Było pięknie!
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Miłego biegu wieczornego!
Też biegałem dzisiaj rano i potwierdzam warunki atmosferycznePrzemek_Docent pisze:Ja na wieczorne bieganie po Maryśce nie dotrę, ale poganiałem tam dziś rano...
Było pięknie!Słońce, -3 st.C, bezwietrznie... Liście spadały jak deszcz - pięknie to wyglądało
![]()
A nie mijał Cię może facet na czarno, z dwoma czarnymi, podpalanymi psami?henley pisze:Też biegałem dzisiaj rano i potwierdzam warunki atmosferyczne.(...)
To chyba podchwytliwe pytanie, bo sprawdziłem i nie pisał nikt. Nikt nie pisał również, że Piotrek organizuję słuchowisko unplugged. No i ja głupi pomyślałem, że z telewizora ta baja będzie propagować. Tym bardziej swej prostocie się dziwie, jako że sam tego sprzętu używam od wielkiego dzwonu.darek284 pisze:A kto pisał o bajce w telewizji?
Mijał, chyba w czarnej kurtce NikePrzemek_Docent pisze:A nie mijał Cię może facet na czarno, z dwoma czarnymi, podpalanymi psami?henley pisze:Też biegałem dzisiaj rano i potwierdzam warunki atmosferyczne.(...)
No to wszystko jasne. Bluza była co prawda Kalenji, ale za to czapka miała logo Nikehenley pisze:Mijał, chyba w czarnej kurtce NikePrzemek_Docent pisze:A nie mijał Cię może facet na czarno, z dwoma czarnymi, podpalanymi psami?. Zajęty był konwersacją z 2 psami
.
Nie bój się. Zostawiliśmy kilka dla trzeciej zmiany. Tylko będą trochę zimniejsze, bo już ich nikt tak nie rozgrzeje. Najbardziej to uciekały w okolicy dwóch dębów. Spłoszyła nam je grupa stacjonarna okupująca ławeczkę, w tych samych celach co zwykle takie grupki robią w parku (tylko dlaczego zadali sobie trud i dotarli aż do samego środku lasu?).Yogi! pisze:Gadu gadu, ale przejdźmy do konkretów: Nałapaliście coś?
Zakładam, że jest to Piotrek, tylko dlaczego w takim razie pozuje jak Kazig?Renata pisze:Yogi! Przy szlabanie od razu był taki jeden: