było mnie dzisiaj przy szlabanie, bo byłem w Falenicy.
Ibex, jeśli spotkałeś mnie przy szlabanie, to może to, że na półmaratonie zająłem dwa miejsca, to nie była pomyłka. :):):):)
Ibex, jeśli spotkałeś mnie przy szlabanie, to może to, że na półmaratonie zająłem dwa miejsca, to nie była pomyłka. :):):):)
[i]Być wolnym i szybkim[/i]
[b][url]SBBP.PL[/url][/b]
[b][url]SBBP.PL[/url][/b]
- Pebe
- Wyga
Bardzo się cieszę, że film wam się podobał. To mi doda motywacji do nakręcenia jeszcze lepszych.
A może Kociemba napisze jakiś scenariusz - to nakręcimy film fabularny. Na przykład dramat wojenny pt. "W Kampinosie bez zmian", albo melodramat pt. "Na wschód od szlabanu". , ewentualnie film S-F pt. "Marsjan - atak klonów"
(Edited by Pebe at 12:06 am on Jan. 4, 2004)
A może Kociemba napisze jakiś scenariusz - to nakręcimy film fabularny. Na przykład dramat wojenny pt. "W Kampinosie bez zmian", albo melodramat pt. "Na wschód od szlabanu". , ewentualnie film S-F pt. "Marsjan - atak klonów"
(Edited by Pebe at 12:06 am on Jan. 4, 2004)