:):):):):):) Ja się zakładam, że wytrzyma...... W sumie to nie wierzę, że wytrzyma 3 tygodnie ale założyć się założe :):) O co się zakładamy?? Piro ZAKAZ BIEGANIA do 15 grudnia!!
A ja mam propozycję natury "technicznej" lub raczej "terminowej" szczególnie do Pani Kierowniczki. Słyszałem, że 27 grudnia planowany jest II Półmaraton.... Czy istnieje możliwość przesunięca go na 28 grudnia? Sądzę, że znajdzie sie kilka osób ( min. ja) które wyjeżdzają na święta i niedziela by bardziej im pasowała
Nie wiem, to jest do obgadania.
27 grudnia to sobota, do tej pory wszystkie imprezy SBBP robili¶my w soboty. Daje to mo¿liwo¶æ odpoczynku w niedzielê, bo przecie¿ wiêkszo¶æ z nas idzie pewnie do pracy 29 grudnia.
Ale przedyskutujemy to na najbli¿szym spotkaniu.
W piątki i niedziele zwyczajowo chodzę na sztuczną ściankę wspinaczkową i mam w tym sporcie trochę doświadczenia, więc jeśli jakiś sbbp'owicz chce spróbować tego sportu to zapraszam. Wstępnie deklarowali się: Deckart i Byn.
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Ja także wyjeżdżam na święta i bardziej pasuje mi biegać 28.12. Ale jak się nie uda przesunąć biegu do tego terminu, to poruszę niebo i ziemię, aby wrócić i pobiec