Częstochowa
- Nascar
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja trenuje u M. Ciuka ! W czawartek jak wy wchodziliscie to ja konczylem trening... ale nie widzialem zadnego biegacza w czerwonych spodenkach tylko 2 dziewczyny i 2 chlopakow... (chyba ze pozniej doszlo wiecej)
[b][url]http://WWW.BOSSITE.GLT.PL[/url][/b]
Download - Rozrywka - Webdesign
WejDz i sprawdz !!
Download - Rozrywka - Webdesign
WejDz i sprawdz !!
-
- Zaprawiony W Bojach
Nascar ja byłem około 18.05 Jaq przyszedł troszke pózniej trzeba bliżej sie zastanowić nad ta grupa biegowa. Teraz w czwartek (13.05) niestety nie bedzie mnie mam zawody a potem Bal Sportowca i zamknięcie sezonu na pływalni. Jaq namów swojego kolege żeb też przychodził w czwartki na stadion.
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
- jaq
- Wyga
W najblizszy czwartek powinieniem byc na 18, co do kolegi to niestety nie pasuje mu i we wtorek i w czwartek ! Moze ktos jeszcze dolaczy ?
Za to jutro rano biegamy w okolicach Zielonej Gory !!!
Nascar !
Jak zaczynalem byl troche wiekszy wybor - trafilem mysle do najwiekszego zapalenca - Marka Wojcika !
Niektorzy z grupy jeszcze biegaja z duzym powodzeniem ! Np Bartek Waloszczyk czy "Magda" !
Za to jutro rano biegamy w okolicach Zielonej Gory !!!
Nascar !
Jak zaczynalem byl troche wiekszy wybor - trafilem mysle do najwiekszego zapalenca - Marka Wojcika !
Niektorzy z grupy jeszcze biegaja z duzym powodzeniem ! Np Bartek Waloszczyk czy "Magda" !
Jaq
- Cewuneta
- Wyga
Hej! ja tez biegam w Czywie!! w weekendy zawsze jeżdzę do Olsztyna (mam tam trasę na 8 lub 10km) wiec gdyby ktoś chciał się zabrać, czekam tylko na sygnał.
Też chodzę na stadion we wtorki i czwartki od 18:00, chociaż w lecie wolę łąki nad Wartą lub Olsztyn. W sezonie jesienno-zimowym jestem tam za to stałym bywalcem
gg 1755348
cewuneta@wp.pl
Też chodzę na stadion we wtorki i czwartki od 18:00, chociaż w lecie wolę łąki nad Wartą lub Olsztyn. W sezonie jesienno-zimowym jestem tam za to stałym bywalcem
gg 1755348
cewuneta@wp.pl
- Cewuneta
- Wyga
Foma! w jakim tempie biegasz taką trasę? czy ten post jest jeszcze aktualny?Quote: from foma on 8:48 pm on Nov. 29, 2003
zdarza mi się raz w miesiącu robić kółko wokół zalewu w Poraju.
-
- Zaprawiony W Bojach
Cewuneta
W zależności od aktualnych możliwości.Jednak nie szybciej niż 5.05-5.10/ km, nie wolniej niż 5,30-40
Ze wzgledu na ilość ludzi nad zalewem często z psami -zamiennie na Wysoką Lelowską , lub na Przybynów, Zaborze. Podziwiam wtedy z oddali zamek w Olsztynie.
Aktualnie nie biegam, ze względu na kontuzję rozwijam swój talent pływacki:)
W zależności od aktualnych możliwości.Jednak nie szybciej niż 5.05-5.10/ km, nie wolniej niż 5,30-40
Ze wzgledu na ilość ludzi nad zalewem często z psami -zamiennie na Wysoką Lelowską , lub na Przybynów, Zaborze. Podziwiam wtedy z oddali zamek w Olsztynie.
Aktualnie nie biegam, ze względu na kontuzję rozwijam swój talent pływacki:)
- Cewuneta
- Wyga
no tak ... dla mnie to ultraprędkość ja biegam między 6,5 a 7min/km
Nascar, szybkiego powrotu do biegania!!
I jeszcze jedna wiadomość: w sobote 14 sierpnia w Lublińcu klub META organizuje festyn, na którym odbędą się również biegi na trasie 6km.
Gdyby ktoś był zainteresowany udziałem zapraszam na stronie http://www.lubliniec.info/index.php?typ ... _newsa=861
Pozdrowienia dla wszystkich częstochowskich biegaczy!!
Nascar, szybkiego powrotu do biegania!!
I jeszcze jedna wiadomość: w sobote 14 sierpnia w Lublińcu klub META organizuje festyn, na którym odbędą się również biegi na trasie 6km.
Gdyby ktoś był zainteresowany udziałem zapraszam na stronie http://www.lubliniec.info/index.php?typ ... _newsa=861
Pozdrowienia dla wszystkich częstochowskich biegaczy!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Odnowie temat, bo temat jest ciekawy zapraszam wszystkich na spotkania biegowe.
Spotykamy się w każdą sobote o godzinie 9.00 na parkingu przed wejściem w Rezerwat Sokole Góry oraz we wtorki i czwartki na stadionie CKS "Budowlani" o godzinie 18.00
Jak dojechać na spotkanie w Rez. Skole Góry?
To wcale nie jest trudne. Wystarczy że wsiądziemy w autobus numer 67, który odjeżdża z
ul. Piłsudskiego i na drugim przystanku od rynku w Olsztynie wysiądziemy. Będziemy na miejscu.
Gdybyś miał zamiar wybrać się własnym samochodem, to z rynku w Olsztynie kieruj się na Biskupice.
Spotykamy się w każdą sobote o godzinie 9.00 na parkingu przed wejściem w Rezerwat Sokole Góry oraz we wtorki i czwartki na stadionie CKS "Budowlani" o godzinie 18.00
Jak dojechać na spotkanie w Rez. Skole Góry?
To wcale nie jest trudne. Wystarczy że wsiądziemy w autobus numer 67, który odjeżdża z
ul. Piłsudskiego i na drugim przystanku od rynku w Olsztynie wysiądziemy. Będziemy na miejscu.
Gdybyś miał zamiar wybrać się własnym samochodem, to z rynku w Olsztynie kieruj się na Biskupice.
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]